Mirese si Miri cu stil - concurs - VOTATI!!

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Mie personal Anaxena mi se pare tare frumoasa, are poze foarte frumoase, nu i-am votat pozele din concurs din total alte considerente decat ca ar fi ea frumoasa sau nu ca mireasa, dar asta oricum nu cred ca are vreo importanta. Ce nu am inteles de la inceput a fost de ce unele pareri sunt acceptate si altele nu...de ce mereu spunem cei care suntem mai multi si mai tari - cu siguranta ca noi avem dreptate??? Adica de ce a trebuit eu sa mor de invidie ca e Anaxena frumoasa? Si chiar este, dar, sincer, nu sunt defel invidioasa pentru asta...nu as avea de ce. Nu am poze in concurs tocmai din cauza ca am avut odata la unul din concursurile de pe DC si s-a intamplat cu concursul ala exact ce se intampla cu asta...f. urat...
Si ce nu mai inteleg e de ce un moderator nu trebuie sa aiba opinii???? Nu cred ca Laura25 a jignit pe cineva, doar si-a spus parerea exact cum ati facut-o si voi. Voi spuneti ca gusturile nu se discuta si asa este...atunci haideti sa nu mai discutam, sa votam ce ne place si ce nu, nu. Si daca moderatorii n-ar trebui sa aiba opinii, ci doar sa modereze, atunci da-ti-le in cap...jos cu ei...doar moderare, sa nu mai aiba dreptul sa scrie pe DC...
Haideti sa fim mai toleranti, e totosi vorba de un concurs frumos, cu momente frumoase din viata noastra.
Anaxena, ai o fetita superba, sa-ti traiasca!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Lora nici nu am spus ca moderatoarea a jignit pe cineva. Eu una nu iau atitudine numa' cand piatra ajunge fix in capu' respectivului.

Tie ti se pare ok afirmatia: "cata vreme si-a pus pozele pe net s-a expus la comentarii"????? Chiar daca nu pot nega ca este una adevarata. Dar in acelasi timp cred ca mai este vorba si de ce atitudine vrem sa adoptam ... si de ce transmitem. Nu vreau sa ma mai repet.

Cred ca da, un moderator are dreptul sa aiba opinii shi de fapt orice om are opinii indiferent dc cineva ii da dreptul sau nu.

Doar ca dupa parerea mea - nu iti expui opiniile pe un subiect pe care il moderezi, ci la alte subiecte. Este ca si cu regula aia ca "staff sau rude nu participa la nu's ce competitie". Similar.

In cazu asta ce mai moderezi??? Propriile opinii???

Shi in fond asta e opinia mea despre a modera, nu m-am informat ce inseamna exact un moderator pe DC daca o exista undeva informatia aia. Se poate sa fi gresit eu sau aici pe DC sa fie altul intelesul moderatorului. Si oricum ar fi ... pana la urma este treaba lui DC ca nu-i ograda mea personala shi problema se pune simplu, nu? Daca imi place stau, daca nu .... ete usha. Lucru cu care is perfect de acord.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Una-i una si alta-i alta... Nu mi se pare normal ca un moderator sa nu aiba dreptul la o opinie... Inainte de a fi moderator, este un membru DC ca oricare alta dintre noi...

In calitate de moderator, Laura ne-a spus sa ne potolim, sa avem grija la limbajul folosit... ca altfel trece la avertismente... Atat... Mai departe si-a spus parerea proprie si personala... asa cum si eu am spus-o, si oricare dintre voi... Eu asa vad lucrurile...

Chiar trebuie ca un moderator trebuie sa scrie la inceputul fiecarui mesaj cand e vorba de opinie personala si cand e scrie in calitate de moderator ???

Concurs "Mirese cu stil si farmec" ... s-a dat startul !!! Nasa la nunta surioarei: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=7" target="_blank">el1.jpg & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=10" target="_blank">ha2.jpg

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Bine mah, aparatzi-l pe moderator saracu.

Ete nah, atuncea contest opinia personala a lu' moderatoru'.
JE pamantean pacatos shi cu opinii indraznetze. Pfuiii erea sa scriu opinci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Haideti sa ne oprim aici, pentru ca altfel vom continua sa discutam in contradictie si sa luam moderatorii in colimator....va rog mult! Totusi, e un subiect despre miri si mirese, despre momente speciale, deosebite...sa nu ne intrecem in afirmatii gratuite indiferent de partea cui suntem sau nu suntem....nu-si au sensul. Si Ileana si eu si X sau Y avem dreptate din punctul nostru de vedere. Totul e sa stim sa acceptam si punctele de vedere ale celorlalti fara sa le ingradim pentru ca nu corespund cu ale noastre. Eu vedeam DC ca un loc unde se intalnesc prietenii - si prietenii au conceptii diferite, dar si le accepta reciproc fara cearta, nu? Eu nu stiu ce trebuie sau nu sa faca un moderator, aici ADMIN-ii trebuie sa ne lamureasca, dar nu cred ca e nici momentul nici cazul sa mai discutam despre asta.

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Ok, hai sa incerc sa lamuresc unele asptecte, ca vad ca fiecare interpreteaza cum vrea. Deci, Ana ne-a invitat pe toti sa-i admiram albumul de poze. Pe langa poze superbe ale unei femei frumoase, am gasit acele poze cu ea in intimitatea casei ei (deci nu alapta in public), in tinuta super lejera, expuse la vedere, publicului larg. Nu mi s-au parut niste poze ok sa le pui pe net (asa cum spuneam si cred ca sunteti de acord, sunt destui ciudati care bantuie pe site-uri in cautare de 'material'), dar m-am abtinut sa spun ceva. Cand a sesizat altcineva ca pozele alea nu prea au ce cauta acolo, au sarit sustinatoare care au acuzat puternic, ca ce are daca fata alapteaza, ca e super fain si daca nu=i place, inseamna ca nu e de acord cu alaptatul. Nu mi s-a parut ok sa se interpreteze asa opinia celilalte 'parti', pt ca efectiv s-a facut din tantar armasar. Ca si cum eu as veni si as spune ca nu e ok marca de lapte 'x', ca nu-mi place mie si toti ar sari sa ma acuze ca sunt impotriva laptelui si ca vreau sa-l interzic prin lege.
In rest, numai de bine! Ana e frumoasa, are poze frumoase in concurs (daca va uitati acolo la cei care le-au votat, o sa gasiti si numele meu. Le-am votat din prima zi cand s-a dat drumul la votare, cu mult inainte de a incepe toata aceasta dezbatere), bravo ei si multa bafta!

Ciudat cumva e ca sustinatoarele Anei, cele care striga cu gura cea mai mare 'vai, jigniti fata! aruncati cu pietre, dati cu parul ... huo!" sunt mult mai virulente si ofensatoare in mesaje, iau totul foarte personal si ataca persoane, pe cand celelalte si-au exprimat opinii vis-avis de niste POZE.

Aceasta postare este scrisa in calitatea mea de membru DC, om liber si cu gandire proprie, care are cate ceva de zis din cand in cand, ca opinie personala. Si nicaieri in regulamentul site-ului nu scrie ca nu ai dreptul la opinii personale liber exprimate, folosind un limbaj decent, chiar daca aceste opinii nu sunt 'in trend'.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura25
Cand a sesizat altcineva ca pozele alea nu prea au ce cauta acolo

Cineva a sesizat ca pozele sunt grotesti dar ma rog ... Este bine ca ai intervenit ca sa nu-i fie deformata omului opinia.

Io una, simtindu-ma inclusa in grupul de useri virulentzi, ofensatori si care ataca persoane (desi daca ma uit bine ... epitete foloseste moderatoru' la mine parka nu am gasit, dar e pos sa gresesc) imi iau talpashitza din acest neverending story (intretinut si de mine, recunosc).

Laura te rog nu ma uita cu scosu' pozelor din concurs pt ca nu am zis-o la furie. Chiar nu am ce cauta in acest gen de concurs si am gresit cand m-am inscris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Laura Fata v-a invitat sa ii admirati si celelalte poze de la NUNTA, nu sa ii disecati viata in 15 sau sa ii comentati pozele personale si nereferitoare la subiect. Nu a dat site-ul sa se laude, nici sa crape altele de ciuda, ci doar sa demonstreze ca e reala si ca pozele nu-s de pe net, nu-s prelucrate etc. Si crede-ma, e o fata extrem de decenta si buna la suflet si nu MERITA tot noroiul care i se arunca in fata. De aia sunt "sustinatoarele" asa de vehemente! Pentru ca discutia despre pozele alaptand e chiar neintemeiata si malicioasa. Iar eu nu am zis decat ca parerea ta, desi ai dreptul sa o exprimi, datorita calitatii tale de moderator, poate indemna alte persoane sa continuie cu atacul neintemeiat la adresa Aneixena. Atat!

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ileanna

Laura te rog nu ma uita cu scosu' pozelor din concurs pt ca nu am zis-o la furie. Chiar nu am ce cauta in acest gen de concurs si am gresit cand m-am inscris.

mama gandacelului Vladut , 08.07.08

Pozele ti le pot scoate din concurs doar administartorii forumului.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Cred ca ar trebui sa avem mai multa grija in alegerea cuvintelor. Cuvinte gen "grotesc" si misto-ul fortat pe care l-am vazut + atacurile vehemente nu au ce cauta intr-o discutie civilizata in care participantii ar trebui sa-si respecte parerile.

p.s. Imi plac pozele Anaxenei.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput