Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (77)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

'Neata!

Tecky, iti spun din surse sigure ca nu sunt adevarate bazaconiile acelea.

Intr-adevar, la 6 zile se citeste ceva si dupa aceea ii poti spune lui bebe pe nume, pana la botez. Apa care se sfinteste o poti folosi la spalat bebe, pt. tine, pana se fac 40 de zile cand iarasi se citeste ceva si ai voie sa participi la liturghie in biserica.

Afara ai voie din prima zi, cu bebe te poti plimba cand vrei, niciun preot nu iti interzice asta, doar vreo "baba" prea sfatoasa .

Diana 33+ si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

marimar, nasol cu aparatul. Nu l-ati ratacit pe undeva prin casa noua? Ca noua ni se intimpla dupa ce ne mutam sa nu mai stim pe unde exact am pus lucrurile, ca nu mai au locul lor bine stabilit.
Tre' neaparat sa ma dumiresc cum ii zice la zmeurul asta in germana si sa-mi caut si eu ceai din asta.

mada, nici eu nu stiu cind e sarbatoare, ca n-am calendar. Habar n-aveam nici io de Inaltare, dar oricum n-aveam plan de smotruit. La noi smotrul e in uichend, chiar si duminica, daca in alta zi n-apucam. Stiu ca se zice ca e pacat, dar daca nu putem sa facem treaba in alta zi noi facem si duminica. Dar io sint oricum mai relaxata cu regulile astea bisericesti, din punctul meu de vedere alte lucruri sint mai importante decit faptul ca nu fac treaba de sarbatori.

cristina, n-am rezolvat ni'ca cu concediul, sint tot pe plantatie, a naibii plantatie, ca in curind nu mai ajung cu burtoiul la tastatura. Cred ca asta va fi solutia concediului meu, tre' sa ma-nteleg cu bebelina sa-mi mai creasca burta

ano, ce putin mai ai. Nu-mi vine sa cred ca a mai ramas asa putin.

La noi e mare agitatie cu campionatul european de fotbal, avem o tona de prieteni care vin din Ro pentru campionat, asa ca de saptamina viitoare o sa fie distractie. Noroc ca avem casa mare si avem unde sa-i cazam pe toti. Asa ca de saptamina viitoare o sa intram in febra fotbalului, barbatu'mio prinse un bilet la un meci al romaniei, restul o sa le urmarim in gasca prin zuric. De-abia astept, asa ca va rog sa nu nasteti prea multe prin perioada urmatoare, ca sa pot fi la curent cu ambele situatii

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Mada, succes la dentist astazi, sper sa te rezolve cumva!

Gallyb, bine ai venit!

Marimar, imi pare rau pt. aparat. Daca pui anunturi in parc, oare nu il recuperezi? Poate nu e ca la noi, unde ti se fura si un pachet de servetele...

Diana 33+ si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Buna dimineata!
Vin si eu cu ceasca mea de cafea diluata.

Vad ca vorbiti de mare, eu sigur la anu' pe vremea asta ma infiintez pe plaja cu bb. Nu are ce sa fie rau, daca avem grija cum ii protejam de soare.

Iar anul asta ...as vrea sa merg la mare pe la inceputul lui iulie, voi avea vreo 35 de sapt....oare e permis? sau voi fi in stare?

Tecky, aseara te-am visat, ca venisem la tine ca erai responsabila de contractele pentru celule stem (mi-a ramas mie in gand cu stem ca acu 2 zile vorbisem de posibilitatea asta cu ai mei si inca ma mai gandesc)...Aaaa...si aveai un baietel, pe care il chema David ...de unde pana unde?!

Mada, bafta la dentist si ce bine ca poate reusesti sa sacpi azi de durerile de maselute! Ai grija de tine!

Multumim la toate fetele pentru felicitari, eu va doresc la toate fara exceptie aceleasi lucruri bune alaturi de cei pe care ii iubiti!

30+ Mara Alexandrina
barzutza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

quote:
Originally posted by Tecky

Fetelor voi cum beti ceaiul de frunze de zmeur?Cu zahar,simplu? 2 sau 3 cani pe zi?De maine vreau sa ma apuc sa beau ca azi am mancat multe fructe si mi-a fost teama sa nu ma deranjez la stomac daca beau si ceai.

Tecky eu am inceput sa beau o cana pe zi, de cateva zile, si il beau cu o lingurita de miere. Chestia cu fructe si deranjat la stomac nu tine la mine, eu mananc fructe si beau orice dupa aia, ca si Sun

Didi 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Fetelor va rog sa ma suportati si pe mine azi cat ma plang voua ca nu am la cine altcineva, fac si eu ca Anaxena vad ca mi-e si greata am si crampe/contractii ce or fi si cu mersul la toaleta ma pishulesc din 5 in 5 minute la fel si cu numai ca acu e opusul. Toate m-au luat maseaua ma doare de mor si is ametita de zici ca acu am iesit dintr-o greva a foamei sau ceva si e abia ora 9 pana la 3 dupa amiaza creca ma tarai spre dentist.
Bine ca am spalat hainele de bebe azi si macar de e sa se intample vreo ceva macar are bebe haine curate in care sa o imbrac.
Bine nu ma grabesc sa nasc sa mai astepte bebe macar o sapt sa vina si mama, da data trecuta cand am inceput cu dureri din astea m-a tinut o noapte si o zi si deja urm zi adik luni nascusem, deci ma gandesc ca na sa nu se asemene, ca sarcinile au fost asemenatoare pana acuma.
Daca va enervez va rog sa nu ma bagati in seama, incerc sa nu scriu prea des sa nu va calc pe nervi.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mada, cum sa ne enervezi???!!! Ma gandesc ca poate esti o fire mai emotiva si acest fapt a declansat toata "cascada" de intamplari pe care ai insiruit-o??? Mie mi se mai intampla cand sunt foarte emotionata sau cand ma enervez foarte tare...

Cristina 29+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetelor! M-am intors si eu de la injectie, am noroc ca am o vecina pe scara care m-i le face, si nu numai atat, ci imi da si sfaturi depsre bb, ca ea are o fetita de 4 luni; asa ca sunt foarte educative vizitele la ea. Mai am diseara si maine dimineata si gata, termin cu injectiile astea urate!!!

Anna 33+ cu Ioana Maria
AMR 7
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Cristina emotiva nu sunt, bine mai am si eu momentele mele da acuma ii doar oboseala si durerea asta de masea in rest nimic care sa zic ca ar fi putut cauza contractii, nu am facut efort in ultimele 24 de ore sau altceva.
Tin minte ca la Ari au inceput asa crampe si contracii da rare samb noaptea apoi dum dim erau la 20 de min apoi 15 apoi 10 si pana seara la 5 erau la 7 minute, si stiu ca am fost la control si mi-a zis ca is 2 cm dilatata, iar la 9 cand m-am internat erau la 5 minute prima oara si m-a tinut sub observatie pana la ora 12 noaptea sa vada daca ma dilat mai tare ca eram 3 cm la ora 9 si pana la 12 aveam contractii la cate 3 minute apoi au inceput la cate un minut si atunci au zis gata te internam ca eram deja 4 cm dilatata.
Mai nasol e cu greata si mersul la toaleta ca asa ceva nu am avut data trecuta.
Bine acuma stiu ca ma poate tine chestia asta si cateva zile chiar sapt da acuma nu stiu daca se aseamana nasterile cat de cat intre ele, bine stiu ca prima oara travaliul dureaza mai mult ca a doua oara in genere.
Na om vedea sa ajung la dentist azi sa ma rezolve cu maseaua ca asta ma doare si ma sacaie cel mai tare.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

neatza burtici!!!

Abia m-am trezit azi, pe la 6 m-a ridicat ca arsa din pat o crampa musculara la pulpa, m-a busit plansul....

Mada ce rau imi pare ca maseaua ai nu te lasa deloc, dar poate ca azi o rezolvi, si contractii...si ...poate doar ca organismul tau reactioneza si el cum poate, si bebe mai sta acolo o sapt ca doara asa v-ati inteles nu?

GALLYB bine ai venit, spor la examene si nastere cat mai usoara!!!

Eu aseara am papat mazare de la mama ca ma innebuniseti voi...si cirese, si pe la 12 noaptea lapte...asa ca SUNULE nici eu nu sunt departe cu combinatiile..

Mai, o sa radeti de mine, dar nu inteleg unde taie astia la epiziotomoie, si unde tb sa masez...pe exterior? portiunea dintre si dintre, sau pe interior????? SERIOS...NU STIU

MA DUC ..CA AM PE FOC, LAPTE CU OREZ....pupici

31 si CLARA ANDREEA

Mergi la inceput