FIV 181
Raspunsuri - Pagina 5
catalina2307 spune:
Goggy am suferit pt fiecare fata in parte, dar este prima oara cand imi curg lacrimile fara sa le pot controla.
Te rog mult gandeste-te si la alta alternativa decat Romania.
Te pup fata cuminte.
13+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama
miruna79 spune:
Zouzounaki multumim ptr noul capitol , fetelor va doresc un capitol plin de reusite.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
iazminn spune:
Buna dragelor. GOOGY imi pare rau pt nereusita ta. Si eu sunt ff trista deoarece astazi am fost la Giulesti sa-mi fac eco pt FIV pe ciclu natural si surpriza; in ziua 12 endom 5, si un folicul de 9 mm. Asa valori mici nu am avut niciodata. Imi vine sa ma strang de gat ca luna trecuta ma chemase prof sa fac punctia si eu am refuzat ca naroada in conditiile in care am avut in ziua 13 endom de 10 mm, si un folicul de 15 mm. Am zis ca daca iau un tratam naturist( dupa capul meu fireste) o sa am o productie mai mare de foliculi, insa a fost exact pe invers. Cred ca acest tratam a produs dezastrul( MACA,OMEGA 3, VIT E). Probabil mie nu-mi trebuia . Insa am o nelamurire. Endometrul nu mai creste pana in ziua 16? Dar oricum m-am uitat peste cel eco facute de mine de-alungul timpului si in ziua a 7, a 10 a am avut endom mult mai mare. Asta este am pierdut inca o luna si asta numai din vina mea, Mor de ciuda ca am ratat luna trecuta. Acum nu-mi ramane decat sa sper ca poate luna viitoare o sa fie mai bine, iar daca nu, din sept incep serios tratam pt cel de-al 2 lea FIV.Scuze ca m-am intins atat dar sunt f suparata.Si un sfat: mergeti pe mana doctorilor ca ei stiu mai bine ce avem de facut si nu mai luati tratam "dupa ureche". Va pup
mari_lolutza spune:
GOOGY, si eu si sotul am facut cariotipul la noi la Constanta, la Bio-Test si ne-a costat 10 milioane pentru amindoi. Se prelucreaza la Bucuresti si sotul a trebuit sa faca si microdeletiile care au mai costat 3,5 mil.
mari_lolutza spune:
IAZMINN, sint perfect de acord cu tine in ceea ce priveste tratamentul dupa ureche. Si eu luna trecuta am facut stimulare de capul meu si, pe linga ca am cheltuit 6 mil. aiurea, m-am ales cu zero foliculi si o intirziere de 4 zile a ciclului, iar fsh-ul a iesit la valoarea cea mai mare. Acum trebuie sa mai astept inca vreo 2-3 luni pina o sa incep fiv-ul. Prostia mi-o platesc cu virf si indesat.
adenuti spune:
goggy -multumesc pt incurajare . esti tare ,mai ai putere sa ma incurajezi.
te pup si dd o sa te ajute .
Bianca B spune:
Fetelor dragi
Stiati ca (io abia acum am aflat citind cartuliile primite de la spital) atunci cand te prezinti la EC nu trebuie sa porti machiaj, lac de unghii, parfum sau lentile de contact ptr ca "can interfere with the equipment we use to monitore you during the procedure" iar la ET sa eviti parfumul si hainele spalate cu detergent si/sau balsam parfumat. Asistentele spun ca embrionii sunt foarte sensibili si e bine sa evitam orice miros mult diferit de cel al mediului steril al laboratorului.
Am ramas uimita citind aceste randuri dar sotul zice ca ni s-a spus la una din intalniri insa io una nu-mi amintesc absolut deloc. Si asa am ajuns la concluzia ca e bine sa mergem impreuna la toate programarile; de felul meu mi-s descurcareata dar uite dovada ca mai dau si gres - o fi varsta oare de vina
Bianca
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
mari_lolutza spune:
FETELOR, de ce atitea nereusite?
GOOGY, CARMANUIA, care sint cauzele pentru care ati ajuns voi la fiv?
Daca voi care sinteti mult mai tinere decit mine nu ati reusit, oare ce asteptari sa mai am eu?