Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (77)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

sorry mama normala, ma dadui si eu cu parerea, na'

Mami de Anna (5.02.2007) cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Deci, daca publicul o cere, hai sa spunem cum se fac fetitele .
Iaca cum am facut io: am ales metoda cu tesetele de ovulatie (alea de seamana cu testele de sarcina), astfel ca dupa ceva luni eram asa experta ca stiam deja cand sa-l fac ca sa iasa pozitiv din prima zi de incercare. Cica iese pozitiv cu 1 zi inainte de ovulatie. Acum deja stiam (capasasem experienta) cum trebe sa arate si glera cervicala (scurgerea aia mai abundenta) in apropiere de ovulatie. Odata ce m-am prins de asta, citisem ca trebe sa prestezi inainte de ovulatie cu vreo cateva zile, sau macar o zi, ca sa maresti sansele la fetite. Daca prestezi in ziua ovulatiei sau dupa cresc sansele sa fie baiat. Zis si facut, am prestat cu cateva zile inainte si a iesit.

Am mai incercat in prima luna sa schimb aciditatea din vagin inainte de a presta, ca cica cu putin suc de lamaie sau otet maresti sansa de fata, dar daca e prea mult ii omori pe toti inotatorii . Pare-se ca io am pus prea mult ca nu mi-a iesit nimic luna aia, desi testul de ovulatie era pozitiv.

Sper sa va fie de ajutor.

Marimar, astept si reteta ta de fetite! Sunt curioasa tu ce ai facut.

Mada, esti bine? Ce ai facut la dintzar?

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 35+

AMR 5 saptamani

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

mada ce ma bucur ca te-a rezolvat! eu nu bag majorete la tine ca sunt sigura ca e travaliu fals...

mariana pupici pt raspuns! eu am emotii, am zburat deja cu ea doar 3 ore si la final eram spre capatul rabdarii, din motivele enumerate si de tine, asa ca 13 ore m-i se par de neatins la momentul asta...

37+

Mami de Anna (5.02.2007) cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

asta este...incet, incet ma obisnuiesc cu gandul...nu avem ce face...azi a fost o zi memorabila....am avut un mare soc...acum ies din starea aceea proasta...oricum...nu avem ce face...m-am mai uitat odata cu Cristi la poze...CLAR E BAIAT!!!...se vede destul de bine...atarna...

Si eu am mancat cartofi prajiti...i-am dat la baietel...nu vreau sa simta ca nu-l doresc...DOAMNE FERESTE!!!...e copilul meu...ne tot gandim la nume acum...Ne-am gandit la Eduard Andrei..inca nu suntem siguri, acum o sa vedem....

Mada ma bucur tare mult ca nu te mai doare maseluta..

Cami 34s+, cu probabil Eduard Andrei

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

MADA SUPER CA TI-A TRECUT MASEAUA AIA, SA NU MAI AUZIM DE EA ....PUPICI

ANAXENA NUMAI CARTOFI VISEZ, MA DUC SA-MI FAC SIGUR IMI VA SPUNE CRISTI CA-S DILIE, DUPA CE AM MANCAT UN KG DE NECTARINE

BIRI hai ca am ras cu pofta la reteta "despre soacra", eu nu am pb cu ea dar nu o pot suferi, sa ma ierte DD...nu chiar degeaba

Stiti care e reteta sa nu ti se mai umfle picioarele...sa stai acasa in concediu..ce fericita sunt cand imi vad si eu dupa atata timp..gleznele

Sa stiti ca eu va admir pe voi cele cu mai multi copii, abia astept si eu sa i umplu casa sotului meu...ca asa ce am mai asteptat sa se intample minunea...

hai ca aberez, mai bine ma duc sa fac ceva constructiv...cartofi prajiti

31 si CLARA ANDREEA

MAI SUNT 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Caprioara si ce tre' sa-mi pun in locu' cu pricina ca sa nu fie asa de acid mediul? LOL
(si eu am folosit testele de ovulatie tot asa cum ai scris tu si am prestat chiar in ziua ovulatiei, dar sa vedem...)

Inainte sa ramin gravi cu Markus tre' sa recunosc ca am prestat marathon zilnic vreo 21 de zile la rind, fiindca inainte de asta pierdusem o sarcina si dupa aceea nu se "prindea" desi aveam ovulatie...

Biri pai in cele 13 ore mai si doarme ea daca incerci sa aranjezi in asa fie incit sa fie zbor de seara/noapte sau o soliciti mai mult ca sa fie un pic obosita pe perioada zborului...

Mada ai grija sa nu-ti cada daca ti-au pus ceva temporar , sotului meu au trebuit sa-i puna de 2 ori desi el respectase toate instructiunile lor...
Eu bag galerie ca sa sperie "travaliul" si sa nu inceapa

Mariana 35+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Ana hai ca la cartofii tai asa ca am facut, nu am mai putut astepta pana maine.....

Caprioara multam de reteta....dar e prea tarziu....al treilea copil cred ca nu mai urmeaza.....
Eu nu am folosit niciodata teste de ovulatie....pacat, as fi putut invata ceva....

Biribu daca as incerca pozitia pisicii nu cred ca s-ar mai intoarce la 36 sapt. Nu am lichid in cantitate mare, nici bebe nu e mic....nu cred ca s-ar mai putea intoarce.....

Eu la nastere normala as fi dat 5 mil. la cezariana , la Municipal stiu pe cineva care a dat 10 mil. dr. anestezist 1,5 mil. moasele cate 500mii..... Voi ce ati mai auzit?

Flory mami de Alex 23.02.2006 si 36+ cu

AMR 4 saptamani

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Flo eu chiar am incercat sa stau aproape in cap un pic cu funduletzul cit de sus posibil, am pus si muzica acolo "jos" insa prea tirziu ca mie moasa mereu mi-a zis ca se intoarce daca si ailalti doi de dinainte se intorsesera corespunzator...
Cred ca daca stiam de la inceput de prin sapt 26-27 ca e pelvian, as fi incercat mai mult, as fi baut multi litrii de apa, as fi stat in maini in bazinul de innot...

Nu te necaji, va fi bine.Mie imi cazuse cerul pe mine ca dupa 2 nasteri vaginale fara probleme ajungeam sa am parte de operatie...N-am avut curaj sa incerc vaginal fiindca venea cu piciorusele si lichid amniotic era putin...O fata din Finlanda de pe DC (Irina) a nascut totusi vaginal primul baietel care era pelvian...Acolo au incurajat-o fiindca aveau experienta la acest tip de nasteri si ea avea lichid, iar copilasul era cu funduletul parca...I-au facut si pelviometrie si s-a constatat ca bazinul era indeajuns de larg...
Totusi, operatia electiva implica mai putine riscuri decit cea de urgenta asa ca sa ai incredere..

Mariana 35+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Buna seara! Chiar daca am mult de invatat nu pot sa nu trag cu ochiul pe aici,sa vad ce mai e nou.
Sunsmile mersi de explicatii,am introdus datele sa vedem.
Noapte buna tuturor burticilor si piticilor din burtici.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

CRIS - bebe mic nu trebuie pus pe perna, zic unii, desi lucrurile par din ce in ce mai controversate. Perna asta de care zic eu nu e o perna normala, umflata, cu una in unghi subtire, care nu face decat sa il ridice putin pe bebe, cat sa nu fie chiar la orizontala, dar nu de la gat in sus ci cu tot cu umeri. E bine sa fie putintel ridicat - daca da laptic afara nu ii va intra in nas (eu am patit-o cu Eliza, avea 3 saptamani si am zis ca mor, era vanata si nu putea respira... cumplit!!!), usureaza respiratia, etc... Eu o sa o iau, dar nu o voi folosi in primele saptamani.

Alte idee pe la noi e ca bebe trebuie culcat numai pe o parte, dar nu oricum, ci o zi pe o parte si o zi pe o parte... In alte parti nu exista ideea asta...

In rest, exista mai multe feluri de perne. Aia antisufocare de la Chicco e cu gaurele, dar nu imi place ca e ca un burete. Mai e una care serveste la proptit bebe. Aia e misto, dar nu o folosesti decat o luna si mi se pare mai simplu sa proptesc pe BB cu un prosop rulat.

NARCI - Canada ne cheama
Geanta de bebe ar trebui sa fie mai bine compartimentata, si captusita in interior cu plastic din ala usor de curatat. Noi nu am luat si nu cred ca vom lua. Dar, daca as gasi un model cu super buzunare, s-ar putea sa ma razgandesc...
De fapt, nu stiu de ce sunt asa de mari, ca nu ai asa mult bagaj pentru bebe nici daca ii cari mancarica dupa tine...

SUN - litoralul nostru CHIAR AR TREBUI sa se sinucida

DIA - chiar ca e stresant sa te trezesti cu omul la usa....
Cand termina cumnatelul examenele?

FLO - unde nasc eu (Elias), variaza de la 600 la 1200 de lei, depinde de medic. E unul care "scoreaza" cu 350 de euroi. Al meu e un tip controversat. De multe ori nu primeste nimic, da' nu primeste asa, cu galagie.... Eu m-am gandit la 8-10 mil... Aici vorbesc numai de medic. Anestezist.... ma gandeam la vreo 2,5-3 milioane...

Anca mami de Eliza si 35+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput