Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (77)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Fetelor voi cum beti ceaiul de frunze de zmeur?Cu zahar,simplu? 2 sau 3 cani pe zi?De maine vreau sa ma apuc sa beau ca azi am mancat multe fructe si mi-a fost teama sa nu ma deranjez la stomac daca beau si ceai.
Noapte buna tuturor gravidutelor si sper sa nu mai aveti insomnii!

Tecky 35 sapt Raluca Ana
AMR 5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

am uitat ce am vrut sa scriu...asa...

Tecky, eu voi bea ceaiul fara zahar.Dar nu il beau inainte de a face 36 sapt.Am eu un fix asa...

Gallyb, bine ai venit, nastre usoara, spor la invatzat.Cum o va chema pe fetitza ta?

O zi minunata sa aveti maine

PS-Buna ideea lui Sun cu gravidutzele programate la ceza

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (32+)si Vil asteptand o

AMR 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Mai e cineva prin zona? Sau numai eu bantui pe aici? E 3 si 20 si eu mor de durere de masea, s-a hotarat acuma in seara asta sa ma ucida ma doare non stop si deja nu mai pot sta in pat am incercat sa stau intinsa poate poate oi atipi si ma mai lasa, da de unde, asa ca m-am mutat jos ca daca mai stau in pat numai draci imi fac.
A naibii si maseaua asta exact acuma in seara asta s-a gasit sa ma frece in halul asta, da na maine la 3 merg acolo si am sa ii zic lu aia ca nu ma intereseaza ce si cum eu de acolo nu plec pana nu imim face ceva ca eu daca nasc la 41 de sapt ca si fata ce fac??? Ca nu mai rezist asa inca 4 sapt.
Si bebitza a fost tare agitata in seara asta pe la vreo unu s-a linistit si ea. Uff... Si mi-e somn si tare as dormi si tare nu pot.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Neata , sunt si eu pe-aici , am citit ce ati mai scris aseara.
Off Mada, iar te chinuie maeaua, doamne cat urasc durerile astea! Mergi si intreaba poate exista totusi un remediu ca sa mai amelioreze putin durerea

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita28+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat

Mergi la inceput

Punca bine ai revenit ma bucur ca ne mai dai vesti imi pare rau sa aud ca ai asa pb tinem pumnii sa stea bebitza cat mai mult la mami in burtica. Am adaugat caruciorul si numele la listutza.
Gallyb bine ai venit te-am trecut si pe tine in listutza bafta la examene si sper sa mai scrii mai des. De unde esti din romania?
Tecky am completat si la tine numele in listutza ca am vazut ca ati mai pus si Ana pe langa Raluca.
Dana bine ca ne-am lamurit ce si cum, cu albumele alea acuma na sa isi mute fata pozele la mamici de italia ca ea de fapt acolo vroia sa le puna si s-au incurcat oalele oleaca si a nimerit la noi.
Biri aha. Pai da cam asa in ro te trec rapid pe medicamente. Si eu ma tot uit dupa ceva semne dop ceva da nici data trecuta nu am pierdut dopul, la mine a inceput direct cu, contractii. Acuma is curioasa sa vad de data asta cum va fi. Aici despre col sigur nu am sa stiu cum e ca nu il controleaza nimeni decat cand ma duc cu, contractii la labour ward. Vineri dim tre sa merg la moase si o sa imi zica cum e asezat bebe si cat de jos e, daca a inceput sa coboare ce eu zic ca a inceput pt ca apasa tare jos si deja ma jeneaza la mers durerea de oase si presiunea.
Nici aici nu se da suc de citrice la copii si ma gandesc numai la stomacelul lor micutz si sucul de citrice ca stiu de la mine cum e cu sucul de citrice si stomacul, asa ca eu tot pe schema cu cereale si piureuri de fructe si legume am sa merg si apa mai tarziu sa bea la fata i-am dat si ceai de musetel de la milupa ca ea era pe formula si ala era de sete asa, ii placea, normal ei zic sa nu dai la copil da na asta am dat si eu da nu sucuri de fructe naturale alea abia acuma cand e mai mare ii dau sucuri da rarutz mai mult apa bea fructele prefer sa le pape intregi.
Sorelix da ce combinatii faci si tu. Bietul stomac. Mai mie manuselele mi-au folosit ca oricat ii taiam ungiutele tot se zgaria, tot ascutite erau si se udau rapid manuselele ca le baga in guritza si le molfaia asa ca trebuia sa le verific mereu sa fiu sigura ca nu sta cu ele ude.
Mariana si aici scrie toate celea in caietul asta de gravida care il tot car dupa mine numai ca dupa ce nasc mie imi da un rezumat al nasterii in doua copii si caietul cu detaliile ramane la ei dar pot cere copie contra cost daca vreau e vreo 25 de lire, am zis ca tre sa cer si de la spitalul celalalt si am sa cer si de aici dupa ce nasc sa le am si acasa.
Si dupa ce vine acasa prima oara health visit-orul ala ii intocmeste si la fata carnetelul de sanatate red book se cheama aici unde trebuie sa completeze ei orice verificare si toate vaccinurile plus completez si eu in grafice si tabele masuratorile dupa 6 luni ca pana la 6 luni o masoara si cantaresc ei in fiecare luna la clinica. Si mai am un tabel cu dintisorii acolo da nu am reusit sa ii trec pe toti cand au aparut plus cateva pagini cu milestones cand papa prima oara singur cand zice prima oara mama etc.
Ella eu nu ma supar da cum a zis si Biri daca ea pune link-ul de la poze pe net undeva ori aici ori in alta parte lumea se poate uita si la pozele noastre si nu cred ca vrem asa ceva. Adik albumul ala l-am facut pt noi, sper sa isi mute pozele in albumul de mamici de italia si atunci am sa le sterg de la noi din album.
Sursula cu mersul la mare depinde de voi si de copil, daca credeti ca sunteti ok, normal va trebui protectie adecvata si depinde la care mare mergeti si sa nu stati in soare puternic, aici se gasesc de cumparat costumase pt copii mici gen salopetel cu spf 50 si palariutza inclusa si corturi speciale unde sa stea bebe sa se joace si sa fie protejat ca pielea lor e tare sensibila, uitati www.bloomingmarvellous.co.uk/ProductList.aspx?CategoryID=b-swimwear&language=en-GB&page=1" target="_blank">aici daca vreti sa vedeti despre ce accesorii de mers la mare pt copii vorbesc,, da acuma na eu de ex am mers la marea neagra de la 1 an si 8 luni si eram numai in slip, ca mama nu a fost de acord sa ma lase in costumul lui adam chiar daca eram numai bebe asa ca mi-a confectionat ea un slip mititel pe masura mea. Acuma na sunt de cumparat pe atunci nu se gaseaua. Noi de ex am fi mers cu Ari la mare pana acuma adik de la un an in sus ca pana la un an nu am fi avut curaj, dar exact vara aia ne-am mutat acuma vara asta nasc iar asa ca amanam pe anul urm speram.
Tecky ms.
Gini imi pare rau ca esti asa busy si mai ai si pb personale speram sa se rezolve toate si sa te odihnesti cat mai mult in weekend.
Biri da asta e si planul meu sa nu plec pana nu imi face ceva sa ma lase durerea ca restul nu ma mai intereseaza pana nasc da macar sa nu ma mai doara.
Violeta nu iti dau astia nimic decat paracetamol am intrebat la farmacie si au zis ca numai ceva pe baza de codeina da aia de la medicul de familie si sincer am tot amanat ca si acolo imi trebuie programare si stau o multimea la coada si fata acuma nu prea mai are rabdare de stat la cozi din astea si am zis ca na lasa ca merg la dentist si face ceva si nu tre sa iau medicamente ca nu imi place sa iau da vad ca se cam ingroasa gluma.
Uff mi-e asa somn e 4 jumate merg sa vad poate reusesc sa mai atipesc macar vreo ora ar fi super bine ca la 6 se trezeste fata si apoi is zombi pe aici.
Uff revin acusi ca oricum daca nu adorm eu se trezeste familionul mia intai fata apoi Flo ca merge la munca si gata somnul si odihna mea.

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Off Mada , chiar ca e nasol, sa te chinui asa cu durerea stiind ca nu poti lua nimic.Dar are infectie maseluta ta sau ce s-a intamplat?
Eu amo alta problema, la dintii din fata am lucrare si fata unuia dintre ei imi tot cade in fiecare luna si ma tot duc la dentist sa mi-o puna asa de forma... Sa nu arat hiar ca o vrajitoare. Dar cel putin pe mine nu ma doare. Eu am intrebat preventiv medicul si mi-a zis daca o sa am dureri, sau se infecteaza sa iau augmentin, din fericire nu a fost nevoie.
Incearca sa mai dormi putin poate te linistesti

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita28+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat

Mergi la inceput

Violeta da ms nu am reusit sa dorm bineinteles am stat intinsa da mai rau pulseaza maseaua aia. Asa ca is din nou pe metereze nici nu are rost sa ma mai pun in pat ca numai draci imi fac si ma doare mai tare.
Am luat amoxicilina si ma mai lasase da acuma vad ca si-a pus in gand sa ma chinuie la maxim.
E o carie la mine maselele se cariaza din interior in exterior nu se vede nimic si cand incepe sa ma doara deja e dusa maseaua. Eu numai plombe am in gura vreo doua masele sunt macinate nu stiu nici acuma de ce deci am si doua goluri da nu se vad asa ca nu ma deranjeaza. Acuma s-a cariat prima masea de dupa canin si urm dupa ea ca asa se cariaza la mijloc si opusul din partea stg sau perechea sau ce-o fi aia si aia s-a cariat nu ma doare inca dar o simt la rece/cald/dulce/frig etc. Mereu am stat prost cu dantura si ma dor si toate gingiile ca is mai sensibile de la sarcina si eu am mai avut pb cu gingivita acuma vreo 3 ani cand am plecat din ro si cand mi-am tratat tot ce era defect prin gura da de 3 ani nu am mai mers la dentist si acuma s-au gasit toate. Bine dupa ce nasc nu e pb ca din cate m-am interesat imi repara tot ce am nevoie gratis, cat or tine or tine, macar sa le repare, numai partea cosmetica cica nu intra in gratuitatea asta. M-oi lamuri eu ce si cum acusi. Bine ca daca trebuie sa dau bani am sa dau peste macar sa imi faca tot daca se apuca ca pana ajungem noi in ro...
Oricum si azi am sa merg sa scot bani sa am la mine just in case. Sper sa imi faca ceva ca dpdv al lui bebe sunt deja in sapt 37 si aici intre sapt 37 si 42 este bebe considerat la termen, deci nu imi fac pb.
Numai sa se apuce de ceva ca inca o luna sa stau asa in caz ca bebitza vine pe la 41 de sapt ca sora ei mor incet si sigur.

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Da am uitat sa zic m-am apucat si eu in sf de spalat hainutzele. Ca azi cica e soare si cald deci se usuca frumos si pana diseara le si pun la locul lor in dulap si sertare.
Am luat ieri detergent am gasit la oferta persil special de bebeii asa ca am luat din asta. Am bagat acuma prima tura de newborn si cateva de 0-3 luni body-uri si sleepsuituri mai mult si mai am o tura de hainutze mai colorate de 0-3 luni. Mai trebuie sa sterlizez suzetele si biberoanele, sa gasesc si tetinele nr 1 ca au tetine biberoanele da is alea numarul 2 si is prea rapide pt bebe mic momentan.
Astept sa imi vina si setul ala cu paturitza care va ziceam ca l-am cautat in oras nu l-a gasit nici Flo in magazin asa ca am dat comanda pe net pt el si cica vine maine. Tre sa il spal si ala ca ala il iau cu mine sa fie primele hainutze de imbracat bebe imediat dupa ce se naste iar de schimb iau din astea care le am de la Ari si pt scos din spital am setul ala cu salopetica alba si body cu maneca lunga luat mai demult care e in masina acuma la spalat.
Asa si daca tot nu am avut somn am stat si am mai citit in caietul meu de gravida si am mai completat ce au omis ei gen grupa de sange si rh numele medicului meu de familie si am vazut acuma ca scrie ca dupa ciclul meu menstrual DPN-ul ar fi 28/06/2008 si dupa primul scan ala de datare a sarcinii care se face inainte de 13 sapt, DPN-ul e 26/06/2008. Si acuma m-am chiorat mai bine, ca mi-am pus si ochelarii ca ma dor ochii de la nesomn si normal ar trebui sa ii port da eu is gagica si nu ii port , si zice ca DPN-ul final se calculeaza in fct de durata ciclului menstraul, daca am luat sau nu pastile contraceptive si rezultatele de la scan-ul de datare. Si mai zice ca daca DPN-ul de la scan difera cu mai mult de 5 zile de cel dat de ciclul menstrual se va lua ca DPN final ala dat de scan, nu cel calculat dupa ciclu. Si cica DPN-ul dupa ciclu menstrual il calculeaza adaugand 9 luni si 7 zile de la data ultimului ciclu asta daca ciclul este regulat.
Na ca am lasmurit-o si pe asta noroc ca nu am somn si stau si citesc caietul asta mai atent.
na ca e 5:53 si matza noastra deja se frasuie in patutz acusi se trezeste. Matinal copil am.

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata -utelor!!!!
Sursula, eu ma mai tund scurt din cauza parului, mult prea des( ptu sa nu il deochi ) si a firului gros si tepos pe care il am. Deci , niic tu nu te stresezi inca cu lista de cumparaturi...Chiar asa e ,mai avem timp!!!
Mmmmmm...mi s-a facut si mie dor de mare, dar nu stiu daca ajung anul asta. Noi am renuntat acum ceva ani la litoralul romanesc din motive bine cunoscute de toata lumea.
Tecky, nu ma face sa rosesc!! NU stiu ce pret are ceaiul de zmeur, eu inca nu mi-am cumparat. E ciudat ca ceva ieftin a ajuns sa ne faca sa ne punem intrebari de genul asta. SI eu eram ieri surprinsa ca am dat pe o cutie de supozitoare cu Diclofenac doar 2 lei...
Marina, ai aflat id si parola de pe contul comun???
Gallyb, bine ai venit!!! Mai ai putin pana te vei intalni cu bebe!!! Bafta la examene si te asteptam sa scrii mai des!
Narcisa, pozele nu sunt pe picasa, sunt la semnatura mea, daca dai click unde scrie " Cristina" ai sa le vezi...
Mada, in sfarsit azi e " ziua cea mare"!!1 Bafta la dentist si sa nu pleci de-acolo pana nu te rezolva! Acum am citit ce te-a chinuit maseaua azi noapte!!! Sper sa rezolvi azi ...
Ma duc sa imi fac o cafelutza cu muuult lapte.

Cristina 29+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Cristina fain ca ai parul des si firul gros eu am trei fire in cap efectiv noroc cu sarcina ca se mai indeasa si arata mai bogat da si data trecuta dupa vreo trei luni de la nastere a inceput sa cada masiv si a trebuit sa il tund. Bine am bagat tratamente si etc da am revenit la alea trei fire rare si fine de par si mai e si gras pe deasupra daca nu ma spal in fiecare zi arata de zici ca m-a lins vaca.

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput