Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 18
vias spune:
daca contractiile sunt asa dese, nu ar trebui sa mergi totusi la spital????....poate esti tu mai norocoasa si nasti f repede...zic si eu...
Cami 34s+, cu 
pustai
danangie spune:
Imi vine sa-mi fac recoltarea singura.....nu mai am rabdare pana se trezeste sotul.....eu no-spa nu am.....in schimb am buscopan care e scobutilul la noi.....am sa iau unul de ala.....
mult asteptat
vias spune:
..poti sa mai stai cu mine...eu nu ma grabesc...si pana plec la servici, se vor trezi si celelalte fete....
...
mami...cand e cu foame.....eu zic sa-ti trezesti sotul...eu ori sunt f panicata de felul meu...ori sunteti voi prea curajoase de nu va treziti sotul...
Cami 34s+, cu 
pustai
danangie spune:
VICKY somn usor, merci de incurajare.....pai da...si stii ce e culmea? Ca sotul azi ar fi trebuit sa fie liber, dar si-a luat zi de munca pentru ca aveau nevoie. Pai as suna la maternitate....ca doar pot....mi-ai dat o idee....
CAMY da....si mie mi se par dese.....sa vad ce spun astia....
mult asteptat
SunSmile spune:
Neata,
Danutz ce mai faci? Ai sunat? Ce-au zis? Hai ca am venit si eu sa stau cu tine!
SUN
37+ 

marimar spune:
Dana cum esti? Mai ai contractii? Ai facut o baie calda? Sau macar sub dus stai cit poti de mult. Daca se micsoreaza intervalul dintre contractii si sint tot regulate du-te la spital sau la doctor sa te controleze daca si cit te-ai dilatat.
Wow, nu-mi vine sa cred, vine bebe oare si la tine deja??
Oricum parca tu esti cea care a deschis odiseea !!

Boti, super dragalasa camera lui Nancy, parca esti intr-o gradinita cu flori !!Felicitari !!
Eu n-am somn de la 4.30 !!
Caprioara, Mariana , da, asa am facut si eu fetita, cu monitorizarea ovulatiei si prestat cu 2-3 zile inainte de ovulatie si deloc dupa, pina ce trecea ovulatia. A treia oara a fost surpriza, se pare ca a fost ovulatie tirzie....adica n-am facut-o cu cap si n-am planificat nimic ( oricum nimeni nu ma crede...
)
Mariana, sa inteleg ca tu ai vrut baietel acum??
Biri, eu am experiente de zburat cu copii mici din NZ in Europa, 25 de ore de zbor. Cel mai greu e cind deja incep sa mearga de-a busilea si nu mai vor sa stea intr-un loc si pina la 2 ani - 2ani jumate. Cel mai bine sa alegi un zbor de seara ca sa doarma.Apoi sa iei multe jucarii si carti noi cu tine, un dvd player, filme cu desene sau personaje care ii plac, filme noi, nu toate avioanele au ecran pe spatarul scaunului din fata.
Exista si un sirop, phenergan parca ii zice, recomandat de dr pt calatorii si in cazul cind copilul devine super-obosit si agitat. Il linisteste si adoarme practic. Noi l-am avut mereu cu noi, in caz de nevoie dar n-a fost nevoie.
Cit timp ar avea Anna cind ai vrea sa mergi in RO?
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
SunSmile spune:
Danaaaa? Esti bine?
Madutz ma bucur ca ai scapat de masea. Acu' sa vedem cum esti si tu cu simptomele de travaliu...(oi fi avut io gura aurita cu inceperea nasterilor?)
Boti e suuuper frumoasa camera Gargaritzei! Minunata!
Pfuuu, eu in juma de ora trebuie sa plec nitel, sper sa aflu pana atunci de Dana...
SUN
37+ 

Biribu spune:
wow, danuta, ce faci?? lipsesc si eu si te apuci de nascut? te-au sfatuit f bine fetele, fa o baie calda daca poti. in general daca travaliul e adevarat intervalul dintre contractii tre sa se scurteze, daca ramine la fel sau sunt neregulate nu-i bai. oricum poate mergi la un control in dimineata asta? chiar daca nu va fi azi eu cred ca intr-o zi doua vine bb, deci curaj mamico si majorete la treaba

tinem pumnii si nu intra in panica, asta e cel mai important!
marimar merci pt info! anna va avea cam 2 ani cind ma bate pe mine gindul de calatorit, si e un copil superactiv, argint viu....
37+
Mami de Anna (5.02.2007)
cu