Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (74)
Raspunsuri - Pagina 18
creem spune:
Si de doua zile i-au aparut nuste brobonele sub barbie, cred ca de la caldura, dar nu stiu cu ce sa le dau si la dr nu ajung inca.Voi ce folositi?
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)
Poze Maria Sofia
ancadragoman spune:
Neata
Felicitam bebelusii nascuti azi!!!!!
Raportam si noi un bebelus agitat si intors pe dos,cred ca asa se poarta
Creem eu nu o dau cu nimic,doar o spal mai des in zona aia
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
Vasari spune:
Neatza!
Ancuta, pe 6 nu avem sarbatoriti. :)) Cel putin nu in listuta.
Lala, am incercat si eu triburi, dar travian e primul incercat si marea dragoste. As renunta, dar e un cont foarte bun si ma doare inima! :(
Aralia, va tinem pumnii sa mearga usor operatiile si fara probleme.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by creem
Neata!
Sunt iar dupa o noapte "interesanta" ca de doua nopti se trezeste Sofi si dreo ora o ra si jmate se joaca, chiuie, se rasuceste prin tot patul. O legan...adoarme, o pun jos deschide ochii si incepe iar.
IAr cu papa din ce in ce mai prost...ieri n-a vrut nimic solid. Oare sa incerc cu borcanele, dar de care? Care-s mai "apreciate" de bebei?
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)
Poze Maria Sofia
La noi sunt apreciate asa :
Fructe : morcov cu mar, para, banana cu mar si cereale,caisa, piersica cu mar, piersica cu banane si cereale ( astea sunt ori Hipp ori Nestle)
Legume : morcov, morcov cu cartof, amestec de legume 4 luni, pastarnac cu cartof, dovlecel cu cartof, legume cu orez si cu pui ( toate de la Hipp)
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by Aralia
Neatza si tineti-mi pumnii, ca la 10:30 o operam pe Bijou!
Are un chist la subrat si o si castram cu ocazia asta, aa ca sunt 2 interventii si mi-e fricaaaaaaa! E primul meu cupil, si o iubesc si pe ea, chiar daca are blana si nu vorbeste...
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
Multa bafta si tinem pumnii
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ellis spune:
CREEM - eu o dau cu deflamol, e ff bun; Alessia nu papa niciun borcanas, am incercat atat hipp, cat si nestle, fructe si legume; o mai pacaleam adaugand in piureul meu, dar ce rost are? eu as recomanda hipp;
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by Vasari
Neatza!
Ancuta, pe 6 nu avem sarbatoriti. :)) Cel putin nu in listuta.
Lala, am incercat si eu triburi, dar travian e primul incercat si marea dragoste. As renunta, dar e un cont foarte bun si ma doare inima! :(
Aralia, va tinem pumnii sa mearga usor operatiile si fara probleme.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
upsssss...nu ma uitasem pe lista
poze si filmulete
povestea nasterii
roxx spune:
salutare!
Multumim pt urari celor care si-au adus aminte de noi ...puiul meu a facut 6 lunite, e baiat mare
S-au intamplat multe de cand n-am mai intrat...avem si noi un dintisor , de pe 30 mai, iesit cu mare chin, treziri dese si plansete...speram ca la urmatorul sa fie mai usor. Rog cine se pricepe sa ne puna si noua un iepuras.
De pe 1 iunie suntem si noi diversificati. Am inceput cu legume pasate. In prima zi am pus morcov si telina, apoi, in fiecare zi cate o leguma noua, pana azi avand morcov, telina, cartof, dovlecel si ceapa (pe care nu o pasez). Luca mananca f bine (sper sa nu-l deoochi), azi de ex a papat cam 100 ml de supica pasata.
Luca e un copil energic, nu sta locului, e curios, se taraie prin pat, se sprijina cu manutele de mine si se ridica in genunchi si chiar pe varfuri batzaindu-se inainte si inapoi, razand, tipand.
Avem si cateva poze noi de aici, daca doriti sa vedeti .
_
Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
Cum creste
Poze
www.mangalia.ro:4545/user/index.html" target="_blank">Mangalia
ancadragoman spune:
Roxx azi nu avem sarbatoriti
Felicitari ptr mancacios si iepuras...poza aia cu sapca este mortala
poze si filmulete
povestea nasterii
roxx spune:
ancaD nici eu n-am citit lista...dar am modificat mesajul..
multumim frumos
_
Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
Cum creste
Poze
www.mangalia.ro:4545/user/index.html" target="_blank">Mangalia