Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (74)
Raspunsuri - Pagina 22
![](images/user_woman.png)
dany26 spune:
quote:
Originally posted by Victo
sanda..e catea..bijou..
dany..la noi papa e asa..7 lapte-san, 10-fructe- 125 gr + 1 linugra de cereale desfacuta in apa (milupa, orez porumb, tapioca), 13- legumele, cam 130-maxim 150 plus completare un pic de san, 17 branza de vaci plus fructe din borcanas (pierisic, caiese, para)/iaurt simplu/lapte cu cereale ( 130 gr), 21,30-22- lapte san plus biberon 120
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
mersi!!!
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
![](inlove.gif)
![](al9leacer.gif)
14 Noiembrie 2007
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dany26 spune:
deci papati mai putin si mai des......as cam vrea si eu asa....
desi daca ar papa de la 6 dim ar functiona si la noi progr vostru...
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
sanduta spune:
quote:
Originally posted by dany26
neatza mamici!desi ne-am trezit la 7.30
fetele care ati dat ananas bb-eilor...ati dat cu pulpa sau doar suc...ca ma gandeam ca pulpa lu seaman cu cea de porto si stiu ca pulpa de porto nu au voie...
apropo de inloc. mesei de la ora 18 cu iaurt sau brz cu fructe...pai nu are aport de vit si min mult mai mic decat portia de lapte praf?...
voi ce distante aveti intre mese...bbyasmi parca aia mica papa la 8 dimin prima masa nu?deci de o sapt avem 8-12-16-20....si eu cand iii dau iaurt la 20?si apoi trezesc la 23 sa ii dau a 2-a masa de lapte?
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZECOMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
Eu am dat numai sucul ca mi-a fost frica de fructul in sine. Acum am o conserva in camara si ma tot gandesc sa-i dau si fructul. Eu stiu pe cineva care ii da si portocala fruct.
In legatura cu masa de 17. Diversificarea inseamna sa-l obisnuiesti cu mancarea normala, adica organismul sa se invete sa-si i-a aportul de vitamine din mancarea normala. Se incepe cu branza de vaca cu fructe pentru ca are putin mai mic aportul de vitamine si minerale ca si o portie de lapte, apoi se trece la mamaliga cu branza si apoi la budinci si ceva dospit.
Distanta intre mese e la mine de 3 ore.
sanduta spune:
quote:
Originally posted by Victo
sanda..e catea..bijou..
dany..la noi papa e asa..7 lapte-san, 10-fructe- 125 gr + 1 linugra de cereale desfacuta in apa (milupa, orez porumb, tapioca), 13- legumele, cam 130-maxim 150 plus completare un pic de san, 17 branza de vaci plus fructe din borcanas (pierisic, caiese, para)/iaurt simplu/lapte cu cereale ( 130 gr), 21,30-22- lapte san plus biberon 120
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
Atunci v-a avea 10 veiti
![](pupic.gif)
sanduta spune:
Eu azi sunt fara copilas, ca l-am dus la mama. La noi in casa se lucreaza, se face instalatia de interior pentru incalzire si apa calda si e un praf Au zis oamenii ca termina azi asa ca la noapte v-a dormi tot la mama ca eu am de gand sa fac curat la noapte
. Maine mergem la nunta si Cezar v-a sta cu sora mea, ca si mama merge la alta nunta. Si sora mea nu a fost de acord sa stea cu el numai daca sta la noi in casa, ca are emotii, ca daca plange.
Asa ca eu stau pe calculator si pazesc casa
Ieri am fost cu Cezar la manichiura unde a fost un dulce. O doamna de pe acolo s-a indragostit de el asa ca la plimbat prin tot salonul si dupa vreo jumatate de ora cand la pus inapoi in carucior a adormit instantaneu.
Eu azi i-am facut prima data cereale porumb si orez cu lapte de la Milupa si vreau sa va spun ca sunt super bune. Eu am fii mancat toata punga.
adinag spune:
Dany, eu zic ca fiecare copil e un pic altfel. Mai sanatos pentru burtica lor este sa pape mai putin si mai des. Dar daca el e altfel, ce sa faci? Prietena mea are 2 baietei, din care primul tot asa e. La vreo 2 luni si-a format program de 4mese in 24 de ore, manca repede si mult. Ea a alaptat exclusiv pana la 6 luni iar el avea la 6 luni 9 kg, deci mult. Si pe la 7-8 luni era intarcat, si mai stiu ca ea s-a speriat la prima masa cu biberonul, ca el a mancat din start 360ml. Asa era cantitatea lui!!! Daca vrei, o intreb cam cum era la ea pe la 7 luni, cam cum erau mesele lor!
popbianca spune:
buna ziuaaaaaaa!
pai la noi e o vreme de ...ploua,ploua,ploua
citesc iarasi din urma...
ref. la chestia cu joaca...Anei ii place fff mult cand o plimb prin curte,se hlizeste la flori(primeste de fiecare data cate o petala sau o floricica),ne jucam "alo alo"cu telefoanele din casa...striga si ea la telefon,cu-cu-bau ne place si noua f mult....cam asa...in rest ,toata ziua degustam diferite obiecte
mariussimiuc,multumim de articol....e scurt si la obiect!
adyana,mie dr. mi-a zis sa-i dau 5 zile carnita si 2 zile ou
adinag, am vazut si ultimele poze....ce sa mai zic...sunt niste draguti copii tai...au pe cine semana....eu am vrut sa-i cumpar la Ana sepcuta cum are Floris si sotul nu m-a lasat...ca cica e de baieti...dar la fete ce are!?
ellis, eu i-am facut analize de sange la 4 luni...atunci Ca si Fe erau la lim max.
acum ia si Ca si Fe pt. ca mai are ceva puncte moi la cap, si Fe pt. ca nu prea manca carne ...acum la 7 luni o sa vedem ce zice dr.
aralia...transmitem multa sanatate pt. catelusa ta!!!o sa fie bine ,ai sa vezi...plus ca animalele sunt mai rezistente ca omul
creem,nu pot sa zic care sunt mai apreciate de copii, dar de parinti sunt cele de la Hipp
eu ,pt. bubite sub barbie, sub brat,in spatele genunchilor...ii pun pudra cu ceva musetel...la Ana are efect,sau sterge-o cu apa cu bicarbonat (1 lg la 1 l apa)
roxx,baietul mancacios...sa o tina tot asa...poza cu coiful festiv e tare de tot!
dany26, eu la masa de 18-19 ii dau cereale exclusiv(care ori se prepara cu lapte ori laptele e inclus)
Ana are asa:
la 6-7 laptic 150-180 ml
la 10-11 fructe,cu biscuiti, cu branza
la 14-15 legume (preparate sau borcanase)+carne sau ou
la 19-19,30 cereale(manaca toata portia)
la 22,30-23,30 laptic
sanduta, si eu i-am dat Anei de vreo 2 ori portocala cu biscuite , sa-i mai ia din aciditate;la ananas nu m-am gandit ca cel din comert e cu zahar, desi daca ii dai numai fruct ,nu cred ca e asa mult(siropul e mai dulce)
si eu i-am cumparat de la milupa, tre sa merg sa le iau de la bloc
nu cred ca in curand fata mea se va muta la casa ei....cred va ramane la bunici,oricum eu din septembrie vreau sa ma intorc la servici
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
creem spune:
Dany..da..noi papam foarte putin cantitativ din mancarica, cateva lingurite..intotdeauna completez cu san, ca asta vrea. Si mai amestec mesel, adica n-am cateodata repede pireul de legume, ii dau branzica sau cereale, si la masa urmatoare legume (cateodata o sarim de tot ca suntem pe afara si n-am cand sa ii fac).
Ancuta..azi ii fac supa de gaina (inca nu stiu daca o sa i dau si zeama) cu legume: cartof, morcov, brocoli si ce mai prin punga aia de congelate. Tu i-ai dat zeama de carne?
Cat pot sa pastrez sucul de morcov afara sau in frigider?
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
popbianca spune:
ce chestie ,chiar nu avem nici unsarbatorit in data de 6!?
oricum ,urez multa sanatate si fericire tuturor copilasilor nostri!!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
creem spune:
Bianca..pai cum faceti? Ea ramane la bunici si voi la casa noua? fara fata?
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia