FIV 181
Raspunsuri - Pagina 4
adenuti spune:
goggy -nu am cuvinte ,este foarte bine ca nu ti-ai pierdut speranta ,viata merge inainte si pina la urma o sa reusesti .
oruicum aveam o speranta in tine si eu sint foarte trista
multumesc pt miine .
acum sint si mai emotionata
verga spune:
Goggycuvintele sunt de prisos
A visa asta-i fericirea;a astepta asta-i viata-Victor Hugo
goggy spune:
Adenuti nu fi trista, nu ai de ce. Mai ales ca ai de clocit. Ce s-a intamplat cu mine nu are nici o legatura cu ce vei face tu. Va fi bine, nu te gandi la nimic altceva. Te pup
claudia_prea spune:
Goggy, te pup. Nu stiu de unde atata tarie la tine, dar va veni si ziua noastra, cat de curand!
Fetelor, nu trebuie sa va pierdeti speranta, asa cum spunea si Goggy, fiecare este cu sansa ei, si fiecare la randul nostru trebuie sa credem si sa speram ca aia va fi ultima oara cand vom trece prin tot stresul si la sfarsit vom vedea cele 2 liniute.
Mult noroc fetelor aflate in focuri si va tin pumnii in continuare pt fiecare in parte.
Valeria, felicitari! O sarcina usoara!
iana_mari spune:
Goggy ,eram asa de sigura ca vei reusi,nu am cuvinteDeci trebuie sa ne punem un semn de intrebare despre manipularea embrionilor.....
Valeria72 mult noroc pe mai departe si multe felicitari.Te asteptam cu detalii
Amzulica stai bine pt. ziua 9.Multumesc pt. informatii
Cristal o sa ma gandesc,dar acum Cocei are incredere in bios.Cu toate ca la primul fiv tot ea m-a trimis la medLife
Fetelor sa vedeti ce patesc azi pe la 14.Ma suna tipa de la dosare( Giulesti )si ma intreaba daca maine la ora 7.30 am programare la prof.Eu zic ''DA',iar ea ma intreaba nu cumva mi-am luat dosarul fiv la ultima intalnire ,ca nu-l gasesc.Nu stiu cum au gasit nr.meu de telefon ca doar in dosar era trecut.Voi ce parere aveti?
Fiv-ul asta a fost numai cu peripetii si sunt abia la mijlocul perioadei.
cristiama spune:
Googy,
Noi, eu si sotul am facut cariotipul. Vezi ca tb sa-l faceti amandoi. E o analiza de sange f simpla, dar... a costat 3,5 milioane de caciula. Noi am facut la Medlife.
E cam moft sa te trimita, parerea mea, noi am facut ca pierdsem deja 2 sarcini.
Am avut si o noapte de cosmar dupa ce am primit rezultatele, care sunt niste desene si nu semanau deloc cu ce era pe net, respectiv ale noastre erau strambe!!!
Defapt nu avem nici un fel de problema genetica, doar ca analiza consta in spargerea unei celule prin cadere libera de la 20 cm, si la pozele pe net au aranjat cromozomii, la noi doar le-au pozat, asa cum au cazut. Ideea era sa nu fie lipsa din ei, lipiti, sau cu fragmente lipsa.
Din ce am inteles de la geneticiana, o tipa super, nu prea se intalnesc defectele astea, sau sunt extrem de vizibile, retarduri puternice.
Deci, revin, cred ca e un moft, dar o poti face sa te linsitesti.
poti sa-mi spui in ce a constat diferenta la vitro tau, nu stiam ca pot fi de mai multe feluri si ma pregatesc si eu pt toamna.
fireyes spune:
Goggy, imi pare nespus de rau... nu stiu ce altceva as putea sa spun...
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
Moniland spune:
Draga mea googy, trebuia sa reusesti! Iar daca si dr. zic ca nu sunt atenti atunci ce sa mai zicem noi, sa avem incredere deplina in ei?