Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (77)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Ceau, pe toate.
Eu nu am mai reusit sa intru de vre-o saptamana, dar sunt bucuroasa ca in sfarsit am reusit sa termin cu amenajatul camerei si cu curatenia.
Mada imi pare rau ca nu-ti mai da pace maseaua, sper sa-ti faca azi ceva la dentist, sa nu te mai doara.
Narcisa este frumos patutul care l-ai pus, estetic arata super, dar este cam mic, si sertarele sunt micute si deasupra nu incape salteaua pt infasat (asa am dedus din dimensiuni). Uite eu am gasit modelul asta patut pe care o sa mi-l si iau, iar transportul este de 100 Ron cu tot cu saltea.

33+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

mada nu tre' sa-ti spun ca ce descrii tu sunt semne de travaliu..dc ai diaree asta este un fel de curatzire a organismului ca sa faca loc la bb,cu greata nu shtiu explicatia si shti ca eu te superintzeleg si sper sa fie totul bine..dc nu e travaliu o sa treaca
pup fata

Ana-Maria37+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 15 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Dana pai asa era intelegerea. Acuma vedem cat se va tine bebe de intelegerea asta.
Vad ca toate ne-am molipsit cu mazarea. O fi si asta un semn ca eu data trecuta dupa ce am nascut papam mazare.
Da is happy a venit si comanda deciwww.woolworths.co.uk/web/jsp/product/index.jsp?pid=50972719" target="_blank">asta e setul de bebe si www.woolworths.co.uk/web/jsp/product/index.jsp?pid=50967390" target="_blank">asta e setul de bucatarie pt Ari acuma e langa mine gateste si imi da fork si imi zice sa eat.
Anaxena da ms mult. Stiu si eu ca astea toate sunt semne de travaliu acuma sa vedem daca trec sau daca continua asa.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetele,

Am fost si eu la biserica sa aprind lumanari pt cei care nu mai sunt langa mine!

Am venit si am citit repede-repede ce ati scris. Sa vedem si cam ce am retinut.

Bun venit noii gravidute si sarcina usoara!

Mers la mare...noi vrem sa plecam din tzara la sfarsit de septembrie, cand Galu va avea 3 luni. Si vom pleca sigur. I-am luat deja crema cu factor 50 si va fi bine, sigur.

Anka eu sunt din TL...de acolo "unchiu". Ca pe nea caisa stafidita asta nici eu nu-l placeam deloc, iar dupa aseara ma intreb cum DD nici sa citeasca nu stie... Felicitari pt achizitii, asteptam poze!

Molifta/iesit cu bebe...va rog, sa nu incepem iar cu bazaconii. Cum DD sa nu ies seara cu bebe, cand ziua e canicula? Asta doar asa, logic vorbind! Iar molifta de 40 zile, o sa merg sa mi-o fac atunci cand se vor implini acele zile si gata.

Adina imi pare rau de camera. Te inteleg prea bine, cred ca barbatu mai degraba m-ar uita pe mine decat camera:)) Da' si eu tin la a mea si...Poate totusi e prin casa! Banuiesc ca daca zici ca e performanta, automat este si mare...si asta inseamna ca e mai greu de uitat pe vreo banca!

Turtu ma bucur ca ati gasit cresa! Bai, sa nu ma omori, da' io sper sa mancam bataie repede si usturator. Sunt cel mai anti-fan al echipei:))

Madutz tin pumnii la dentist! Sa nu cumva sa pleci fara sa-ti faca ceva. Macar sa-ti dreneze nitel canalele, pt ca eu banuiesc o infectie acolo. Si ti le poate lasa doar cu pansament temporar, astfel incat sa nu obtureze infectia acolo. Dar sa-ti faca ceva, sa nu te lasi! Si nu enervezi pe nimeni, stai linistita!

Ceaiul...am inceput sa-l beau si eu..2-3 cani/zi cu multa lamaie. Fara zahar & stuff, pt ca nu-mi place ceaiul dulce. Acum, o avea sau nu efect, vom vedea! De nastere oricum nu mi-e frica...mi-am imaginat cele mai ingrozitoare scenarii, astfel incat sa fiu pregatita pt orice!:)

Pfuuui, mai erau de spus cateva lucruri, dar mi-a fugit mintea tra-la-la!:)

SUN 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Tacky eu am dat 1.4 lei pe ceiaul de zmeur de la farmacie.

Ella frumoasa burtica!

Sursula si eu sufar dupa mare, mai ales dupa baie, dar poate daca nasc mai devreme pe la sf verii (aug-sept) ma lipesc si eu de-o baie in mare, fara bb evident. Dar voi care nasteti mai tarziu aveti timp sa mergeti doar sa va feriti de perioadele critice (10.30-16.00) iar acum apa este inca rece. Cred ca la un an e ok sa mergi cu bebe la plaja.

Gini multi ani fericiti alaturi de sotul tau si bebe! Sa va iubiti mult!

Gallyb bine ai venit si nastere usoara! Success la examene sit e asteptam cat mai curand printre noi.

Tacky eu ceiul il beau fara zahar ( asa beau de obicei si ceai si cafea) si beau 2 cani pe zi.

Mada tinem pumnii la dentist, te asteptam cu vesti bune.

ma duc sa pap si revin sa termin de citit ...

36+ AMR 3+
ANDREEA PAULA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catilin2008 spune:

am vazut ca se tot discuta despre ceaiul de zmeur, am gasit pe net ceva informatii..pentru cine e interesat sa afle pentru ce e bun "oficial" http://www.vital-plant.ro/product_info-products_id-631
intotdeauna au existat diferente intre uzul oficial si cel babesc pentru plante..dar vad ca e bun si oficial pentru zona genitala..deci nu strica...

29 + cu
Bebicu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mada, sper sa fie alarma falsa....Mai lasa-o pe Amira sa stea o saptamana in burtica!!

Cristina 29+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Mada cum sa enervezi pe cineva , noi suntem alturi de tine sa ne spui ce ai fcaut la dentist si cum stai cu semenele de nastere, ca sa stim si noi ce e cu tine.
Eu am reusit si am atipit o ora, ca noaptea trecuta nu am dormit.
Bafta la medic maine Ana xena.
De Mona stie cineva ceva ?????
Bujo ce e cu tine?
Va up

35+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Am uitat! Hristos s-a Inaltat!
Ref la cele 40 de zile de lauzie …. O sa revin si eu cu amanunte.

Marimar sorry ptr aparat.

Catilin imi pare rau ca te simti prost, incearca sa nu mai bagi in seama toate aberatiile de 50 ani vechime.

Fetele care n-aveti calendar in casa il gasiti si pe net cu tot cu sarbatori. Zilele de sarbatoare si duminicile n-au fost lasate nici ptr lenevire nici ptr smotruiala ci pentru rugaciune. Se face exceptie de la regula cand ai bb mic si e musai sa-i speli ceva ca de …. sper sa nu se supere nimeni, eu doar spun ce stiu.

Turturica ce fain cu campionatul!

Mada nu ne suparam ca te plangi, dar speram sa fie bine si bb sa stea cuminte pana vine buni. Frumoase achizitiile.

36+ AMR 3+
ANDREEA PAULA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

cristina_26 nu am primit user si parola.... Nu apare la mine PM-ul activat? ar trebui sa fie pt ca l-am mai folosit

30+ cu

http://community.webshots.com/user/electra_1609?vhost=community

http://bd.lilypie.com/JZwNp2.png

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Marina&year=2008&month=8&day=14&babycount=1

Mergi la inceput