Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (77)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

NEATA

Maaaiii, deci chiar exista reteta pentru fetite??? He he!

CAPRI da' stiu ca ati avut strategie, nu gluma... La noi cre' ca a fost mai simplu, si la Eliza si acuma, si multa lumea zice ca sunt o mare norocoasa, iar eu am inceput sa cred, dupa ce am vazut ca e la cabinet... la cat de multa lume se chinuie sa aiba un bebe, ma refer...
La Eliza, stop la pastilute, tzac-pac, gata bebe. Acuma, scos steriletul, tzac pac, gata bebe.... Nici macar nu aveam habar cate zile are cilcul meu, ca n-aveam nevoie sa numar. Si habar n-aveam ca exista si teste de ovulatie

Cu zburatul... noi si asta iarna am zis ca nu mai ajungem odata!!! Si Eliza avea deja 4 ani. Aceleasi chestiuni - nu vrea centura (desi in masina isi pune singura centura si sta in scaunel!), vrea mereu cate ceva, apa, chestii... Se descalta, de ridica in picioare, nu vrea sa doarma..... Si na, de la Bucuresti la Paris nu sunt decat vreo 2 ore jumate sau trei, nu mai stiu...
Pentru Grecia sunt mai optimista, ca e mai scurt zborul.
Oricum, socoteala mea secreta e sa alegem destinatii mai apropiate in urmatoarea perioada, pana mai creste si bebe...
La anul, daca mergem in Austria, mergem cu masina. Daca mergem in Spania, mergem cu avionul.

DIDI - dupa ce ai scris tu de glezne, m-am uitat repede la ale mele Sa stii ca e corecta reteta

BOTI - foarte frumoasa camera! Asteptam si pozicile cu ea mobilata.

CAMY - ce ma bucur ca te-ai "impacat" cu bebe. Eduard e un nume tare frumos.

WOW galerie!!! Hai ca am parcurs ultimele mesaje ca vantul si ca gandul.... doar doar vad ceva clar... Dar si mie mi se pare ca asta e travaliu, asa ca Danuta, tinem pumnii!

Anca mami de Eliza si 36+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Aoleu, deci daca ma mai gandesc mult, ar fi cazul sa ma apuc si eu de lista pentru bagaj si sa ma grabesc putin cu ultimele cumparaturi nu???
Mai bine ma duc sa ma apuc de calcat, ca nici nu stiu unde este camasa aia de noapte cu nasturi!

Luni vine maica-mea la noi pentru vreo 3 zile, si atunci o sa ma apuc si de spalat hainute de bebe. Nici nu le-am scos etichetele inca.

Anca mami de Eliza si 36+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna dimineata
Facem galerie si asteptam vesti de la Dana
Biribu multumesc de sfat o sa incerc sa stau in pozitia pisicii , dar tu ce crezi la 35 de saptamanai se mai poate intoarce???Prima sarcina e aceasta.
Am reusit si eu sa dorm azi noapte, nu am mai avut asa crize de tuse.
Camy ma bucur ca esti mai bine.
M-a luat foamea si azi as fi vrut sa tin post,dar nu prea am ce sa pap de post,decat rosie cu paine, si nu imi ajunge.OFFF

35+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Neata burtici cu pepenasi,

Dana tinem pumnii sa fie totul bine, asteptam cu nerabdare vesti!
Anaxena bafta azi la doctor, te asteptam si pe tine cu vesti bune.
Cred ca ar trebui sa ne asteptam la cati mai multi pepenasi, parca vad ca o sa vina cu gramada:)
Referitor la preturile de la Municipal pot sa spun ca variaza in fct de doctor, astfel o nastere normala poate sa fie intre 5 si 12 mil, prietena mea a dat 7, iar o alta tipa a fost foarte multumita si a dat chiar 12, oricum fiecare da dupa cum il tine buzunarul.
Eu peste 2 sapt aflu cum o sa nasc, dar oricum nu cred ca o sa dau mai mult de 7 pt o nastere normala/ 10 cezariana, dar mai vedem.

Lori37+David

AMR 18 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Am revenit!

Fetele, cand puneti majorete sau emoticoane, puneti-le cu "enter" intre ele, ca altfel se latzeste pagina! Saru'mana de intelegere!

Ana la cat vii la doctor? Hai ca abia astept sa vad ce si cum!

Am fost si noi acum la controlul saptamanal si sunt tare incantata pt ca, in sfarsit, colul s-a scurtat. Este tot inchis, totul e perfect...mai avem ceva dar nu mult. Ne-au si vampirizat iar, am dus si pipi...streptococul e absent, deci totul e ok! Ne vedem saptamana viitoare, cand sper sa fie si mai scurt si moale colul!:)

Mada voi ce faceti?

Azi se pare ca asteptam...bebe/i sau vesti!

SUN 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!
Aseara am fost la cumparaturi, am mai cautat pentru bebe diverse chestii , dar nu am gasit nimic care sa imi placa..
Sibylle, am inteles cum e cu pernuta pentru bebe!!
Narcisa, multumesc. EU nu mi-am cumparat gentuta speciala pentru bebe; la cate mai am eu de cumparat , cred ca geanta e printre ultimele pe lista si chiar nu stiu daca e strict necesara. Sa vedem ce zic si restul fetelor.
Biri, mi-au placut sfaturile pe care i le-ai dat Catalinei...Sa le mai citesc o data...
Mada, ce ma bucur ca ai rezolvat cu maseaua. In sfarsit, la cat de mult te-a chinuit!!!..
Anka, dar daca bebe doarme pe-o parte nu poti scapa de grija ca va regurgita lapticul baut???? Adica sa nu mai fie nevoie de pernita??? Interesant ca in late parti nu se recomanda ca bebe sa doarma pe-o parte..
Ma duc sa imi fac cafelutza...mai citesc din urma si revin...

Cristina 29+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Dana, mie imi pare ca vine bb . Deci scot si eu majoretele:

Boti, minunata camera lui Garga! Abia astept sa o vad si mobilata. Mocheta e dementiala! De unde ziceai ca ai luat-o?

Ana, bafta la doctor si asteptam vesti.

Mada,
sper ca esti bine cu maseaua, cum ti-a promis doctorul. Cu semnele de travaliu cum stai? Da si tu o veste.

Anka, da, am avut strategie ca voiam fetita. Dar de data asta nu a fost asa usor ca data trecuta cu Matei, cand numa ce am scos steriletul si pac am si ramas insarcinata. In mai 2007 am ramas din a doua luna de incercare dupa ce am scos steriletul (in prima incercasem varianta cu schimbat aciditatea si cred ca am pus prea mult suc de lamaie si nu mi-a iesit). Dar sarcina aia am pierdut-o . Apoi am ramas abia in octombrie, deci au trecut ceva luni. De fiecare data insa am folosit "strategia" cu monitorizat ovulatia si prestat inainte cu cateva zile. Ai dreptate cand spui ca e multa lume care se chinuie sa aiba un bb. Am o cunostinta care de ani de zile se straduieste, iar luna trecuta in sfarsit ramasese insarcinata. Numai ca la prima eco a rezultat ca e sarcina extrauterina si au operat-o imediat. E distrusa, iti dai seama...

Cami, si eu ma bucur ca te-ai "impacat" cu bb, cum zicea cineva mai sus (scuze dar nu am retinut exact cine, dar mi-a placut cum a spus-o).

Dara, bine ca esti mai bine.

Va pupic pe toate, ca trebe sa ma apuc sa invat. Si trebe sa recunosc ca e dezastru cu invatatul. Neuronu pur si simplu nu duce, nene... Citesc dar imi dau seama ca nu retin mare lucru . Vreau sa treaca odata!!! Ca nu mai pot!!! Si acum cu nasterile date drumul imi fac si eu griji ca nu am toate gata. Saptamana viitoare chiar vreau sa finalizez totul, ca sa nu mai stau sresata ca nu-i bagajul gata (mai am si de cumparat), ca nu-s lucrurile de bb spalate si ca nu e casa curata.

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 35+

AMR 5 saptamani

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am vrut sa beau cafea la servici....mamaaaa...e super tare.....nu pot sa beau!!!

Cami 34s+, cu

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunadimineata!
In sfarsit am dormit si eu bine de tot,de aseara de la 21 si pina dimineata la 9.
Si cand am deschis calculatorul ce-mi vad ochii? Asteptam un pepenas astazi? Wow , Dana, tinem pumnii , Doamne ajuta sa fie bine si facem galerie:

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita28+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

cine imi pune si mie caruciorul albastru?????

Cami 34s+, cu

pustai

Mergi la inceput