Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 14
flo1980 spune:
Anaxena pofta buna!
Maine asta am la meniu..... cartofi prajiti!
Flory mami de Alex 23.02.2006 si
36+ cu 
AMR 4 saptamani 
bebe 2
pozele mele
anaxena spune:
a venit odiosu si castronul de cartofi s-a golit super repede!!mai bine papam eu singurica
Ana-Maria
37+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 15 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Tecky spune:
Anaxena sa-ti fie de bine cartofii prajiti!
Camy cel mai bine te duci la alt dr si la alt ecograf ca sa scapi de indoieli!
Flo buna ideea sa discutam despre preturile pt nastere dar acum difera de la un spital la altul si daca este cezariana sau nastere naturala.Astept sa vad ce zic fetele.Eu am o idee dar vreau sa mai ma interesez.
Tecky 35 sapt
Raluca Ana
AMR 5 sapt
Biribu spune:
deci e inaltarea azi??? aflu si eu la spartul tirgului...
Cristos S-a Inaltat!
si eu vreau sa fac cite ceva prin casa, dar macar nu ma bag la spalat.
anka mie imi suna bine treaba cu grecia, oricum conditiile acolo sunt mai bune decit la noi pe litoral si bb va avea vreo 4 luni. aici se calatoreste la greu cu bbi si mai mici. mie mi s-a parut mai dificil pe avion cu bb de un an, ca vrea sa se miste intr-una. mortala eliza cu bbgym, macar tu cu ea o sa te poti intelege mai incolo, la mine sa vezi conflicte....
dara sa incerci pozitia "pisicii" care cica ajuta la intoarcerea bblui in pozitie corecta. te plimbi cam in patru labute cit de multi poti, sau ma rog doar stai asa in aceasta pozitie si iti arcuiesti spatele in sus, multe fete au avut succes cu ea.
catilin pui, nu te mai enerva degeaba...sa stii ca si starile astea sunt normale, eu dau vina pe hormoni. cu soacra: zi-i si tu ca ai auzit asa:
1. mirosul soacrei inhiba copilul din burta si nu mai creste.
2. prezenta soacrelor linga bb nou nascut e nociva ca face icter copilul
3. atingerea soacrei in primele 6 luni duce la dermatite atopice si alergii la copii. daca te intreaba de unde stii da vina pe mine, ca doar mi-s dr...
cristinel esti o frumusica, am vazut si eu poze cu tine miresica 
narci sigur ca poti folosi o geanta mai mare...
duduia sun daca imi permiteti un sfat despre crema de protectie solara, cele sigure chiar si pt bb mic sunt pe baza de oxid de zinc, noi avem de la mustella, nu se absoarbe ci doar blocheaza razele, nu e risc de chemicale sa treaca la bb in singe. se intinde cam greu dar asta sa fie baiul...
mariana pai codeina cam e extasa din opiu
...vroiam sa te intreb cum s-au comportat copilasii tai pe la un an-doi la zboruri lungi cu avionul? ma cam bate un gind sa vin in tara pe la anul dar nu stiu cum va rezista anna.
mada cum esti? maseaua?
37+
Mami de Anna (5.02.2007)
cu 
Gabriela82 spune:
am gasit un blocker si ptr explorer, e mai complicat un pic decat cel ptr mozilla dar cine vrea il gaseste www.unhsolutions.net/downloads1.html" target="_blank">aici
eu am instalat prima optiune
36+ AMR 3+
ANDREEA PAULA
catilin2008 spune:
biri, iti multumesc de inveselire..cateodata chiar ma duce la disperare..are 75 de ani..si nu o scoti din ale ei, mai are si o boala cu mancatul..ia si mananca..nu intelege ca nu pot manca decat ce vrea bebicu...dar iti multumesc din nou pentru vorbele tale..m-au inseninat 
29 + cu
Bebicu Andrei
anaxena spune:
mi-am facut poze,de fapt sotul le-a facut...vai cat sunt de mare!!!maine imi fac pe nemancate ca acum pare gigantica burtica
Ana-Maria
37+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 15 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
SunSmile spune:
Duduia Birinuchis, exact de la mustela avem si noi crema. Bey, io v-am zis ca-s mama normala, da' voi nu ma credeti:)
Flo ma bucur ca totul e bine. Daca trebuie cezariana, asta e. Bine ca ai ajuns pana aici si bebe este sanatos! Eu cu preturile nu-mi dau cu parerea, ca am taxa fixa.:)
Ma'c sa zac langa barbatu meu, cu un castron mare de cirese intre noi:)
Pup fetele!
SUN
37+ 

MissJJ spune:
Buna fetele!
reusesc si eu sa intru am fost la dentist am rezolvat pe moment maseaua.
Nu ma mai doare.
Mi-a curata acolo si mi-a pus ceva solutie si un pansament si apoi a inchis acolo frumos sa ma tina pana cand nasc si pe urma dupa ce nasc si merg din nou la ei in iulie imi face radiografie si vede ce si cum cu nervul si ce trebuie exact facut. Cum am banuit e o carie intre doi dinti unul e mai afectat si mai adanc unul mai putin. A curatat la ambii acuma cand mi-a trecut anestezia m-a mai jenat putin da nu ma mai doare a zis ca s-ar putea sa ma mai jeneze si in seara asta dar maine cel tarziu nu ar mai trebui sa am deloc pb.
Legat de crampe si contractii la fel, sunt curioasa sa vad la noapte cum evolueaza lucrurile.
Am facut si eu cartofi prajiti si nsite puiutz la cuptor sa vad daca pot papa ca nu am reusit azi sa pap mai deloc.
Am bagat apa ca sparta si vad ca am ceva arsuri.
Fug ca am carnea la cuptor revin mai incolo daca pot daca nu maine dim.
Sper sa pot dormi la noapte ca acuma nu ma mai doare maseaua speram sa nu ma chinuie prea tare contractiile.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 3 saptamani
mariana_1976 spune:
Biri deci pe mine ma droga mama de mica cu codeina. LOL
Da' chiar ma simteam bine, nu high! LOL
Anul trecut in august am fost in Romania (Markus avea 1 an jumate, Magda 6 luni), in decembrie am fost in Cuba (Magda 10 luni, Markus 22)
iar acum in aprilie in Thailanda (Magda 14 luni, Markus 26).
Zborurile au fost cu escale bineinteles, dar ce sa zic, 13 ore in avion non stop nu e prea usor daca nu au locul lor singuri.Asta fiindca iti dai seama ce skills-uri trebuie sa-mi formez cind se aduce mincarea.LOL
Si nu numai.Trebuia sa fiu atenta sa nu cumva sa-i atinga, sa-i traga de par sau de haine pe calatorii din fata noastra ori sa inceapa sa tipe la ei daca nu le dadeau atentie.LOL
Alt aspect: nu e foarte comod sa doarma in brate mai multe ore ca transpira usor, oricit de sumar i-as imbraca.Stewardessele au fost intotdeauna dragute si cind le-am rugat,au lasat loc liber intre noi si copiii mai mari, ca sa nu fim f. inghesuiti.(rindurile erau cu cite 3 scaune)
Amindoi au fost foate multumiti daca ii lasam sa joace games pe ecranele din spatele fiecarui scaun si le dadeam sa asculte muzica.Am avut la noi carticele si citeva jucarii noi cumparate special pentru zbor.Magda a facut mereu urit la obligativitatea centurii de siguranta, dar pina la urma a cedat...
Cel mai greu din experienta mea, este intre 7 luni si 1 an jumate cind este virsta marilor exporari si nu prea doresc ei sa stea intr-un singur loc.
Sunt convinsa ca va veti descurca bine, acum Anna va fi deja mai marica decit Magda la ultimul long-haul flight.
Noi fost niciodata cu jetlegged si nici aia mici, pentru ca am evitat lumina zilei la orele indicate in functie de meridian si cu o saptamina inainte de calatorie am incercat sa-i culcam mai devreme sau mai tirziu, in functie de unde zburam, spre este sau spre vest.
Mi-a fost un pic teama fiindca se stie ca spre est ar fi ceva mai dificil decit spte vest.Din fericire totul a mers mai bine decit m-am asteptat...
Mariana
35+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda