Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 11
mobriq spune:
Sun, acum patru ani citisem ca nu se recomanda cremele de protectie solara la bebelusii sub 6 luni ... consulta-l si pe d-nul Google. Noi am fost cu Edi la mare in Bulgaria cand el avea 4-5 luni, dar l-am tinut numai la umbra si nici noi nu prea am stat la soare ca io eram cu treburi pe acolo. Parerea mea e ca bebelushii mici trebuie feriti prin toate mijloacele de soare.
Daca imi amintesc bine, cand era Edi mic ii puneam pampersul indoit in fatza sa stea buricul afara, pana i-a cazut buricul ... sper sa ne invete din nou la maternitate. Si inca ceva: pana mi-a venit laptele i-am dat apa la biberon sau cand plangea prea mult o solutie de apa cu zahar - asa mi-au dat asistentele la maternitate ... acum daca tre sa plec la doua ore dupa ce nasc
, io de unde stiu ce sa-i dau copilului ? ... aveti vre-o idee de apa asta dulce cum se prepara ? ... si apa plata de la sticla trebuie fiarta ? ... nu radeti de mine, ca pana la 5 luni am alaptat exclusiv, Edi nu a primit nici ceai nici apa.
Cami poate s-a inselat dr, poate se vad labiile mai umflate (nu ma pricep la fetitze) ... dar la baieti tre sa se vada si putzulica. Io in locul tau m-as mai duce la o ecografie.
Capri si Marimar ... vreau si io reteta de fetitze !!! 
Monica
29+ si Eduard (05.04.04)
oanasm spune:
cami hai mamik lasa supararea!!! important e ca sanatos si coios
ce conteaza hainele si rozul lor! si poate intr-adevar erau labiile! la noi la eco se vedea putzica asa..clar..frumoasa, deci hai..ca sanse mai sunt
poate la controlul viitor reveniti la Timeea
iar de' nu, nu...sanatos sa fie si voi impreuna cu el!
mada tinem pumnii la stoma, sper ca de data asta sa revii rezolvata![]()
ana iui-iui-iui da' putintel mai ai!!!!
Oana
28+ cu

o noua viata
filmuletz bb
ankalaura spune:
Helau
Am cumparat
- Baneocin pudra pentru buricel.
- Ser fiziologic la niste pompite de plastic micute, de cate 5 ml. Nu avea la bidon. Am luat 5 fiole de-astea cu picurator, au costat vreo 2,5 lei cu totul. Oricum, eu as prefera sa folosesc apa de mare si avem ditamai tubul (Humex).
Nu avea Garmastan.
Se apropie reducerile la Redoute. Deocamdata au cateva modele de bodyute cu pana in 2,5 euro bucata. Perna aia de bebelus e redusa cu 30% - e aproap 16 euro. Cred ca o sa o iau asa. Nu cred ca o sa o mai scada, si nu as vrea sa ma trezesc ca se termina. Modelele alea doua de aromaterapie au disparut
Nu le-am luat mai devreme de teama sa nu treaca efectul granulelor alora aromatice si acuma nu mai sunt.
Gata. Ma duc la treaba. O pun pe Eliza sa curete mazarea din pastai si eu ma apuc de cozonac.
Anca mami de Eliza si
35+ cu
Ligia Stefania
M&M spune:
Anka, la ce foloseste perna bebelusului??? In primele luni nu trebuie sa stea doar pe saltelutza ca sa nu ii afecteze coloana???
Cristina
29+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
alina25 spune:
Salutare dragi burticute....
Eu nu am mai intrat de mult ca bb mic de acasa imi ocupa tot timpul si cu burtica mareeeee abia ma mai misc.
Acum am citit ca deja doua mamici au nascut sim-au cuprins si pe mine emotiile ,eu am 33 de saptamani si cam pe 3 iulie sunt programata la cezariana.
Sa va traiasca bebelusii si sa va bucurati de ei (ptr mamicile care au nascut)
Nasteri usoare in continuare
VA PUPICESC
Caprioara spune:
Anka, interesante pompitele alea cu ser fiziologic. O sa intreb si eu pe aici prin zona mea de ele, desi acum am un bidon de 500 ml de ser cumparat. Si zici ca incep reducerile
? Abia astept!!! Sa dai de veste cum ai vazut ceva ce merita si sa pui linkuri, da? Si io promit sa fac la fel. Poate ii mai completez garderoba lui Matei pentru vara viitoare si chiar si pentru Ilinca poate mai gasesc ceva de cumparat. Numa sa fim pe faza cand or sa apara PrixRondes alea, ca alea sunt belea!
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 35+
AMR 5 saptamani
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Chuny spune:
Salutari si de la mine,
Azi a nascut o prietena ... un travaliu de cam 3 ore : fara epidurala, fara epiziotomie. Prima nastere !!! E de pus cap de afis cu ASA DA !
Eu ma simt bine acasa, incepem sa mai desfacem din pachete, mancam tot timpul pe terasa e ok. Dar aseara am avut durerei de credeam ca o sa plecam la maternitate ... plus o contractie foaaaarte lunga.
CAMY !!! Capul sus ca o sa iti iubesti ficiorul cum nu se poate ! Dupa ce o sa iti treaca socul vestii o sa iti dai seama ca e mare pacat sa spui ca cineva acolo Sus isi bate joc de tine. Crede-ma ca exista vesti cu mult mai rele decat asta. Si timp ai ca sa faci si o Timeea, ca esti tanara. Plus ca am vazut ca ti s-a promis si reteta de facut fete ! Capul sus si sanatosi sa fiti!
De MONA ce mai stiti ?
Cristina_26, daca nu ma insel perna bebelusului e o pernutza aproape plata cu o gaura la mijloc unde vine capul lui bb ... pt a micsora riscul de a avea capul plat. Desigur ma refer la bebeii care dorm doar pe spate la inceput.
Iar nu mai stiu in ce saptamana is...
Sibylle saptamana 37 
Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir
vias spune:
...am zis ca voi face cezariana in saptamana 7-11 iulie, da???
....nu e vb ca eu nu-mi iubesc copilasul...eu initial mi-am dorit baiat...numai ca m-am obisnuit cu gandul ca este fetita, vb cu ea...pt mine EA exista...acum imi este f greu sa ma gandesc ac voi avea un baietel...ii multumesc lui dumnezeu ca este sanatos...si eu inca sper ca va fi fetita...cred ca voi mai merge la un alt dr...maine voi suna sa-mi fac o programare......doar asa, in control!
Dr a zis ca este baiat mai mult de 100%...
....acum ce sa zic???...ca nu stiu...totusi ma incearca o stare foarte stranie...
Cami 34s, cu 
pustai
narcisa.s spune:
Mada sa te refaci odata cu maseaua aia ca M-AM SATURAT!!!!!!Du-te scoate-o, trage-i un pumn in gura la dr FA CEVA!!!!!!!!!
Ankalaura, subscriu la mersul in Grecia...Noi vrem Ierusalim la iarna, tot cu bb-le daca ne ajuta Dumnezeu.Unde ti s-a pus de emigrare?
Tecky eu stiu ca 40 de zile de la nastere n-ai voie sa te duci in biserica sa te atingi de cele sfinte.Este o porunca in Vechiul Testament care spune asa ca femeia dupa ce naste are scurgeri si pana nu se opresc n-are voie sa se atinga de cele sfinte...Bine, si la barbatzi se aplica dar in alte situatzii.Nu are legatura cu iesitul afara.Cu bb-le pana la botez mi se pare o babeala, din cate stiu bb-le poate fii scos afara cand crezi tu ca mama ca e bine pentru el
Cris, ce frumosi sunteti, iar tie iti sta bine si cu par lung si cu par scurt
Danangie, eu nici nu ies din casa cand ploua si e uraaat.Dar ai rez pana la urma?
Turtu ce inseamna cresa intr-o localitate apropiata?La cati m?
Catilin, o sa treaca, o sa vezi, cand vine bb...Lasa-le sa vb si nu le pune la suflet ca nu rezolvi nimic.Acum esti mai bine?
Violeta Tm, bine ca ai gasit pana la urma ce ti-ai dorit dar eu n-am vazut patutzul in lin-ul trimis de tine...
Camy, cum BAIAT???pai pana acum era Timeea...Cristi ce zice, cum a reactionat??Incredibil...Acum, sanatos sa fie iubita, data viitoare o faci pe Timeea, exista lucruri cu adevarat rele pe lumea asta, stai linistita...Poate te ajuta o alta ecografie, nu stiu ce sa zic...
Sibylle, te-ai mutat in sfarsit in noua casa!!Bravo!!Lui Vladimir ii place??
Fetele, ati cumparat gentutza de bb sau e doar o fitza...Pana la urma pot sa folosesc o geanta nitzel mai mare??
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (32+)si Vil asteptand o 
AMR 8