Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 10
dara_d spune:
Camy nu mai spune asa ,toate se rezolva cu hainutele ,felicitari pentru baietel si bucura-te ca este sanatos.Nu mai fia asa de afectata ca iti faci rau singura si tie si lui bebe care nu are nici o vina ca medicii nu stiu sa vada cum trebuie.Incearca sa fi mai optimista ca daca tot o sa gandesti asa negativ o sa iti atragi toate relele.

Si mie imi tot spun babele si unchiul meu care cred ca are o obsesie ca o sa am un baiat,desi la toate eco este fetita ,pana acum, sa vad sambata daca tot fetita este.Si pe mine m-a socat o baba ,m-am suparat ,am plans dar apoi m-am gandit ca tot al nostru este ,ni l-am dorit enorm, dupa vreaun aan jumate de incercari am reusit sa raman gravi cu tratament, deci vorba sotului meu ,ce suparare sa mai am , daca mai e si un bebe sanatos.
Si eu am cumparat numai lucruri roz si nasii la fel ,dar asta este, ne descurcam noi cumva atunci.
35+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
Tecky spune:
Anaco sa ai pofta la cirese!
Mai fetelor m-ati cam pus pe ganduri cu schimbarea sexului bebelusului.Eu am fost si la Iosup de 2 ori si dr mea imi face in fiecare luna ecografie si toti mi-au zis ca bb meu este fetita.Sper sa nu devina peste noapte baietel.
Camy inteleg prin ce dezamagire treci pt ca si eu as fi reactionat la fel in locul tau dar cel mai important lucru este ca puiul tau este sanatos.
Tecky 35 sapt
Raluca Ana
AMR 5 sapt
marimar spune:
Camy, m-ai facut sa zimbesc !! Imi pare rau ca tu esti suparata dar gindeste pozitiv caci nu e nimic grav iar bebe iti simte supararea!!
Io am sperat la o surpriza din asta la primul copil pina in ultima clipa, he he he, vroiam fetita si a venit si fetita! Acum nu mmai conteaza ce este, sanatos sa fie!
O sa vina si la voi Timeea peste ceva timp, 2-3 ani poate..
Tu pastreaza hainutele alea frumoase si la timpul potrivit iti dau eu r
ca la timpul potrivit iti spun eu cum se fac fetitele, he he he
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
M&M spune:
Gabriela, ADEVARAT S-A INALTAT!!!
Marina, se pare ca nu ai Pm-ul activat. Ti-am trimis un mail!!!
Camy, baietel???!!! Poate nu a vazut bine la eco...poate...nu stiu..oricum important e sa fie sanatos si apoi, de unde stii ca acest fapt nu il va multumi mai mult pe Cristi, sotul tau?? Poate se apuca de amenajat camera bebeului. Oricum , interesenat ,pana acum se bedea fetita si acum ,s-a schimbat...Hmmm...
Anka, sunt super preturile, mai ales ca au si calitate superioara celor de aici. De fapt nici nu cred ca se compara.Mi-am notat si eu link-ul.![]()
Tecky, stai linistita...
Cristina
29+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
gallyb spune:
Camy nu fi necajita.Important e sa fie sanatos.Gandeste-te ca va fi totul bine si sigur nu o sa-ti para rau ca e baiat.Acum pe moment cred si eu ca e socul mare,dar gandeste pozitiv si totul o sa fie bine.
gallyb
gallyb spune:
Am si eu o intrebare...Unde si ce trebuie sa setez ca sa apara si la mine cate saptamani am si caruciorul roz.Adica sper sa fie roz pana la sfarsit,ca mie la 23 de saptamani mi s-a spus ca e fetita,dar dupa cum surprizele se tin lant,mai vedem noi.
A si am utat sa precizez ca voi naste la Spitalul Municipal.
gallyb
Marina_1609 spune:
am vorbit acum cu medicul si m-a chemat maine la ecografie. vai ce emotii am ca niciodata. poate se transforma si rozul meu in albastru
hmmmmm
si tot maine s-ar putea sa se decida daca o sa fac cezariana sau incerc o nastere naturala. ultima data BB avea cordonul in jurul gatului si depinde cat de larg va fi.... Oricum eu mor de frica, indiferent de modalitate. ma gandesc oare cum o sa rezist eu in conditiile in care la dentist, pt o carie banala mi se intampla sa lesin de vro 3 ori pana sa plec
30+ cu 
http://community.webshots.com/user/electra_1609?vhost=community
http://bd.lilypie.com/JZwNp2.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Marina&year=2008&month=8&day=14&babycount=1
MissJJ spune:
Fetelor eu tot asa sunt. Si mai ametita de la oboseala si toate celea, plus ca nu am reusit sa pap nimic numai apa pot bea.
Ma imbrac acuma si plec la dentist.
Va zic ce si cum cand ma intorc sau daca nu mai pe seara dupa ce poate, poate reusesc si eu sa ma odihnesc macar oleaca.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 3 saptamani
vias spune:
..mai fetelor, probabilitatea ca sexul bebelusului sa fie spus gresit este f mica...s-a intamplat la mine, la voi nu va fi cazul...am fost eu unul din nu stiu cate cazuri....

....ma gandeam acum sa mai merg si la alt dr sa-si mai dea si altcineva cu parerea....poate totusi...cine stie??
Cami 34s
pustai
Caprioara spune:
Camy, ne te necaji. Important e ca e sanatos bb!!! Si eu mi-am dorit prima data o fetita si am sperat pana in ultima clipa ca o sa se transforme in fetita
, exact cum povesteste Marimar. Dar a venit pe lume Matei, pe care il iubesc de numai pot
. Si imi si seamana. Si iata ca acum i-a venit randul si fetitei. Asa o sa fie si la tine, ai sa vezi. Toate se intampla cu un scop in viata, DD stie el ce face, chiar daca tu nu realizezi asta acum. Si cum zicea si Marimar, te invatam noi cum se fac fetitele
. Ca io de data asta chiar am aplicat toate metodele pe care le-am citit (stiintifice) ca sa iasa fata, si uite ca a iesit.
Hai, nu mai fi suparata
. Si pastreaza rochitele, ca sigur o sa vina si fetita, cand o fi timpul potrivit, da?
Am fugit la invatat.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 35+
AMR 5 saptamani
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud