FIV 181

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Daria, bafta multa sa se fertilizeze si cele 4 ramase, iar cei 4 embrionaso sa creasca mari si frumosi!

Claudia prea, eu stiu ca in afara te lasa 10 minute dupa ET, iar la Giulesti nu te lasa deloc sa ramai. Bafta prietenei tale.

Gia, azi e ziua cea mare???? (Imi cer scuze daca ai scris si eu nu am vazut )

Va pup si weekend cat mai frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Daria multa bafta!
Gia sa ne dai o veste buna1

Eu am nevoie de parerile voastre (sunt ziua 10 de la ET), am fost la baie si pe hartie s-a luat un firicel alb bej, ca un albus ca la ovulatie dar alb-bej, dar care seamana mai degraba cu o atisoara.
Mi-e frica ca este endometrul care incepe sa se elimine si deci ma paste menstruatie.
Va rog din suflet daca stiti ce poate fi, dati-mi si mie un semn.
Multumesc

http://tt.lilypie.com/DRMfp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Coco poate fi de la implantare!!!!! Nu cred ca endometrul se elimina cu pete bejulii . Tin pumnii stransi stransi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Coco, daca se opresc inseamna ca e de la implantare, Sa dea DD sa fie asa. Si eu am patit-o si era sarcina.
Daria, sunt cu pumnii stransi in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

felix e buna numai l-arginina pura,comanda la naturashop.ro.Succes!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Nu sunt pete era ca o atisoara, ca un fir.
Cum adica daca se opresc?

http://tt.lilypie.com/DRMfp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna tuturor luptatoarelor de la acest subiect!
Nu rezist sa nu intru si sa nu impartasesc cu voi bucuria mea, desi voiam sa intru mai intai dupa ce ma vedeam cu bb in brate, apoi dupa ce trec de primele 3 luni, mai apoi dupa ce vad inimioarele ... cele mai vechi dintre voi ma stiti, am la activ 5 ani de FIV-uri ( din care am obtinut doar o extrauterina in 2006 ) - iar incercarea norocoasa a fost cea cu nr. 6 si nr. 5 de stimulare.
Este o sarcina obtinuta foarte greu, dupa 10 ani de tratamente, operatii, Fiv-uri si foarte mult dorita! Numai pentru asta am trait in acesti ani, cu convingerea ca pana la urma voi reusi!
Deci, pe scurt: am facut punctia pe 20 mai si ET-ul pe 23 mai, la cca 2 ore distanta de Valeria72 , cu dr. Zadori, Szeged -Ungaria. B hcg in ziua 10 = 182,3 mIU/ml; azi in ziua 14 = 698,3 mIU/ml.
Nu ma treceti inca pe lista, pana nu am confirmarea ecografica si ma asigur ca totul decurge cum trebuie.
II multumesc lui Dumnezeu pentru aceasta minune, dr-lui Zadori = care a fost extraordinar si celor care m-au ajutat sa ma decid in directia Szeged - Ileana, Andicu si Cris81 si le imbratisez pe Sandica si Valeria72!
V-am scris acest mesaj mai devreme decat mi-am propus pentru a va incuraja cu reusita mea si sa nu va pierdeti speranta si sa continuati sa credeti in sansa voastra!
Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Claudiaprea pe mine nu m-au tinut cu picioarele in sus, mi-au recomandat sa beau doua cani de lapte inainte, iar dupe ET m-au tinut cam doua ore in pat si mi-au spus sa evit miscari bruste. Nu m-au lasat sa plec mai devreme, desi era zi libera si era cam pustiu pe acolo.(era ziua nationala a greciei)Dar au stat cu mine doua ore.

13+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rica69 spune:

Goggy eu pina acum nu am avut puterea sa iti scriu pentru ca am fost foarte afectata, nu ma asteptam la acel rezultat.... ce sa-ti spun. Imi pare rau ca nu ai reusit, dar asa cum ti-am mai spus apreciez foarte mult taria ta de caracter.
Cocolyso si eu am patit la fel ca si tine si am zis ca sunt eu paranoica. Nici eu nu am gasit nici o explicatie la acele firisoare. Erau exact ca niste fire mici de ata. Ce putea fi????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

FELICITARI, ZisaCami! Sa fie intr-un ceas bun si sa ai parte de o sarcina usoara si de bebei sanatosi si frumosi!

Mergi la inceput