Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (77)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

mada se pare ca doarme asha ca am sa deschid eu cap nou
camy esti sigura ca vrei carucior albastru,ca tzi-l pun eu!

Ana-Maria38+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 14 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Ce senzatie faina am cand vad ca se nasc ingerasii de la odiseea noastra, abea astept sa-mi vina si mie randul. Dana nastere usoara, fac si eu galerie pt urmatorul pepenas al odiseei

33+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Eu nu intru de obicei la ora asta pe net, dar am avut asa...un gind...LOL

Dana la primul copil eu tot asa am avut contractii neregulate si usoare cu o zi inainte de nastere, apoi s-au intetit la 10 minute, la 5 si tot eram dilatata doar 2 dupa 12 ore....
Sper ca la tine sa fie mult mai usor...
Cica doar la 20% dintre gravidute travaliul incepe cu "ruperea" apei...
Daca te doare rau incearca sa stai in 4 labute.(la mine a ajutat mereu, cred ca ma leganam ca un hipopotam )
Deci....GALERIEEEEEEEE !!!!!!!

Da' Mada unde e?

Marimar, heheh, daaa, cica noi am incercat baiat...Avem si nume pregatit si tot!
Cind ati zburat spre Europa din NZ cite escale ati avut?(pe mine ma bate gindul o Australie peste vreun an-doi).

Biri pe la 2 ani totusi este un pic altceva decit inainte de virsta asta...Voi v-ati decis la ce spital veti naste?

Camy_pus mie imi place Iustin, Iuliu, Tiberiu, Vlad, Maxim (daca e baiat asa il vom numi), Antim, Aron, Camil, Casian, Costin, Dorian, Eusebiu, Flaviu, Liviu, Luca, Marcus, Sabin, Silviu, Sergiu, Vadim (cu toate ca asta e cam...)

Mariana 35+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Mariana, minim o escala, de obicei in Asia, Singapore, Kuala Lumpur. Ultima data am zburat din Auckland via Australia ( Melbourne) - Dubai - Viena.
Merita sa faci mai multe opriri daca nu te grabesti, se mai odihnesc si copiii, te mai dezmeticesti, mai vizitezi, ideal e 2-3 zile la o escala.

-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

fetelor,gravidutzelor va ashtept la capitolul 78 din odiseea noastra

Mergi la inceput