Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 5

gallyb spune:
Hristos s-a inaltat gravidutelor!
Fetelor multumim frumos pentru primire. Sunteti niste dragute.
Mada multumim ca ne-ai trecut pe listuta.Sunt din Bucuresti.
La numele fetitei inca nu ne-am hotarat.Mie mi s-a spus doar la 3D ca e fetita si tare as vrea sa ramana asa.Sunt mai rezervata din punctul asta de vedere.
Va pup pe toate,tre sa fug la facultate.
Va doresc o zi frumoasa!
gallyb

marimar spune:
Buna dimineata gravidute,
Sint foarte deprimata caci mi-am dat seama ca am pierdut aparatul de fotografiat, cumparat acum 3 luni !! Cel vechi l-am pierdut mai demult. Nici macar nu le-am pierdut ci le-am uitat undeva !!
Asa ca sint foarte suparata !!
Cristina, iti sta foarte bine cu parul lung, ai un par sanatos si bogat care poate fi purtat oricum si iti sta bine si cu parul scurt, norocoaso !!
Tecky, ceaiul din frunze de zmeur , din ce stiu eu si ce am citit se bea in ultimele 8 saptamini ca sa-si faca efectul, ca in 2-3 saptamini nu stiu cit poate sa ajute... Deci cam din saptamina 32 !
2-3 cani pe zi, cu multa lamiie si daca vrei si cu miere.,
[b[Mada, ingrozitor cu maseaua ta, eu nu stiu cum suporti si ai suportat atit, eu cred ca innebuneam si ma urcam pe pereti, de durerea de dinti mi-e cel mai groaza, prefer sa nasc de 100 de ori !
Iti tin pumnii sa ti-o rezolve azi !
despre epiziotomie[/b], daca vreti sa scapati de ea incercati masajul perineului, zilnic, 10 minute timp de 3-5 saptamini.
Dupa dus, cu putin ulei vegetal, de catre voi sau sot ( daca aveti unda verde la stiti voi ce..)
PS: MA ENERVEAZA RECLAMA ASTA AGRESIVA!!!
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

M&M spune:
Turturica, Chiar nu ai rezolvat nimic cu concediu, chiar nu poti sa iti iei???
Dara, multa sanatate!!!
Anka, , sincer , nu am incercat sa ma tund periuta....da' nu se stie niciodata...ma bucur ca in sfarsit ma intelege cineva. Comanda ai facut-o pe net sau ai primit prin cineva care a venit in tara?? Stiu ca tu de obicei comandai din Franta.
Tecky, sincer , cred ca sunt doar chestii inventate de babe. Cum adica sa nu ies din casa 40 de zile si sa nu il scot pe bebe din casa???
Dana, o zi buna si sa ai bafat sa rezolvi usor si repede cu actele!!! Sincer , mie mni-e dor sa ploua si aici
Cristina 29+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Caprioara spune:
Neata fetili,
Pupici la toate burticile.
Bine ca mi-ati spus ca azi e Inaltarea, ca io aveam impresia ca e saptamana viitoare, nu stiu de ce...
Ceai de zmeur, eu am dat 1.6 ron pe el. Deci asta e pretul, ca doar sunt niste frunze care se gasesc des, nu-s raritate. Eu il beau de saptamana asta, deci de la aproape 35 de saptamani, ca abia l-am cumparat. Imi pun in ibric 2 cani de apa la fiert si cand clocoteste pun vreo 3 lingurite de frunze. Sper ca nu pun prea mult sau prea putin... Apoi il las 15 minute (aproximativ) si il torn in 2 cani, pun miere si lamaie si il beau in cursul diminetii. O fi bine cum fac?
De mers la mare, pe Matei l-am dus la 7 luni, ca asa s-a nimerit, si l-am bagat si in apa. Era la inceput de august... I-a placut de numa' . Acum nu stiu cand vom merge, ca daca nasc la inceput de iulie s-ar putea sa nu apucam sa mai mergem anul asta. In Romania in nici un caz, iar la turci sau greci nu cred ca o sa ne tina punga, asa ca....
Mada, iti tin pumnii sa rezolvi azi la dentist si sa scapi de durere.
Fetele, gata fug la invatat. Azi o sa fie si mai greu, ca Matei e acasa (nu se face gradi si scoala din cauza ca e ziua educatiei , v-am mai spus eu zilele trecute). Sa vedem cum ne vom descurca. Deocamdata am reusit sa terminam micul dejun si acum e la calculator. Si sotul vine abia diseara la 11 din deplasare...
pup you all,
Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 35+
AMR 5 saptamani
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

anaxena spune:
buna dimineatabine ca am citit la voi ca azi e Inaltarea,ca am spalat deja 2 mashini
noi suntem bine,dormimmmm noaptea azi ce ne-am trezit dubios la ora 7 cu o superenregie dar acum vad ca ma ia somnul
maine facem 38sapt si mergem si la dr,sunt curioasa ce zice
pup toate fetele
Ana-Maria37+
am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!
AMR 15 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

MissJJ spune:
Marimar ms da nici mie nu imi place cu durerea asta de masea da ce sa ii fac. Merg azi la dentist si sper sa faca ceva, tre sa astept pana la 3 ca atunci am programarea si deja mi se pare atata de multttt. Na daca nu am dormit azi noapte deloc logic mi se pare o vesnicie deja de cand sunt treaza.
Oana da azi merg.
Dana spor sa rezolvi azi toate hartoagele si eu acusi tre sa trec ptin toate astea plus certificatul la bebe Amira si apoi pasaport. Da sunt ortodoxa da nu am calendarul pus undeva pe perete sau ceva sa tot verific in fiecare zi ce sarbatoare mai e, ca daca te iei dupa calendarul nostru apai in fiecare zi e vreun sfant si vreo sarbatoare... Aici daca nu mai e nimeni ortodox prin jur nu stiu chiar toate sarbatorile.
Tecky cu placere. Legat de iesitul din casa si etc, eu nu am respectat asta ca nu avut cum a trebuit sa ies de a doua zi din casa ca trebuia sa fac acte si sa merg la controale si etc, deci nu am avut cum sa ma tin si de faza cu 40 de zile
, si molifta mi-a facut-o preotul la intrarea in biserica la botez ca aici e o sg biserica ortodoxa romaneasca in centrul Londrei nu sunt si de cartier sau ceva ca in ro sa poata veni sa iti faca molifta si etc acasa.
Turtu ma bucur sa aud ca ati rezolvat cu cresa. Tinem pumnii sa aveti loc sigur.
Dara uff nasol tare cu tusea asta a ta. Speram cu siropul asta sa treaca.
Legat de ceaiul de frunze de zmeura aici zice de la 32 de sapt in sus si se incepe cu o cana apoi doua apoi trei pe zi si o tii cu trei pe zi pana in ziua nasterii si pe timpul travaliului se poate bea ceai din asta cat simti nevoia.
Caprioara spor la invatat.
Anaxena si eu am spalat deja doua masini, cine stie toate sarbatorile astea...
Is asa obosita si maseaua asta nu cedeaza de nici o nuanta.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 3 saptamani

M&M spune:
Ana, vezi ca ai uitat sa iti actualizezi semnatura... MA bucur sa aud ca esti mai bine...
Adina,. Da ' unde ai uitat aparatul?? NU il poti recupera??
Turturica, vezi ca pana la urma ai rezolvat cu cresa.
Eu fug sa imi cumpar lapte sa imi fac gogsi; macar sa ma rasfat azi daca e Inaltarea!!
Cristina 29+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

anaxena spune:
multzumesc Cristina,am rezolvat situatzia!
Ana-Maria37+
am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!
AMR 15 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

catilin2008 spune:
neatza' -dutze si mamici,
am citit si eu mai in diagonala, dar din capitolul trecut nu pot citi, din cauza reclamei nesuferite, am pierdut cateva pagini.
ma bucur sa aud ca sunteti bine, mada, imi pare rau de maseluta ta, sper sa iti rezolve dentistul azi problema...aici in romania am fost inainte de a ramane gravida, mi se sparsese o masea..si m-a anuntat ca daca sunt gravida..nici un dentist nu te primeste..sper sa nu am probleme pana la sfarsit.
bun venit gravidutza noua, si sora de suferinta cu examenele..eu tot ultimul an, dar licenta o sa o las pe februarie..ca nu am reusit sa dau toate diferentele, m-am mutat de la ff la zi si o sa mai am 2 examene in septembrie.
eu am o stare mai ciudata..azi noapte l-am speriat pe al meu ca bradul..m-a bufnit plansul dintr-o data...cred ca s-au adunat mai multe..mama soacra..tot cu conceptii de acum 50 de ani..ca sa nu mai pun mana pe burta..sa nu ma mai dau cu crema..ca se duce mirosul la copil..si alte tampenii care incep sa ma enerveze..cateodata ma gandesc ca mai stateam la mama acasa..si nu ma impacam asa usor cu el..dupa ce m-a lasat singura 3 luni de zile...dar parca mi se facuse mila de el..mai ales dupa ce a aflat ca e baiat...
imi cer scuze ca ma plang si eu pe aici..cred ca starea asta a mea e de vina...parca nimic nu imi mai convine..
va pup pe toate cu mare drag
PS..am schimbat si noi semnatura..am facut 29 de saptamani..oare nu cumva apropierea puntului culminant ma sperie..si de asta am starile astea? 29 + cu
Bebicu Andrei

marimar spune:
Cristina, din pacate am dat o gramada de bani pe el sa fie cit mai performant si nu cred sa-l pot recupera vreodata, l-am uitat in parc cind am fost la picnic, duminica...
Sint foarte foarte suparata...
Turtu, ce bine ca ai gasit cresa !!
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !