Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (74)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

quote:
Originally posted by popbianca

ce chestie ,chiar nu avem nici unsarbatorit in data de 6!?
oricum ,urez multa sanatate si fericire tuturor copilasilor nostri!!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Avem maine mai multi..si pentru azi

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

quote:
Originally posted by creem

Dany..da..noi papam foarte putin cantitativ din mancarica, cateva lingurite..intotdeauna completez cu san, ca asta vrea. Si mai amestec mesel, adica n-am cateodata repede pireul de legume, ii dau branzica sau cereale, si la masa urmatoare legume (cateodata o sarim de tot ca suntem pe afara si n-am cand sa ii fac).

Ancuta..azi ii fac supa de gaina (inca nu stiu daca o sa i dau si zeama) cu legume: cartof, morcov, brocoli si ce mai prin punga aia de congelate. Tu i-ai dat zeama de carne?

Cat pot sa pastrez sucul de morcov afara sau in frigider?

Poze Maria Sofia

Supa de carne se poate da copilului peste 6 luni dar cu conditia ca inainte sa fii mancat carne de pui cel putin 2 saptamani.

Sucurile de fructe nu se prea pastreaza ele pentru ca isi pierd gustul si se oxideaza. Eu asa am observat. Nici cel de morcov nu mai are acelasi gust dupa 1 ora. Eu ti-as recomanda sa cuperi sticlute cu suc de la Hipp sau Nestle daca vrei sa-i dai undeva unde te duci si stai mai multe ore.
Eu ii dau suc de ananas diresc din conserva dietetica ca alta nu am gasit mai light.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Sanda, e bun sucul ala? Eu n-am vazut asa ceva..banuiesc ca o fi pentru diabetici

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Bianca, multumesc! Chiar nu stiu de ce sa nu mearga sepcuta si la fetite :-)
Auzi, tu chiar ai de gand sa-ti lasi fata la bunici? Intreb si eu, nu da cu rosii... ca sa nu intelegi gresit, zau ca e doar o intrebare. Eu am lasat-o pe Jasmina vreo 3-4 luni la ai mei, o vedeam numai in we, pentru ca lucram si inca nu gasisem gradinita. Ea avea pe atunci 2 ani si cateva luni, si sincer si acum regret si ma musca constiinta. Insa nu s-a putut altfel Poate sunt si eu prea legata de copii, pur si simplu nu pot, am asa niste muscari de constiinta... nu stiu ce-i cu mine...
Dar ce fain trebuie sa fie sa ai nopti faa copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

quote:

Sanda, e bun sucul ala? Eu n-am vazut asa ceva..banuiesc ca o fi pentru diabetici

Poze Maria Sofia

Da e bun, dar am gasit ffff greu aceste conserve de ananas dietetic, sunt special pt diabetici. A fost oferta cea mai buna, decat sa-i dau cu zahar mai bine ii dau asa. Sa cumpar fruct si sa fac compot m-am gandit si eu dar eu sunt o lenesa de felul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Dati o cafea daca fac capitol nou?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Eu is gata cu 75-ul.Cafeaua mea e gata?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:
Originally posted by Victo

ramo..al meu doar ce a implinit 7 luni, deci e ca la dvd la noi..sa nu zic ca la carte..;)

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Faza tare... si nu prea: a inceput sa planga cand il ia in brate si tati... ce-i drept pleaca dimineata si vine seara tarziu de la serviciu (cand il mai prinde treaz pe vlad doar cateodata)... si chiar daca il vede in week-end se pare ca dupa ce trece wek-endul il "uita"

Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:

quote:
Originally posted by Victo

ramo..al meu doar ce a implinit 7 luni, deci e ca la dvd la noi..sa nu zic ca la carte..;)
o biata Bijou..sa fie bine fetita mamii..

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Ce dvd???

Poze Maria Sofia

O serie de 3 dvd-uri "Baby Human" aparute in rev. Baby la nr. din dec; ian-feb si martie. Ma tot tin de cateva zile sa le pozez copertile si sa le pun in album pt a putea sa vedeti (cele care nu le stiti) si rezumatul de 1/2 pagina a ce contine fiecare.

Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby

Mergi la inceput