Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 9
Tecky spune:
Camy asta chiar ca surpriza! La cate saptamani ti-a zis ca vei avea o fetita?Nu ai facut 4D? Ceea ce conteaza este ca vei avea un baietel sanatos si frumos si sunt sanse mari sa semene cu tine pt ca in general baietii seamana cu mamica.
Tecky 35 sapt
Raluca Ana
AMR 5 sapt
anaco spune:
Camy, hai nu mai fi suparata, stiu ca e un soc, dar inainte de toate e bine ca e perfect sanatos! Stie el DD cum le socoteste pe toate si poate asa e mai bine.... te asteptam mai vesela si impacata cu gandul !

Eu una, niciodata nu am intrebat ce este, noroc ca isi amintea dr sa se uite, important era sa vada daca e bine sanatos bb-ul. Chiar si cu doua confirmari de la dr diferiti ca ar fi fetita la mine, eu tot cumpar haine in culori neutre!:)
pupici la toate fetele....si ma duc si eu sa imi cumpar o ladita de cirese! mi-ati facut pofta!![]()

30+ si
Mara Alexandrina
barzutza...
vias spune:
....nu-mi vine sa cred....doar mi-a zis mereu ca este fata...eu nu mai am cuvinte....nu mai stiu cand mi-a zis ca am fata...oricum nu mai conteaza....conteaza ca nu mai este Timeea mea...nu7-mi vine sa cred ca Timi nu exista...simt ca am pierdut ceva..si pe mine ma doare foarte tare lucrul asta...

Cami 34s, cu 
pustai
dana81 spune:
CAMY sunt socata pt ca ma gandesc si la mine, dr mea a mai dat gres la cateva cunostinte, dar pe de alta parte bine ca e sanatos asa ca FELICITARI PT BAIETEL
, nu mai plange ca tot o minune este
!!!!
DOCTORII ASTIA....
Acum am sa stau si eu ca pe ace pana sapt viitoare cand voi merge la eco![]()
31 si
CLARA ANDREEA
catilin2008 spune:
vai, camy, ce surpriza...important e ca e sanatos...mie mi-au spus 2 medici diferiti ca am baiat..pentru mine nu ar conta..ce-o fi, sanatos sa fie, dar tac-su e inebunit..poate si al tau o sa fie mai atent acum..ca de obicei tatii vor baieti..sa le duca numele mai departe...etc...oricum, felicitari pentru bb sanatos..asta e cel mai important
29 + cu
Bebicu Andrei
Violeta_m_tm spune:
Cami imi pare rau ca medicul s-a inselat in privinta sexului, te cred ca este greu ca te-ai obisnuit cu gandul ca vei avea o fetita, dar important este ca bebele este bine, indiferent de sex, este comoara ta , care o sa-ti umple viata de bucurie. Nu mai fii trista, bucura-te de ingerasul tau.
33+ 
poze
bebele meu
vio
ankalaura spune:
Ne-am intors din parc si din piata. Mi-ati facut pofta de mazare asa ca am luat si eu pastai. Mi-am zis ca au un gust deosebit, iar mazare la conserva sau congelata mancan toata iarna
. Am bagat niste pulpane la cuptor si in 10 minute cred ca sunt gata.
Ma bate gandul sa fac si un cozonac... ![]()
TURTU - ce bine ca cu cresa! Cel mai important e ca ti-a placut, ca e curata,... Cand aflati ceva sigur pentru loc?
Nu stiu unde sa mergem in Grecia. Voi unde ati fost si v-a placut? Parca nu as alege Creta. E cam balamuc, chiar si in octombrie. Oricum, ne trebuie undeva unde sa putem alege all inclusive.
Asa ca, fetele, ceva sugestii de locatie potrivita pentru mers cu copii mici in Grecia? Oricum, am timp sa ma documentez, ca pana nu nasc nu rezerv bilete. Trebuie sa vedem mai intai daca bebe e "plimbabil". Cu Eliza nu ne-am putut misca 6 luni...
OANA - mai ai timp de cumparaturi! Tu apuca-te de lista ![]()
MARIMAR - ce nasol cu aparatul... Tare neplacut. Vorba lui Sun... Si barbatu-miu... Si-a uitat ochelarii pe o banca pentru ca fotografia de zor, dar cu aparatul s-a intors mereu...
CRIS - comanda am facut-o pe messenger
Site-ul este prichindel "punct" com. Respectivii cu magazinul sunt romani si au venit pentru 3 saptamani in tara, asa ca mi-au adus si play mat-ul. Data trecuta mi-au trimis coletul printr-un curier. De exemplu, am luat un set de 7 body-uri cu 50 de lei. Mi s-a parut super pret si body-urile sunt de super calitate. Acum am mai luat si niste sandalute pentru Eliza, piele, cu 70 de lei.
CAPRI - daca vreti neaparat sa mergeti la mare toti 4, arunca un oki la oferte. Mie nu mi-a venit sa cred ca pentru Grecia sunt oferte de 7 zile cu 150 de euro de persoana, pentru toate cele 7 zile, cu mic dejun si cina.... Iar pentru copii poti gasi gratis! Cu transportul de descurci ![]()
CU OBICEIURILE astea... eu nu ma prea pricep si nici nu ma da credinta afara din casa... La Eliza, a fost barbatu-miu la biserica si ne-a dat popa niste apa din care ii puneam mereu in cadita. Asta pana la botez.
Eu nu cred ca voi iesi din casa vreo 2 saptamani, sau, ma rog, daca ma simt mai repede bine, mai vad eu. Dar asta depinde numai de cum ma simt, nu de ce zice popa sau babele.
ANACO - la anu' pe vremea asta o sa fie la fix. Noi am fost cu Eliza cand avea 10 luni si a fost super pentru ea.
Iar eu am fost la plaja cand aveam 37 de saptamani si a fost totul ok. Am fost frumusel dimineata, am stat vreo 2 ore, mai la umbra mai la soare... a fost super.
MADA - dar nu se poate totusi sa faci ceva cu maseaua asta? Ca doar nu o sa te chinui inca cine stie cate saptamani. Apoi, citeam ca se poate merge la stomatolog la finele sarcinii, mai degraba decat dupa nastere, cand anestezia afecteaza laptele. Pe cand bebe nu mai e afectat...
VIO_TM - au inlocuit site-ul cu "reclama" si eroare... Deh... Ei ne pot innebuni pe noi cu reclama aia cretina, dar noi nu ne putem da cate un link decat mascat... ca deh... facem concurenza Buburuzei... Marketing nene, comert romanesc...
CAITLIN - multam de link. Si eu ma pregateam sa caut. Cam nasol de tine cu atatea bunici sfatoase in jur...
CAMY - WHATTTTT?????? Mai, e sigur?? Ai vazut numai testiculele sau si putulica??? Sa stii ca si Eliza mea era cat pe ce sa fie baiat, dar pana la urma erau labiile. Mai esti sigura???
Hai ca doar nu o sa ne apucam acuma de un brainstorming pentru nume de baieti!!!!
Anca mami de Eliza si
35+ cu
Ligia Stefania
vias spune:
.....asa mi-a zis dr..ca e baiat...daca asa zice el...il cred, nu???

....nu am vazut nici o puta....mi-a aratat testuculele...adevarul e ca din orice unghi ne-am fi uitat...tot a testicule arata...
...nu stiu...acum sunt dezorientata....eu nu voiam surpriza....eu am vrut sa stiu de la inceput ce este...eu nu vreau surpreize, dar vad ca viata face numai ce vrea ea...

Culmea ironiei...cand m-am intors de la medic, am deschis mail-ul si am vazut un mail de nasica bebelusului....si imi scria ca ieri a cumparat ''4 rochite asa de frumoase, cum nu am visat eu in toata copilaria mea''...ia cumparat numai haine faine, rochite de botez din America si Italia...numai hainute roz, 2 perechi de adidasi roz...
...si eu am cumparat totul cu roz...si acum aflu ca e baiat???

....nu pot sa accept asta!!!! 

...Cineva acolo sus isi bate rau de tot joc de mine!!!...
Cami 34s+
pustai
Violeta_m_tm spune:
Anka am vazut ca nu ma lasa sa pun site-ul cu patul, am incercat de doua ori dar degeaba.
33+ 
poze
bebele meu
vio
vias spune:
....m-am mai uitat odata pe poze...cred ca se vede si putulica...nu sunt eu experta...nu stiu daca aia e...dar se vede...eu asa zic!!!
Cami 34s
pustai