Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

quote:
Originally posted by miri_mik

salut.

revin scurt cat sa va pup, sa va spun ca inca traiesc si ca am fost azi la medic cu "bulgaru". nu ne-a zis de bine: n-a crescut, nu s-a ingrasat de la vaccin incoace. nu vrea sa manance bibe. nici laptele nici tetina nu sunt de vina. vrea doar de la mine. miros iz de razbunare pe el ca sunt plecata la servici. sper ca nu. oricum... intram la diversificare fortat. cu fructe. tre sa-l convingem sa manance si sa isi faca stocul de calorii de care are nevoie.

Offf mititelul de el, chiar iti duce dorul.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">PRIMA VACANTA IN 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Saliu, Elenule...Eu stiu ce sa mai zic...O fi si dinte...o fi altceva...am impresia ca nu-i mai place sa manance...mananca de nevoie nu de placere..cred ca o sa am mare show cu el cu mancatul asta..o sa-l alerg prin casa cu farfuria...deja am imaginea in minte si mi se ridica parul in cap! Pare ca-i este foame, mananca cu pofta 70-80 ml dupa care nu mai vrea...si incepe si imi da peste mana, plange, se frichineste, da din picioare...ca ma obliga sa-i tin mainile...Se pare ca functioneaza un cantecel: "ala cu hei, omule de nea pe straduta mea tu esti bine venit"..Mooamaa si i-am cantat de ma dureau falcile..si numai asa a mancat...am incercat sa schimb cantecul, ritmul si n-a mai vrut..cum am inceput sa-l cant pe ala din nou iar a vrut...m-a zapacit de cap...

Si eu sunt crizata cu kg-ele....sunt mai "mare" acum decat eram in sarcina...nu ma mai incap nici hainele de gravida...rusine sa-mi fie...incerc sa vad cum pot sa scap de ele...

De sotz nu zic nimic..ca n-am ce...ne ciondanim mai mult acum decat inainte (si asta ma enerveaza ingrozitor) dar de ajutat..jos palaria..el a fost salvarea mea in situatia in care am fost...altfel o luam pe campii de mult...este un tatic dedicat..chiar ii face mare placere sa stea cu bebe...acum nu vreau sa ma injure fetele..dar asa este...

Pupam Miri! Of..o sa fie bine cu Sacha...Felicitari pt. ambitia ta si pt. felul tau de-a fi!

Mami de Matei
http://www.dropshots.com/CatiM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Buna seara zuzici!

Am vazut ca au intrat cu noutati si Miri, Jelimoni, Stoisor si Iulia, ardelencele / maramuresencele noastre :-) bine ca sunteti bine, cu clopoteii va descurcati voi ca si pana acum, curaj si un mare!

Unde or fi insa Honey, Darene, Gugustiuc, Creata? Si ce o fi facut ieri Irinouka la madam Leventer???

Ema, ce frumos e bebe Milan, si parca aduce cu tine...am vazut pozele recente si parca mi-a parut rau dupa nuanta ta de blond din sarcina, ti se potrivea f bine! A! Noi Sofiei i-am facut vaccinul de la stat, prima oara n-a avut nimic iar acum...

Fetelor care mi-ati laudat gaza, va multumim frumos, facem si-o reverenta virtuala :-) ca si Alinatudor, si eu sunt indragostita de fata mea...o tin aproape de mine si ii miros caputul si pielicica gatului, miroase a...nimic, un nimic dulce, iar cand plange, miroase putin a praf (ca atunci cand ploua vara)...Praf Mic si Roz ii spunem de ceva vreme...Doamne, iti multumim pentru copiii nostri!

Sa nu uit: maine e Inaltarea si putem duce clopoteii la impartasit!

Miki, frumos tare a crescut Saara! Si greutate, si lungime, super! Noi avem cam 62 cm si 6 kg :-) O supla fata de Sara, dar eu o vad o grasuna, a pus bulanase si are gropite peste tot, oare daca ar avea si ea peste 7 kile cum ar arata? Ca mie deja mi se pare gogoasa :-)))

Azi iar a facut febra, in mai multe randuri, dar mai mica. Am scos-o totusi afara, batea vantul si mi s-a parut ca o sa se mai racoreasca. I-am facut si baie, cu apa mai rece (ma rog, 36 gr in loc de 37). Dupa baie i0-am dat Nurofen si sper sa fie ok. O s-o mai verific periodic in noaptea asta.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Multumim mult fetelor care ne-au felicitat pt. ziua de ieri.

Si uram si noi LA MULTI ANI pt. clopoteii CRISTIAN BOGDAN, MATEI, BIANCA MARIA.

Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patrick's Day - 17.03.2008

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Sa va zic una de amuzament. Ieri in parc zice o fetita cu care se juca Marc: "a facut kk ca miroase" . Ok, pai acasa, oricum se facuse ora de mers acasa. Pe drum dumnealui tot umbla in pantaloni, isi tot tragea pantalonii in jos, bluza in sus. "Marc potoleste-te ca e rece, nu mai ridica hainele, lasa pantalonii si hai acasa". El din 3 in 3 pasi tot umbla la pantaloni. Dupa amenintari si lasat in urma, ce sa vezi, ii iese pe cracul pantalonului pampersul!!! plin de kk!!!!. Va dati seama ce era in pantalonii lui. "Pai daca ai facut asa, acum misca-te mai repede acasa sa ne spalam". Ei, as, in loc sa bage viteza, tipa cat il tinea gura: kk, kk si se tragea de pantaloni, ca deh il deranja la popou. Si asa cu greu a ajuns acasa. Uitati si voi http://www.flickr.com/photos/14037522@N04/2552026274/

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">PRIMA VACANTA IN 4

Mergi la inceput

Cati, ai incercat metoda lui Stoisor, sa-i dai bibe nu tinandu-l in brate, ci "depus" pe o perna, ceva? Si Laura_D zicea ca o hraneste pe Eleni la fel. Poate asta e secretul, cine stie...

Uff...am citit povesti sepre soti mai ajutatori sau mai putin...Alina023, Laura_Ioana, mi-a parut rau...ma rog la Alina stiam ca au mai fost probleme, la Laura nu as fi ghicit, mesajele tale sunt asa optimiste si pline de umor, ca nu ai zice ca e ceva in neregula la voi acolo...

Oricum, sa imi parasc si eu sotul? Inainte de baia Sofiei, imi era super foame si mi-am pregatit ceva bun: snitel, telemea si rosie. Dar abia am inceput sa mananc cand am realizat ca Sofia are febra si mai bine ne-am grabi sa o imbaiem, tratam si culcam. Zis si facut, totul gata, ma duc la bucatarie sa-mi reiau cina, si ce credeti? Cat am hranit-o eu pe Sofia, a disparut in burta sotului!!! Asa m-am suparat pe el, mi-a mancat mancarea, la care si asa renuntasem desi eram moarta de foame...si el a gasit-o gata pregatita (desi stia ca e a mea) si a halit-o pe toata! Nici macar nu mi-a inlocuit-o, decat dupa ce m-am plans eu!

Zilele astea am fost cam frustrata la adresa lui, l-am tot boscorodit iar el parca dinadins se incapatana sa faca ca el si nu ca mine... De maine pana duminica e plecat la un workshop foto in Valcea, ca de aia are omul hobby, ca sa lipseasca cu zilele de acasa :-((( da poate-i mai bine asa, luam o pauza de calmare si dupa aia o sa fie mai bine. Sper, ca nu-mi place nici de el nici de mine asa :-((

Poze
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Am fost azi la cantarit si masurat, avem 7.700gr (normal pt. aceasta varsta) si 68 cm (putin mai lunguta pt. varsta care o are, din cauza de tatic inalt).
Si am inceput de 2 seri sa-i pun in laptele de seara "Pure baby rice" de la Milupa.Am incercat azi sa-i dau si putin piure de morcov, facut de mine dar a mancat f. putin, s-a cam strambat. Cu ce sa continui ?

Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patrick's Day - 17.03.2008

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Multumim fetelor de urare. Gata am facut si noi 4 luni. Copilul meu e cam agitat de doua zile. Isi roade cu inversunare pumnii si ziua doarme cam prost. Mi se pare cam devreme pentru dinti dar, na tot ce e posibil. Oricum vad ca daca ii dau cu calgel se linisteste.
Gratiela te inteleg cu kg in plus, dar parca ziceai ca te apuci de dieta. Nu merge? Io am o nutritionista f faina daca vrei te trimit la ea, dar din cate tin eu minte tu stii bine cam cum trebuie sa fie mesele. Io am reusit sa mai dau 2 kile jos, dar mai am vreo 7.
Eu sunt suparata, ca am vorbit azi cu sefa mea si incerca sa ma convinga sa ma intorc la lucru din iulie ca sa a facut planul seful cel mare din austria. Ca bebe poate sa manance si lapte la biberon, ca ma mulg si sa-i las etc... Stiu ca au inceput si alte fete serviciul, dar eu am job de teren f. f. solicitant si fizic si psihic, unde sa ma mulg, la wc-urile publice? Plus ca eu in toata perioada asta am muncit de acasa, am convins clienti rai platnici sa-si plateasca datoriile si am ceva rezultate. Nu am facut pauza decat 2 saptamani de la nastere in rest am lucrat tot timpul. Of, i-am zis sa vorbeasca su seful cel mare sa ma amane pana in septembrie ca sa pot sa-i diversific mesele lui Matei. Astept sa vad ce zice, dar sunt hotarata sa nu cedez. Asta e, mai sunt joburi in bucurestiul asta, poate nu asa de banos ca asta dar in mod sigur nici atat de solicitant. A si inca ceva, fetele iau vacanta de la gradi, cum sa o las pe mama singura cu trei copii? E greu si nu mai are nici ea 20 de ani.
Hai ca va pup, ma duc sa ma culc poate imi trece pana maine.

www.ralucamihu.com/matei

Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Te pup, Stancutza! Daa..pai de 3 zile numai asa ii dau sa manance...culcat la el in patut cu o perna sub cap ca sa-l inalte usor...nu mai pot sa-i dau in brate ca face ca toate alea si mai pot sa-l tin...asa, in patut, pare mai bine..am si contol asupra mainilor lui...atunci cand incepe sa-mi dea peste mana i le tin pe amandoua..pare aiurea dar numai asa reusesc sa-l fac sa continue sa manance ca sa ajunga si el la o ratie zilnica cat de cat normala...

Irlandeza..nu stiu ce sa-ti zic...noi ne-am oprit la rice...n-am mai continuat pt. ca nu l-a tolerat..a facut alergie...sa o urmaresti daca face alergie..Mie asa mi-a zis pediatrul aici..Sa-i introduc prima cereala (rice) si sa urmaresc vreo 2-3 zile daca face alergie..apoi si pe urmatoarea si tot asa...

Apropo de morcovi..Mie mi-au dat o lista cu legume pe care nu trebuie sa i le prepar in casa (piureuri, sucuri, supe) pana la 9 luni din cauza de nitrati...legumele sunt: morcovi, spanac, sfecla, nap, un soi de varza alba (collard)... Din legumele astea trebuie sa-i dau numai din cele din comert (de la Gerber - asta pt. Honey) ca sunt selectinate si nu au nitrati care pot cauza anemie...Acum nu stiu daca este o problema aici in SUA, ori in Michigan sau este o chestie generala ca legumele astea contin sau retin nitratii...

Mami de Matei
http://www.dropshots.com/CatiM

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roli25

Sa va zic una de amuzament. Ieri in parc zice o fetita cu care se juca Marc: "a facut kk ca miroase" . Ok, pai acasa, oricum se facuse ora de mers acasa. Pe drum dumnealui tot umbla in pantaloni, isi tot tragea pantalonii in jos, bluza in sus. "Marc potoleste-te ca e rece, nu mai ridica hainele, lasa pantalonii si hai acasa". El din 3 in 3 pasi tot umbla la pantaloni. Dupa amenintari si lasat in urma, ce sa vezi, ii iese pe cracul pantalonului pampersul!!! plin de kk!!!!. Va dati seama ce era in pantalonii lui. "Pai daca ai facut asa, acum misca-te mai repede acasa sa ne spalam". Ei, as, in loc sa bage viteza, tipa cat il tinea gura: kk, kk si se tragea de pantaloni, ca deh il deranja la popou. Si asa cu greu a ajuns acasa. Uitati si voi http://www.flickr.com/photos/14037522@N04/2552026274/

puiu scump...si cum l-a mirosit fetita aia...vai noi femeile suntem de groaza, eu cel putin simt orice nu miroase in standardele mele de igiena :-))

Fetele care mai aveti copilasi mai mari, sa va zic si eu despre o prietena de-a mea care are un baietel de aproape 2 ani. Ei bine, puiutul zicea de la 7-8 luni "mama" si "tata". La un moment dat, a amutit. Nu mai zice nici un cuvant, doar scoate sunete ca orice copil mic care nu vorbeste. Dar sa zic ca asta nu ar fi cine stie ce, dar evita contactul vizual...aproape cu toti cei din jur. Daca ii prinzi privirea, zambeste putin si lasa ochii in jos. Azi ne-am intalnit in parc si m-am jucat putin cu el, l-am fugarit si l-am ajutat sa se urce pe banci. Eu ii vorbeam si, desi nu ma vedea (il sprijineam de la spate), isi acoperea urechile cu mainile si incepea sa faca: aaaaaa, destul de ascutit, ca si cum vroia sa ma blocheze. Voua cum vi se pare? Mama lui e usor ingrijorata, dar eu am incurajat-o, mai ales ca bebe2 - o fetita - se va naste cam intr-o luna si nu ii trebuie si alte griji. Deci el comunica doar prin sunete, daca il strigi nu raspunde, de schimbat priviri nu schimba...E pasionat de roti si de oasele de la incheietura pumnului maica-sii :-) O fi ok la varsta lui?

Am fost cam off topic, oarecum... dar tare curioasa sunt ce credeti voi.

Poze
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput