Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (77)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Anka cum stai cu cozonacul, creste, creste. Eu nu m-as baga sa fac cozonac nici sa ma pici cu ceara, mi se pare atat de complicat.

Sibylle ce norocoasa prietena ta! A facut ceva in mod deosebit, e o fire mai sportiva sau pur si simplu norocoasa.

36+ AMR 3+
ANDREEA PAULA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

cine papa cartofi prajiti cu usturoi??
eu!eu!eu!

Ana-Maria37+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 15 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Fetelor am o foame de ma sperie si pe mine! As manca non-stop,nu mananc mult dar des.Cred ca am sa ma ingras in ultima luna cat nu m-am ingrasat toata sarcina,am sa arat ca o

Tecky 35 sapt Raluca Ana
AMR 5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Fetele multam de grija, dar va asigur ca nu ducem copilu' la expozitie solara! Parol!:))

Ana sa ai pofta! Sunt foarte buni astia noi, e drept!

Tecky am trecut si eu la un moment dat prin asta. Probabil bebelina ta are un boom de crestere acum. Nu-ti face griji, n-o sa te ingrasi prea tare...dau cu subsemnatu daca vrei!

Mada e bine...o sa intre ea sa povesteasca!

Turtu hai ma ca nu-i kitsch Creta. E foarte aglomerata, unele statiuni sunt pline de tinerei indragostiti de sticla dar daca Grecia in general e kitsch, atunci litoralul nostru ar trebui sa se sinucida.:) Eu am prieteni in Creta, inclusiv pe cei de la hotelul unde mergem noi mereu cand zabovim acolo si toti mi-au zis ca octombrie e o luna ok, ca dispare agitatia si sufocarea din vara. Acum...nah, nu stiu, chiar depinde de gusturile si perceptiile fiecaruia!

Gataaaa...e masa gata! Lesinam de foame, ca iar am uitat sa mananc. Berea n-as uita s-o beau nene...:))

SUN 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Gally mai scrie repede inca vreo 7-8 mesaje, ca sa apara in timp real. Pt ca acum, fiind sub moderare, e posibil sa trecem peste ele si tu sa ramai cu impresia ca nu te bagam in seama. Ca sa-ti apara la semnatura cate saptamani ai si caruciorul, te duci in stanga paginii de forum unde este meniul, o sa gasesti acolo profil personal, intri (iti va cere parola ta) si vei vedea ca ai o casetutza destinata semnaturii. Acolo scrii 35+ [ fetita ], dar fara spatiile pe care eu le-am lasat intre parantezele patrate. Si ii dai submit si gata. Iar cand scrii mesaje, in casuta de forum, o sa vezi ca ai un patrat in dreptul caruia e ceva de genul "selecteaza pt a va indroduce semnatura" si il bifezi, astfel ca mereu iti va aparea. Doar ca saptamanal trebuie sa intri sa modifici nr de saptamani. Sper ca ai inteles ceva...mi-e cam foame.:))

quote:
Originally posted by gallyb

Am si eu o intrebare...Unde si ce trebuie sa setez ca sa apara si la mine cate saptamani am si caruciorul roz.Adica sper sa fie roz pana la sfarsit,ca mie la 23 de saptamani mi s-a spus ca e fetita,dar dupa cum surprizele se tin lant,mai vedem noi.
A si am utat sa precizez ca voi naste la Spitalul Municipal.

gallyb

SUN 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

acum m-am trezit....trebuia ca Cristi sa fie deja acasa...nu stiu de ce nu a venit...
...cat despre bebe el nu a avut nici o reactie....a zis ca tot copilul lui este...dar asa e Cristi...nu prea arata ce simte, plus ca azi nu m-am gandit deloc la ce simte el...m-am focusat pe sentimentele mele...

Acum...asta voi face, voi mai merge si la altcineva la ecografie...sa-si mai dea inca cineva cu parerea.....nu???

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Salutare si de la noi!

Azi...am iesit afara, nu am mai rezistat. Doar pana la colt si am cumparat si eu ceai de frunze de zmeura si capsuni sa fac maine dulceata.

Numai ce ziceam ieri ca nu mai am musafiri nepoftiti...aseara m-am trezit cu fratele sotului, ca are examen astazi...batea ca disperatul in usa, eu eram in casa in tricou si chiloti, nu asteptam pe nimeni. S-a culcat la ora 3, bineinteles ca a stat calare pe computer (numai asta face si acasa), iar eu am dormit cu Iulia (vorba vine, ea doarme singurica si s-a foit toata noaptea fiindca ma simtea langa ea).
Nici gand, nene, sa dea un telefon, sa anunte ca vine...e f. stresant.

Ma duc sa-mi fac un ceai si astept comanda de mancare chinezeasca, sa-mi treaca supararea.

Camy, important e sa fie sanatos bebe. Te inteleg ca e greu, dar vei vedea ca te obisnuiesti cu noul gand. Aveti grija de voi!

Diana 34+ si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

vreau sa mananc si sotzul nu mai vine,mi se racesc cartofii!!!

Ana-Maria37+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 15 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Ana, eu zic sa-i mananci, sunt asa buni! Eu nu pot din cauza usturoiului...dar dupa ce nasc abia astept sa-mi fac .

Diana 34+ si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna seara!

Am fost si eu la echo de 36 sapt.
Bebe e bine, tot cu capul sus (deci cezariana) si are 2916g.

DPN e acum 1 iulie.
Are capusorul mai mare....ar avea 37 sapt. si 2 zile...dupa picioruse 35 sapt.....in fine deci nu scap de cutit!
Colul nu mai e deschis si are 18 mm.
Cordonul tot in esarfa.
Lichidul amniotic in cantitate relativ normala.
Placenta gr. II cu microcalcificari si lacuri vasculare.

Camy imi pare rau ca te-a indus in eroare doctorul ....dar lasa ca te vei convinge cu adevarat atunci cand vei naste.

Caprioara ia ziceti-ne si nou "reteta de facut fetite"....ca si eu vroiam fetita, dupa zodiacul chinezesc asa iesise dar......speranta moare ultima, dar dupa ce doi doctori mi-au spus ca voi avea tot baiatel......ce sa mai sper....

Gallyb Bine ai venit printre noi!
Cu cine nasti la Municipal?

Apropo, Irda tu cat ai dat la nastere?
Trebuie sa ne informam in legatura cu tarifele, voi ce ati mai auzit?

Flory mami de Alex 23.02.2006 si 36+ cu

AMR 4 saptamani

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput