Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (74)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

BUNA DIMINETA!

pitica mea iar trece printr-o faza cu treziri repetate noaptea, in max o ora jumate dupa ce adoarme, si mie mi-e asa somn...

eu am cam scapat de faza cu plansul, sau m-am resemnat eu, e dependenta de mine, ne iubim mult, dar dimineata ma lasa sa-mi fac ceva treburi, sa pap si eu, cafelutza, apoi fructele ei; ea se mai joaca singura, plange mai mult seara de obosita, sau cand o ia ta-su, ca ea vrea cu mine, sunt constienta ca nu mai e nimic ca inainte, ca nu am timp de mine, nu mai fac treaba cum o faceam, am timp doar in wk, dar nu-mi pare rau, sunt mandra de fata mea si de mine ca reusesc singura; asta pana oi ceda...

ieri in parc a mea dadea sa sara din carut dupa vrabiute, e f atenta la ce e in jurul ei, parca e un catel de vanatoare, tot timpul in alerta, se intoarce dupa copii, oameni, catei, se bucura, rade la fetzele lor;

VICTO - e normal sa planga la straini, pe mine m-a intrebat dr cum reactioneaza, pt ca ei au inceput sa cunoasca persoanele mai apropiate de casa, daca intra cineva strain se incrunta sau chiar plange un pic; asa e normal; cand suntem afara nu plange, decat daca vine cineva spre ea sa o ia din carut, sa se bage peste ea, altfel nu.

ADELA- eu ii zic "iti rup pampersul ala, franjuri ti-l fac!"...si rad dupa aia, ce sa fac?!

BIANCA - TU AI FACUT ANALIZE FETEI? sa nu aiba si ea fe scazut, Alessia nu papa inainte, iar de la Pasti ii dau Fe si cam la o sapt dupa ce am inceput sa-i dau a inceput sa pape fff bine; va inchipuitio cat a avut sideremie, daca acum are 7 in conditiile in care ia Fe de la Paste????????

RAMONICA -dc pui unt, nu mai pui ulei; o fi pangasius i in Carrefour, cred, dar eu nu l-am vazut de pastravul meu...cand voi incepe sa-i dau, merg la Real, dc nu gasesc altundeva;

ADRIANA - STAI LINISTITA, NU MA MUT DEOCAMDATA, asa ca ma gasesti tot prin zona; ti-am trimis mail ca nu ai PM activat.

iar m-am lungit

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

quote:
Originally posted by Vasari

quote:
Originally posted by adinag

pentru cine mai are rabdare, inca niste poze cu noi

Miha, probabil sunt amandoi niste nazdravani, copiii nostri "mari". Jasmina se misca mereu pe linia intre smecheruta si obraznicuta, dar obraznica sarmanta. Nu stiu cum sa explic, are asa un stil, ca face prostii, te enerveaza, dar apoi asa o intoarce ca tot nu pot sa raman suparata, ca e tare lipicioasa si o maaaare actrita

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

Ce super sunt pozele astea! :))
Adina, cam cand apreciezi ca o sa poti sa te odihnesti? Ca sa ma fac mai bine inteleasa: cand face Floris 2-3 ani sau mai repede? M-am tot gandit la ce povesteai si sunt preocupata de subiect. :)
Eu nu muncesc asa in fiecare seara. Sunt zile si zile. Si azi as fi putut sa termin mai repede, dar nu ma puteam dezlipi deloc de Maria. Mi-e din ce in ce mai draga, nu stiu cum se poate!

Si acum dupa ce am culcat copiii, mari si mici, am facut un dus si mai verific mailurile, jocurile (joc travian pe internet, nu stiu daca mai e cineva in jocul asta).

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Eu am jucat travian pe speed doua ture, dar de data aceasta l-am lasat doar pe sot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Neata fetele!
Nu a dat nimeni cafeaua? Poftiti de la mine si ( Adina pentru tine in primul rand )

Ellis am primit mail-ul tau. Stiam ca am PM activat pt ca am mai primit mesaje prin PM. O sa verific! Sper sa ajung si eu azi in parc. Dar cred ca pe la 11 voi veni.

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Antonia pana acum nu a plans la nici o persoana necunoscuta. Dar la noi in casa de cand a fost ea mica au tot venit rude pe rand sa o vada si cred ca s-a obisnuit.
Ieri, de exemplu, am fost la birou in vizita. Si am lasat-o la fete sa merg si eu la toaleta. Si nu a zis absolut nimic. Desi a trecut pe la mai multe prin brate. Chiar a fost foarte vesela si si-a gasit si o jucarie foarte amuzanta: un biblioraft pe care il tot tragea si il impingea...

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by sanduta

quote:
Originally posted by Vasari

quote:
Originally posted by adinag

pentru cine mai are rabdare, inca niste poze cu noi

Miha, probabil sunt amandoi niste nazdravani, copiii nostri "mari". Jasmina se misca mereu pe linia intre smecheruta si obraznicuta, dar obraznica sarmanta. Nu stiu cum sa explic, are asa un stil, ca face prostii, te enerveaza, dar apoi asa o intoarce ca tot nu pot sa raman suparata, ca e tare lipicioasa si o maaaare actrita

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

Ce super sunt pozele astea! :))
Adina, cam cand apreciezi ca o sa poti sa te odihnesti? Ca sa ma fac mai bine inteleasa: cand face Floris 2-3 ani sau mai repede? M-am tot gandit la ce povesteai si sunt preocupata de subiect. :)
Eu nu muncesc asa in fiecare seara. Sunt zile si zile. Si azi as fi putut sa termin mai repede, dar nu ma puteam dezlipi deloc de Maria. Mi-e din ce in ce mai draga, nu stiu cum se poate!

Si acum dupa ce am culcat copiii, mari si mici, am facut un dus si mai verific mailurile, jocurile (joc travian pe internet, nu stiu daca mai e cineva in jocul asta).

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Eu am jucat travian pe speed doua ture, dar de data aceasta l-am lasat doar pe sot

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
www.dropshots.com/sanduta" target="_blank">Filme cezar

La mine copilul cel mare joaca travian eu stau pe 2 lumi din triburi

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

ADRIANA, nu apare pm activat; sper sa nu bata prea tare vantul, ca vad ca a inceput deja; eu vreu prea multe..sa nu ploua, sa nu bata vantul, nici prea cald..

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

ADRIANA am vazut in pozele tale un pelican ca al Alessiei; e al vostru?

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

N-am mai intrat de mult cu un mesaj ptr ca Alex imi ocupa tot timpul, dar m-am straduit sa va mai citesc, aruncam un ochi cand dormea ea! Acum se uita la mine si-mi spune ceva, nu stiu ce, cred ca ma cearta ca nu ma joc cu ea!
Am vazut ca discutati despre diversificare, sunt copii si copii si toti au fazele si toanele lor. Alex la inceput manca foarte bine fructele: mar+banana+caisa+biscuiti+branza de vaci, asta pana am inceput cu pireul de cartofi+morcov+conopida+une. Am pus ci piept de pui (nu prea i-a placut) si acum galbenus de ou. La pireul cu ou deschide gurita de n-apuc sa duc lingurita de la castronel la gurita ei, dar acum nu mai mananca fructele deloc! Pireul de legume il mananca la orice ora, dar fructele deloc! Acum am sa incerc sa-i dau piersica, desi este prima data nu-mi fac prea mari iluzii. Legumele sunt pe foc, asa ca masa de pranz este asigurata, si am observat ca mananca mult mai bine cand este proaspat trezita din somn, cand este odihnita!
Azi noapte s-a trezit pe la 4.00 si a trebuit s-o adorm din nou, desi n-a mai facut chestia asta de vreo 3luni. Ploaia asta o indispune teribil.
Ma duc ca nu vrea sa ma mai lase la calculator. Va pup si va mai citesc!
Apropo de LIC: am facut chestia asta cand era foarte mica, dar n-am lasat-o niciodata sa planga mai mult de 2minute, dar a prins, doarme foarte bine singura si noaptea , cu foarte mici exceptii, doarme 10ore! Asa ca merita sa incercati!
Pa.

Alexandra Maria
14.12.2007
http://b1.lilypie.com/yKoqp2.png"
http://www.flickr.com/photos/23740155@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

Neatza si tineti-mi pumnii, ca la 10:30 o operam pe Bijou!
Are un chist la subrat si o si castram cu ocazia asta, aa ca sunt 2 interventii si mi-e fricaaaaaaa! E primul meu cupil, si o iubesc si pe ea, chiar daca are blana si nu vorbeste...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Neata!
Sunt iar dupa o noapte "interesanta" ca de doua nopti se trezeste Sofi si dreo ora o ra si jmate se joaca, chiuie, se rasuceste prin tot patul. O legan...adoarme, o pun jos deschide ochii si incepe iar.
IAr cu papa din ce in ce mai prost...ieri n-a vrut nimic solid. Oare sa incerc cu borcanele, dar de care? Care-s mai "apreciate" de bebei?

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput