Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 21
anaxena spune:
mada se pare ca doarme asha ca am sa deschid eu cap nou
camy esti sigura ca vrei carucior albastru,ca tzi-l pun eu!
Ana-Maria
38+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 14 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Violeta_m_tm spune:
Ce senzatie faina am cand vad ca se nasc ingerasii de la odiseea noastra, abea astept sa-mi vina si mie randul. Dana nastere usoara, fac si eu galerie pt urmatorul pepenas al odiseei

33+ 
poze
bebele meu
vio
mariana_1976 spune:
Eu nu intru de obicei la ora asta pe net, dar am avut asa...un gind...LOL
Dana la primul copil eu tot asa am avut contractii neregulate si usoare cu o zi inainte de nastere, apoi s-au intetit la 10 minute, la 5 si tot eram dilatata doar 2 dupa 12 ore....
Sper ca la tine sa fie mult mai usor...
Cica doar la 20% dintre gravidute travaliul incepe cu "ruperea" apei...
Daca te doare rau incearca sa stai in 4 labute.(la mine a ajutat mereu, cred ca ma leganam ca un hipopotam
)
Deci....GALERIEEEEEEEE !!!!!!!

Da' Mada unde e?
Marimar, heheh, daaa, cica noi am incercat baiat...Avem si nume pregatit si tot!![]()
![]()
Cind ati zburat spre Europa din NZ cite escale ati avut?(pe mine ma bate gindul o Australie peste vreun an-doi).
Biri pe la 2 ani totusi este un pic altceva decit inainte de virsta asta...Voi v-ati decis la ce spital veti naste?
Camy_pus mie imi place Iustin, Iuliu, Tiberiu, Vlad, Maxim (daca e baiat asa il vom numi), Antim, Aron, Camil, Casian, Costin, Dorian, Eusebiu, Flaviu, Liviu, Luca, Marcus, Sabin, Silviu, Sergiu, Vadim (cu toate ca asta e cam...![]()
)
Mariana
35+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
marimar spune:
Mariana, minim o escala, de obicei in Asia, Singapore, Kuala Lumpur. Ultima data am zburat din Auckland via Australia ( Melbourne) - Dubai - Viena.
Merita sa faci mai multe opriri daca nu te grabesti, se mai odihnesc si copiii, te mai dezmeticesti, mai vizitezi, ideal e 2-3 zile la o escala.
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !