Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 19
vias spune:
poate faci baie...
...
..la noi incep nasterile si la mie se schimba sexul...acum eu in loc sa ma gandesc ca vine bebe...eu caut nume...

Cami 34s+, cu 
pustai
danangie spune:
Sunt inca aici....am vorbit si mi-a zis sa vin o fuga la ei sa ma monitorizeze.....contractiile sunt tot la intervale de 6 min. Hartia igienica acum e si mai plina de sange roz. Ma pregatesc sa plec sa vad ce si cum.....daca n-ar fi rozul asta....as sta acasa,as face dus.....dar ma cam streseaza rozul asta. Cand e dopul....am inteles ca e gelatinos si cateva firicele.....dar la mine ramane hartia igienica cat palma, roz.
mult asteptat
Biribu spune:
dana nu te speria cu rozul, sa mai sparg vase de singe cind se dilata colul, unele fete au hemoragie in toata regula, nu e nimic anormal. e bine sa te duci la monitorizat si sa te vada cit/daca te-ai dilatat.
pupam fata!!!
37+
Mami de Anna (5.02.2007)
cu 
anaxena spune:
cine indrazneshte sa nasca inaintea mea???
Dana e travaliu dupa parerea mea,eu dc vad roz in fatza ochilor am fugit la spital...iti tzin pumnii!!!
vom mai avea un bb!!!!
Ana-Maria
37+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 15 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
anaxena spune:
Dana tu ai implinit azi 38sapt ca si mine si doar a visat Bujo ca nasc eu la 38 sapt,dar de fapt erai tu acum ce mai conteaza o litera Dana sau Ana tot pe acolo
eu vad ca ma trezesc cam dimineatza
azi ma duc la dr sa ma controleze sa vedem ce mai face nenea Colu' si spre fericirea mea pot spune ca am avut o sapt splendida in comparatie cu sapt trecuta
Ana-Maria
38+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 14 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
vias spune:
..sunt la servici....am vb cu sefa mea...m-a certat ca nu ma bucur de baiat...i-am spus ca incep sa-mi revin din soc...
..mai vin si sptamana viitoare si apoi gata!!!!
...Dana....

Ana tinem pumnii la fata...
Cami 34s+ cu 
pustai