Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (77)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Pupici pe fuga, acum am venit de la ziua baiatului viitorilor nostri nanici, si am facut rapid cateva pozute cu camera gargaritzei goala, ca de maine intra grandfather in actiune cu montatul mobilei

Imi pare rau ca unghiul camerei foto este foarte mic, camera este mai mare decat arata in poze, dar le-am zis deja nasilor ca in 2 sapt le rechizitionez aparatu' si atunci sa vedeti poze sexy...

Monica 34+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - alta viata

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

boticelina frumoasa camera. incet incet prinde contur. la noi inca e santier tot apartamentul...acum suntem la faza cu lavabila si pusul parchetului...Peste o saptamana sper sa fie gata tot ca sa ne apucam de mobilat. nu mai am rabdare

30+ cu

http://community.webshots.com/user/electra_1609?vhost=community

http://bd.lilypie.com/JZwNp2.png

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Marina&year=2008&month=8&day=14&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

boti ce frumoasa eee! si mocheta e mortala! bravo mami te-ai chinuit ceva dar a meritat...

flo nus' ce sa zic dar poti sa incerci, rau n-are ce sa-ti faca doar...

mariana
ce sa zic sper sa fie ok, si data trecuta am sperat ca doarme macar o ora, si nici nu si-a pus problema gagica noastra

eu ca sa fiu in trendul general am gatit si eu mazare si acuma ma enervez de numa cind vad ca ati inceput cu cartofi prajiti si alte chestii..

gata, somnic

37+

Mami de Anna (5.02.2007) cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Sunt treaza de la 1,15.......bb se misca incontinuu. De la 3,10 am contractii destul de naspa. Adica: 3,10.....3,17.....3,33......3,41. Dureaza cam 10 secunde. Si cand incepe ma doare tot cu spate.......ce inseamna asta? Cand incepe travaliu.....bb se misca in halul asta???? Ca al meu face ravagii. M-am pus pe dreapta...nimic....m-am pus pe stanga....nimic.....am stat cu fata in sus.....nimic......acu' stau in fund.....nimic......se misca incontinuu.....ce sa fie oare? Si mi-e foame....dar dimineata tre' sa fac recoltare de sange ptr ultimele analize.....

mult asteptat

Mergi la inceput

3,46.....3,52.....4,01....4,08....4,14....4,20....ce sa fie oare? Si bb se misca tare....

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Dana, pai mie mi se par par serioase contractiile tale. Sunt regulate la 6 min. Noua ne-au spus la curs sa ne bagam in cada in situatia asta si sa stam cam 45 de min, si apoi o sa vedem daca e lae sau balae.

Vicky 37+ si Maya
AMR +2 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput

Fetelor m-am dus la baie sa fac pipi.....scuzati detaliile...dar pe hartia igienica a ramas roz....e prima oara cand ma sterg si ramane roz.....ce ziceti se apropie?? Of....nu e nimeni.....BIRI tu nu esti?? Nu stiu ce sa fac....nu vreau sa ma duc degeaba la spital.....Nu-mi vine sa cred...Specific ca bb se misca incontinuu.....

mult asteptat

Mergi la inceput

VICKY ce bine ca esti.....nu stiu ce sa zic....ieri toata ziua am avut contractii dar nedureroase. Nu ma durea absolut deloc. Aveam mereu burta tare.......aseara am facut chiar o baie. Acu' m-am dus la baie din noi si mi-am bagat degetul.....scuza-ma tare de detalii .....si secretiile care pana acum erau albe acu' sunt roz.....

mult asteptat

Mergi la inceput

Dana, stai linistita cu detaliile. PAi eu cred ca ala e dopul, nu? Eu zic ca trebuie sa scoatem majoretele :). Noua ne-a zis sa mergem la spital cand avem contractii la 3 min.

Vicky 37+ si Maya
AMR +2 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput

Dana, mai esti?????? Mie mi s eface somn si o sa merg la culcare :(. Mai da-ne vesti. Totul o sa fie bine. Te pup.

Vicky 37+ si Maya
AMR +2 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput