Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (77)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Ce urat este afara! Se pare ca va ploua.
Am terminat si eu cu gatitul pe ziua de azi,am baut si prima cana de ceai de frunze de zmeur,l-am baut gol fara miere sau lamaie si mi se pare bun.
Narcisa multumesc ca m-ai lamurit cu cele 40 de zile.
Camy sotul tau cum a reactionat la aflarea vestii ca Timeea s-a transformat in baietel?

Tecky 35 sapt Raluca Ana
AMR 5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Narcisa eu i-am cumparat fetitei mele gentuta pt bb,are loc pt scutece,biberon,mi s-a parut foarte practica.Daca aveam ceva asemanator prin casa probabil ca nu mai cumparam.

Tecky 35 sapt Raluca Ana
AMR 5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Narcisa am vrut sa pun site-ul cu patutul dar nu ma lasa, apare in locul site-ului reclama mascata. daca te intereseaza ti-l trimit prin PM

33+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Am venit si io din plimbari...

Monica multumesc de atentionare, am citit si eu destul pe tema asta. Crema am luat-o oricum iar pe Galu sigur n-o vom tine in soare, numai ca oricat o feresc, tot se poate sa o atinga. Si atunci prefer sa am crema care sigur e de preferat arsurilor solare! La aia cu apa dulce nu ma pricep...

Vio daca vrei sa pui linkul, pune-l cu spatii, ceva de genul w w w si asa nu mai apare drept reclama. Oricum, ma bucur ca ati gasit patut pe gustul vostru!

Narcis noi avem gentuta de la carutz si e mare si cu loc de stocare pt mai multe lucruri.

Sper sa vina Mada cu vesti bune de la doctor....

SUN 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

mada, dar cu maseaua ta chiar nu mai e de joaca. Auzi, voi n-aveti ceva serviciu de urgenta unde sa poti merge? Ca mi se pare inuman sa tot stai asa.

camy, ce schimbare de situatie. Oricum, ai grija de tine si mai ales nu te amari pentru schimbarea asta de sex, pastreaza rochitele si lucrusoarele alea roz pentru urmatorul si bucura-te de puisorul mic. Ca pina la urma bebelusul tau e tot acelasi pe care il simteai pina acuma, ce s-a schimbat e doar perceptia ta. SI, vorba fetelor, important e ca e sanatos, restul sint detalii.
Si eu m-am gindit ce-am face daca bebele se dovedeste a fi baietel, cred ca decoratorul sef o sa aiba niste nopti nedormite in cazul asta, ca sa vopseasca in albastru tot ce-a facut pina acuma roz

ankule, insula pe care am fost noi se numeste Zakynthos, noi am avut o vacanta de vis acolo. Motivul principal pentru care ne-am dus acolo a fost faptul ca am avut zbor direct de la zurich, nu stiu cum e pt zborurile din Ro, iar alegerea noastra s-a dovedit a fi excelenta. In creta nici eu nu m-as duce, e mult prea aglomerata si kitsch.

sunu, nici eu nu mi-s fan echipa nationala, eu o sa merg sa vad meciurile mai mult pentru atmosfera. Mai ales ca mergem si cu prietenii de aici pe care-i mai avem, care-s chiar frantuzi, italieni sau olandeji, deci cum ar veni competitorii

gabriela, la treaba cu internetul nu m-am gindit pentru sarbatori. E o idee si asta, intr-adevar.

narcisa, n-am inteles prea bine, tu iti comanzi lucrusoare pt bebe din Ro? Nu e prea costisitor transportul?

Voi vorbiti de mazare, mie mi s-a pus pata pe mincare mexicana. Deseara fac guacamole si fajitas.
mai vroiam sa zic ceva, dar m-au cam lasat neuronii ...

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

camy eu te intzeleg intru-totul!!!si sunt alaturi de tine si sper sa fie fetitza,nu ca nu ti-ai iubi baiatul,dar sa shti de cateva luni ca ai fetitza,sa vb cu ea si apoi sa dispara e destul de shocant
pup fata si revino-ti!shtie El DD de ce ti-a dat baiat!

Ana-Maria37+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 15 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

narci, eu geanta din aia primesc de la spital, deci nu ma agit sa imi cumpar. Dar am vazut ca unele modele de carucioare au si geanta din asta inclusa.

siby, care-i secretul prietenei tale de a avut asa nastere usoara? Multa miscare sau bebe nu foarte mare?

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Camy WOW! ce surpriza! m-ai pus si pe mine pe ganduri acum. nu mai plange important e ca este sanatos, tot copilasul tau este si o sa-l iubesti la fel de mult.

36+ AMR 3+
ANDREEA PAULA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Camy si eu mi-am dorit fetite si nu mai speram sa am vreuna dupa ce au sosit doi baietei...Cu toate astea sunt foarte multumita si fericita sa fiu si mama de baietei.Ai mei sunt mult mai putin pretentiosi decit surioarele, chiar mai cumintei in unele privinte si ca bebelusi au fost mult mai usor de ingrijit.Sa fie el sanatos asta e important.

Marimar eu de-abia astept sa aflu ce se ascunde la tine si la mine in burtica! De data asta am prestat in ziua ovulatiei, fiindca am facut citeva teste.Sunt curioasa daca totusi nu este fata, pt. ca am visat de 2 ori ca am o fetita...Nici dupa vise nu pot sa ma iau, dar uite ca inainte sa o nasc pe Monica am visat pe cineva decedat de la mine din familie care-mi zicea ca stie ca sunt gravi si ca e fetita.Inainte sa stiu ce este al treilea copil, visasem ca am baiat si ii spusesem sotului care ridea de mine...

Narcisa daca mergeti in Israel, sa aveti grija sa ii rugati sa va puna stampila pe o foaie separata, nu pe pasaport.Altfel, nu mai putei intra in unele tari arabe decit daca va faceti un nou pasaport...

Ankalaura noi nu am luat niciodata all inclusive in calatoriile cu copiii. Mie mi-a placut insula Rhodos si Corfu.
Noi nu mergem in vacanta inainte ca bebe sa poata stea in sezut, asadar avem planuri pentru luna decembrie.

Sibylle imi pare bine ca v-ati mai aranjat. Eu nu cred ca voi avea vreodata parte de o nastere asa de usoara nici la ultimul bebe...

Sun astia aici sunt mai blonzi si cu pielea mai "nordica" de aceea nu se recomanda expunerea la soare a copiilor sub 2 ani.Cremele de protectie tot asa, nu ar trebui folosite inainte de 1 an...Eu am luat Nivea Kids si am fost multumita.(recunosc, o folosesc si eu fiindca sunt alba ca brinza de felul meu).

Mada sa-i freci pe englezii aia pina te rezolva ca lumea.Codeina e sfinta, tin mine ca-mi lua mama cind tuseam si dupa aia ma simteam asa de placut...(cred ca e un analgezic ca prea eram bine dupa ce o luam!)

Mariana 35+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Turturica, mincarea mexicana nu este cam iute? Eu in sarcina nu suport sa ma ating de iuteli, am niste arsuri monstruase...

Mariana 35+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput