Mirese si Miri cu stil - concurs - VOTATI!!

Raspunsuri - Pagina 38

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hai ma ca si la concursul trecut au fost acealeasi reguli.
Si in poza castigatoare se vede emotia, trebuie doar sa stii sa interpretezi gestica, aranjamentul florilor, proportia intre clar si neclar, lumina, privirea...
Felicitari fotografului! (desi tensionare nu prea exista, e poza calma, hihihihi, Devylla stie )

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

aha,premiem fotograful!!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

premiem fotografia, deci si fotograful!
Pot fi protagonistii cat de exceptionali, daca fotogrfia prezinta doar realitatea, fara a o interpreta, ea e o simpla poza numai buna de aruncat dpdv public, si valoroasa doar sentimental, pentru familie si cercul apropiat de cunoscuti.

daca tot suntem la carcoteli, as vrea sa stiu si eu care sunt membrii aia de baza ai DC care se pricep mai bine ca mine la foto si au fost invitati sa voteze...

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

shtitzi cum e cu votarea,exact ca si la alegerile din Romanica n

sa inteleg ca mireasa cashtigatoare a locului I a luat maxim de puncte de la totzi moderatorii!!!hm...ce chestie!!!cum au gandit totzi la fel!!

www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2

anaxena, faci prea mult circ pentru cineva care nu si-a dorit decat titlul si nu premiul.
De ce sa fie imposibil ca toti moderatorii sa fi votat aceeasi poza la fel si cu maximul de puncte?

Vedeti, de asta ar trebui aratate detaliile concrete ale votarii, sa se stie clar cine a votat si cum.

Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Cristina, Ana chiar nu si-a dorit premiul... Adica obiectul care se castiga.
As mai spune io multe, dar am alte prioritatzi la ora asta, deci raman pe no comment.
Dar totusi ceva spun: era mai elegant sa se dea 2 premii I! Parerea mea...

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Hai mai Anaxena, ce ai? Ti-a fost ranit orgoliu?
De ce crezi ca doar poza ta a fost speciala?
Nu nu a fost, din punctul multora de vedere, si mai ales al meu.
Devylla a avut poza cea mai frumoasa, cea mai emotionanta, o poza care exprima foarte multe.

Nu o cunosc pe Devylla, nu ne-am intalnit nici pe forum, deci nu o sustin pt ca o cunosc.
Asa ca lasa orgoliu la o parte si bucura-te pt cine a castigat.

Juriului si moderatorilor felicitari pt alegerea facuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Mai, Anaxena, hai ca m-am nervat!
In primul rand toti, dar toti cei care am participat, am facut asta, cu speranta ca vom castiga. Sa fim seriosi. Ca nu s-a intamplat, asta e altceva, important este sa stim sa pierdem si se pare ca tu nu stii.
Ma doare sa citesc cuvinte jignitoare la adresa fotografiei Devyllei.
Fotografia ei, pentru mine, inseamna inmiit.Am stiut din prima clipa ca ea va castiga. Tu n-ai cum sa simti ce exprima fotografia respectiva. Nu ai cum, pentru ca nu stii cum este sa renunti la tot si sa pleci printre straini. Ce a facut Devylla pentru dragostea ei . Numai o femeie puternica poate face asa ceva. Nu o sa stii niciodata ce era in sufletul ei, cate sentimente o invaluiau si ce reprezinta acea fotografie pentru ea. Poate ca si moderatorii au incercat sa vada ce exprima fotografia respectiva. Exact asta au cerut: un moment inedit din viata noastra.
Cred ca ar trebui sa iti revizuiesti atitudinea si sa-i ceri scuze Devyllei. Nu e vina ei ca fotografia ei a fost aleasa ca fiind castigatoare!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Nana, unde ai vazut tu cuvinte jignitoare la adresa pozei Devilley? Ca eu una nu le vad... Te rog sa citezi care sunt acelea. Si sa nu crezi ca vreau sa ma cert .
By the way, eu am votat ambele pozele care au ocupat locul I si II cu punctaj maxim, si nu am avut poze in concurs. Asta ca sa nu zici ca am ceva cu cineva, ca nu am.
Motivul pentru care le-am votat cu maxim este ca mi se par deosebite, dar fiecare in felul ei.

Eu am inteles ce a spus Ana asa: ca i se pare ciudat ca e diferentza asa mare de pareri intre "gloata" si "juriu", si ca se astepta macar sa se pastreze oarecum o proportztie. Adica nu 6 voturi la mireasa japoneza si 1 si ceva la poza cu tangoul, ci macar jumi-juma . Sincer si io ma asteptam la fel...

Si apropo de jigniri, poza Anei a fost jignita. Cineva, stie ea cine, a spus ca e "vulgara". Fratzilor, e un moment dintr-un tango! E senzuala, nu vulgara! Sau sunt eu dusa cu pluta, una din doo .

Ma duc la culcare ca sa nu mai aberez pe aici... Ca oricum aberez digeaba.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc

Mai, Anaxena, hai ca m-am nervat!
In primul rand toti, dar toti cei care am participat, am facut asta, cu speranta ca vom castiga. Sa fim seriosi. Ca nu s-a intamplat, asta e altceva, important este sa stim sa pierdem si se pare ca tu nu stii.
Ma doare sa citesc cuvinte jignitoare la adresa fotografiei Devyllei.
Fotografia ei, pentru mine, inseamna inmiit.Am stiut din prima clipa ca ea va castiga. Tu n-ai cum sa simti ce exprima fotografia respectiva. Nu ai cum, pentru ca nu stii cum este sa renunti la tot si sa pleci printre straini. Ce a facut Devylla pentru dragostea ei . Numai o femeie puternica poate face asa ceva. Nu o sa stii niciodata ce era in sufletul ei, cate sentimente o invaluiau si ce reprezinta acea fotografie pentru ea. Poate ca si moderatorii au incercat sa vada ce exprima fotografia respectiva. Exact asta au cerut: un moment inedit din viata noastra.
Cred ca ar trebui sa iti revizuiesti atitudinea si sa-i ceri scuze Devyllei. Nu e vina ei ca fotografia ei a fost aleasa ca fiind castigatoare!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Asta da atitudine
Esti o fata minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

eu nu m-am legat de fotografie si cred ca tu ar trebui sa-tzi cer scuze fata de mine ca ma acuzi pe nedrept
eu am acuzat votarea si modul in care s-a votat nicidecum fotografia sau pe devylla...nu sari pana nu citeshti tot!!

si cum am ajuns eu la concluzia ca fotografiile mele sunt apreciate: foarte simplu m-au votat 161 de membrii,sau asta brusc nu mai conteaza?

Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput