Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (74)
Raspunsuri - Pagina 23
creem spune:
quote:
Originally posted by popbianca
ce chestie ,chiar nu avem nici unsarbatorit in data de 6!?
oricum ,urez multa sanatate si fericire tuturor copilasilor nostri!!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Avem maine mai multi..si pentru azi
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)
Poze Maria Sofia
sanduta spune:
quote:
Originally posted by creem
Dany..da..noi papam foarte putin cantitativ din mancarica, cateva lingurite..intotdeauna completez cu san, ca asta vrea. Si mai amestec mesel, adica n-am cateodata repede pireul de legume, ii dau branzica sau cereale, si la masa urmatoare legume (cateodata o sarim de tot ca suntem pe afara si n-am cand sa ii fac).
Ancuta..azi ii fac supa de gaina (inca nu stiu daca o sa i dau si zeama) cu legume: cartof, morcov, brocoli si ce mai prin punga aia de congelate. Tu i-ai dat zeama de carne?
Cat pot sa pastrez sucul de morcov afara sau in frigider?
Poze Maria Sofia
Supa de carne se poate da copilului peste 6 luni dar cu conditia ca inainte sa fii mancat carne de pui cel putin 2 saptamani.
Sucurile de fructe nu se prea pastreaza ele pentru ca isi pierd gustul si se oxideaza. Eu asa am observat. Nici cel de morcov nu mai are acelasi gust dupa 1 ora. Eu ti-as recomanda sa cuperi sticlute cu suc de la Hipp sau Nestle daca vrei sa-i dai undeva unde te duci si stai mai multe ore.
Eu ii dau suc de ananas diresc din conserva dietetica ca alta nu am gasit mai light.
creem spune:
Sanda, e bun sucul ala? Eu n-am vazut asa ceva..banuiesc ca o fi pentru diabetici
Poze Maria Sofia
adinag spune:
Bianca, multumesc! Chiar nu stiu de ce sa nu mearga sepcuta si la fetite :-)
Auzi, tu chiar ai de gand sa-ti lasi fata la bunici? Intreb si eu, nu da cu rosii... ca sa nu intelegi gresit, zau ca e doar o intrebare. Eu am lasat-o pe Jasmina vreo 3-4 luni la ai mei, o vedeam numai in we, pentru ca lucram si inca nu gasisem gradinita. Ea avea pe atunci 2 ani si cateva luni, si sincer si acum regret si ma musca constiinta. Insa nu s-a putut altfel Poate sunt si eu prea legata de copii, pur si simplu nu pot, am asa niste muscari de constiinta... nu stiu ce-i cu mine...
Dar ce fain trebuie sa fie sa ai nopti faa copii
sanduta spune:
quote:
Originally posted by creem
Sanda, e bun sucul ala? Eu n-am vazut asa ceva..banuiesc ca o fi pentru diabetici
Poze Maria Sofia
Da e bun, dar am gasit ffff greu aceste conserve de ananas dietetic, sunt special pt diabetici. A fost oferta cea mai buna, decat sa-i dau cu zahar mai bine ii dau asa. Sa cumpar fruct si sa fac compot m-am gandit si eu dar eu sunt o lenesa de felul meu.
mariussimiuc spune:
Dati o cafea daca fac capitol nou?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Eu is gata cu 75-ul.Cafeaua mea e gata?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ram0nica spune:
quote:
Originally posted by Victo
ramo..al meu doar ce a implinit 7 luni, deci e ca la dvd la noi..sa nu zic ca la carte..;)
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
Faza tare... si nu prea: a inceput sa planga cand il ia in brate si tati... ce-i drept pleaca dimineata si vine seara tarziu de la serviciu (cand il mai prinde treaz pe vlad doar cateodata)... si chiar daca il vede in week-end se pare ca dupa ce trece wek-endul il "uita"
Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby
ram0nica spune:
quote:
Originally posted by creemquote:
Originally posted by Victo
ramo..al meu doar ce a implinit 7 luni, deci e ca la dvd la noi..sa nu zic ca la carte..;)
o biata Bijou..sa fie bine fetita mamii..
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
Ce dvd???
Poze Maria Sofia
O serie de 3 dvd-uri "Baby Human" aparute in rev. Baby la nr. din dec; ian-feb si martie. Ma tot tin de cateva zile sa le pozez copertile si sa le pun in album pt a putea sa vedeti (cele care nu le stiti) si rezumatul de 1/2 pagina a ce contine fiecare.
Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby