Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (77)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Neata, fetelor, mai dau si eu prin zona, desi saptamina asta n-am apucat sa intru pe forum. N-am citit decit ultimele pagini, asa ca nu sint la curent cu tot ce se intimpla.

cristina, te-am vazut in pozele de la nunta, ai fost foarte frumoasa. Mie imi place cum iti sta cu par lung, ai un par frumos, serios.

sursula, noi vrem sa mergem cu bebe la mare cind face 9 luni, nici nu mi-am pus problema ca nu se poate. O s-o protejam, evident, cu creme de protectie si n-o s-o expunem cind e soarele puternic, asa ca cred ca e ok.

mai revin daca mai pot. pupici tuturor

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mada, nu e chiar asa fain , ca din cauza asta cand mi-l las lung , parul meu e atat de greu!!!!Plus ca abia reusesc la coafor sa
mi-l aranjeze... Cum mai e cu maseuaua?? Te-a mai lasat durerea???
Am si eu o nelamurire, stand linistia si bandu-mi cafelutza mi-am adus aminte ca Adina ( Marimar ) zicea ca a inceput sa bea ceai din frunze de zmeur din saptamana 32 , parca , NArcisa zicea ca se apuca din saptamana 36 sa bea. Pana la urma cand trebuie sa incep sa bem acest ceai- minune????

Cristina 29+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna dimineata
Acum am venit si eu de la biserica am fost sa ma spovedesc si sa ma impartasesc, ca azi este Inaltarea.
Asta noapte am dormit cred ca adunate 2 ore , am tusit rau de tot ,mi s-a intarit burtica,of nu mai scap de tusea asta seaca .Am fost acum si la farmacie si mi-a dat sirop stodal ,homeopat,sper sa ma ajute ca eu de 8 nopti tot cate putinb dorm.
Azi facem 35 de saptamani ,ce bine mai este un pic si o sa imi vad bebelina.Abia astept dar tot imi e frica de nastere maia ales ca nu stiu cum voi naste ,data trecuta nu se intorsese fetita ,sper ca sambata la ecografia morfologica sa fie intoarsa.
Mada imi pare rau cu maseaua ta ,poate iti va face ceva sa iti treaca si tie ca suferi de atata timp.
Tecky tie cu ce ti-a trecut tusea ,ca deja am terminat siropul de patlagina ????
Pupici tuturor.

35+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

BOTI - cre' ca glumeai cu tampoanele zilnice, nu? Sa stii ca si daca ajungi la cezariana, "chestiunile" alea se scurg tot pe unde stim noi...
IRDA - suna bine serul tau. Ia intreaba pe sorella de unde l-a luat pls
CAMY - imi amintesti de noi, in 2003.... Pana la urma a fost nevoie sa vina si ai mei... Taica-miu s-a ocupat de calorifere, maica-mea de curatat molozul, noi lucram amandoi, si eu si Ovidiu. Cand am plecat la spital casa era goala, aveam numai 4 scaune si o masa, salteaua si un pat adus de la maica-mea, al meu, de cand eram acasa, adica pat de o persoana. Ne-a dat frate-miu niste bani ca sa ne putem lua mobila din dormitor, ca sa nu vin cu bebe de la spital si sa dorm pe jos... Aaa, aveam patut si carut, luate de la o colega, second
De varuit, varuiseram noi doi, din iunie pana in august, cand am nascut.
Pana m-am intors de la spital reusisera ai mei sa puna mochete si perdele. Atat aveam in casa.
Am uitat repede, desi, pana atunci, eram un pachet de nervi, imi faceam o gramada de probleme, ca ce facem, cums a vin asa cu bebe acasa.... Si ne-am descurcat pana la urma.
Nu te mai supara. Eu as zice sa intri mai repede in concediu. Cristi nu isi poate lua cateva zile libere? Ar trebui sa o faca...
BIRI - ai dreptate, e foarte simplu sa intocmesti un report, dar.... si parintii sunt la fel de "obositi" Eu ma gandeam ca am eu o problema, o deformatie profesionala de am asa pretentii, dar cred ca eu sunt normala si restul aiurea...
Din motivele astea am si ales sa o tin deja acasa, iar din toamna sa o duc aici, in cartier, si numai 3 ore. Si devin din ce in ce mai nerabdatoare cu emigratul.... doar ca trebuie sa ma apuc de dosar.... Ceea ce o sa fac de saptamana viitoare cred.... sa termin si cu dermatologul si cu ultimele analize...
SUN - bey, am vrut eu sa te intreb dar imi fu jena... Ziceai ca suni la unchiu' sa il feliciti pentru primareala... Si acuma zici de nea chirurgu' treburi. Credeam ca el e unchiu' si imi fu jena sa spui ca la noi, el e tocmai cel pe care nu il vedeam colo sus.... Asa ca acuma pot sa te intreb care e unchiu'?
EPIZIOTOMIE - eu m-am refacut greu tare... Cred ca vreo 2 saptamani a durat. Primele zile au fost un cosmar. Ma cususe cu fire resorbabile - asta a fost singurul plus. Oricum, cred ca m-a taiat destul de mult, nu stiu cat, dar mai mult de 2 cm...
TECK - nu m-am gandit inca ce iau la spital, dar incep sa ma gandesc de azi
ZMEUR - am cumparat si eu, de vreo 3 zile, dar nu am facut inca ceai. Nu prea sunt prietena cu ceaiul. Cre' totusi ca o sa fac azi...
LA MARE - noi o sa mergem in august la Constanta, dar o sa mearga la plaja doar Eliza. In schimb, am alt pitic.... Vreau sa mergem toti 4 in Grecia pe la inceputul lui octombrie... Numai sa fie bebe cumintica, sa ne putem deplasa. Oricum, am merge cu avionul, nu cu masina. Ce ziceti? Am idei crete??
CRIS - cunosc problema... Asa e si la mine... Firul gros, greu, mult, nu sta in nici un fel!!! Acum l-am lasat mai lung pentru ca ma gandeam ca nu o sa am timp de mers la tuns o data pe luna. Altfel, il prefer tuns scurt, si nu oricum, ci scurt de tot, aproape periuta, si imi faceam si niste tepi cu spuma...

Fetele, azi e Inaltarea. Si eu aveam planuri pentru treburi prin casa... Asa ca pun micul dejun si dupa aia plecam in parc cu toate cele... caldaruse, bicicleta....
Am luat ieri monitoare bebe, pana la urma, desi nu eram foarte decisa daca sa luam sau nu... Si am mai luat un super play gym de-ala de bebe, cu animalute si multe culori... O sa pun pozici sa vedeti ce tare e! Bineinteles ca din Anglia, nu de aici, si bineinteles ca la juma' de pret fata de cele de aici, care, oricum, sunt mai nasoale De aseara Eliza sta numai in el

Gata, fug

Anca mami de Eliza si 35+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Neata gravidutelor!
Gallyb bine ai venit!
Mada iti multumesc ca ai adaugat si numele de Ana. Imi pare rau ca te chinuie asa tare maseaua,iti doresc ca azi sa scapi de durere la dentist.
Cristina eu parca stiam ca dupa sapt 34 se bea ceaiul din frunze de zmeur,acum sa vedem ce zic si fetele.
Cine ma poate lamuri si pe mine cu cele 40 de zile de la nastere in care femeia fiind lauza nu poate iesi seara din casa decat dupa trecerea celor 40 zile,cand i se face si o molifta.Si am mai auzit ca bb nu are voie seara sa fie scos din casa pana la botez.Oare chiar sunt adevarate toate aceste lucruri?

Tecky 35 sapt Raluca Ana
AMR 5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata,

Mai MADA tare naspa e cu maseaua asta. Tu daca zici ca pulseaza....e nervul care trebuie scos. Sper sa rezolvi ceva azi. La ce ora ziceai ca mergi? Vezi ca azi e INALTAREA LUI HRISTOS.....deci nema treaba ...sau nu esti ortodoxa?? Iar am uitat....ca stiu ca mi-ai mai zis....

GALLY bine ai venit, sarcina usoara si bb sanatos si mancacios. Scrie si tu cat mai multe mesaje. Ar trebui sa ajungi pana la 10 mesaje ca altfel mesajele nu iti apar in timp real ca sunt moderate mai intai de moderatori.

Eu pe la 4,00 m-am trezit din cauza ca bb iar avea program de fitness.....pe urma am adomit intr-un tarziu si m-am trezit pe la 7,00 ca m-a luat durerea de soldul drept. Na fac cu randul "mititei" !!
Aici ploua si iar ploua si iar ploua!! Si tre' sa umblu sa-mi schimb toate actele ca mi-am schimbat pana la urma actele in numele nou...cel al sotului....si am de umblat o gramada: sa-mi schimb, cartea de identitate, codul fiscal, carnetul de sanatate, pe la banci,etc..etc....si cu vremea asta de kk.....

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Dara eu am luat pt tuse numai sirop de patlagina de 3 ori pe zi,3 zile si mi-a trecut tusea.Siropul stodal a zis Bujo ca e mult mai bun decat cel de patlagina dar mie daca mi-a trecut nu l-am mai incercat si pe acesta.Sper ca pe tine sa te ajute!
Ankalaura eu nu cred ca ar fi vreo problema sa mergeti in Grecia in luna octombrie,fetita cea mica va avea 3 luni si cred ca e varsta buna pt calatorii.
Danangie sa ai bafta sa rezolvi cu actele!

Tecky 35 sapt Raluca Ana
AMR 5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

TECKY multumesc

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

dana, bafta la umblatura cu actele. Si la noi e tot vreme de kko, ploua de 2 zile intruna, ce m-am saturat.

anka, unde mergeti in grecia? Si noi tot in grecia vrem sa mergem cind are bebe 9 luni, pe insula pe care am mai fost si unde ne-a placut tare mult.

Fetele, am uitat sa va zic ca sper ca am rezolvat cu cresa. Am gasit o cresa care e intr-o localitate apropiata si inca mai au locuri pentru martie anul viitor. Am vizitat-o, e foarte curata, educatoarele de acolo par foarte simpatice, sper sa se rezolve. Inca n-avem nimic complet definitivat, dar lucrurile merg spre bine.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

no...apar si io, m-am puturoshit o leac la scris zilele astea, da-s la curent cu toate!!!
mada offf...da numa nu se rezolva cu maseaua aia de belea!!1 off..dar azi mergi la dr..nu? sau maine!? sper sa te rezove dr
mm...podoaba capilara vai...eu am un fir de par subtire...rau de tot, ca-ti trebe lupa sa-l vezi, si elastic rau ...!!!si drepttt adica asa..lins..fara volum...brr...asta e, mereu as fi vrut sa fiu o leaca bucalata
cumparaturi n-am mai laut nimic nimic...hmmm...cica io mai tatonez piata si-mi fac liste ca pentru de prosti
concediumm..as vrea si io la mare..da anu asta nu...la anu sigur..va fi mai naosl cu scufundarile...ca noi suntem de astia, dar la anu trebe sa stea si cu cupilu cineva pe plaja...deci n-o sa facem scufundari deodata
sunu chiar asa...cine-i uncheshu!?
Bun venit noilor gravidute!!!!!!!
pup toate, da' toate fetele cu mare mare drag!

Oana
28+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput