Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

quote:
Originally posted by iulia82

VA ERA DOR DE NOI????? Iris e mucoasa de 2 saptamani si agitata din cauza caldurii(stam la 4,orientati spre soare cu toate geamurile) si n-am mai putut intra pe forum,am stat tot timpul cu ea,ba prin parc,ba pe-acasa...
Am vazut ca vorbiti de concediu,poate ma ajutati si pe mine sa ma decid..sunt asa "indecisa" incat fac cum ziceti voi..promit..Deci:cand sa duc fata la mare? acu la inceput de iulie sau la sfarsit de august?...ca daca mergem acuma e mica,6 luni,dar e vremea buna..daca mergem la sfarsit de august va fi de 8 luni jumate,numai ca cine stie cum va fi vremea atunci...

Si mai am un bai..fata asta nu sta in carut!! Toti copilasii in parc stau frumos in carut,numa a mea sta agatata de gatu meu,sau in marsupiu si ma-sa,adica eu,imping ca fraiera de carucior.

Deci cam asa stau treburile pe la noi...crize la greu,mofturi cat cuprinde...si ce cuminte era ea pana sa faca 5 luni....

pupici la fete si bebelusi!!!

POZE IRIS
POZE BOTEZ
GARDEROBA MEA
Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)
Mamele scriu in inima copiilor ceea ce vantul aspru al vietii nu va reusi niciodata sa stearga.

Iulia pentru bebelusi marea este benefica, dar la clima pe cre o avem noi acum recomandat e sa mergi in iunie sau septembrie. Iulie si august sunt mult prea calduroase, chiar sfarsitul de august e prea calduros pt. ei. Oricum nu poti merge la plaja decat pana in ora 11 si dupa 17, dar in iulie si august intervalul asta se scurteaza mult, adica la 10 cel tarziu tb. sa pleci de pe plaja si ce faci in restul zilei? Ca si daca o tii undeva la umbra si sunt peste 30 de grade nu e bine deloc.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">PRIMA VACANTA IN 4

Mergi la inceput

Acum am vazut ca iti faci probl ca e fata mica la 6 luni. Nu e mica deloc. Eu am mai scris pe aici ca l-am dus pe al meu la 3 luni cu recomandarea pediatrului si a fost super.

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">PRIMA VACANTA IN 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Incepeti sa ma convingeti.. De-abia astept sa merg in concediu,nu neaparat pt mine,cat pt sotul meu si galusca mica.Daca nu azi,maine fug sa-mi iau bilet,musai!

POZE IRIS
POZE BOTEZ
GARDEROBA MEA
Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)
Mamele scriu in inima copiilor ceea ce vantul aspru al vietii nu va reusi niciodata sa stearga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

ceau zuzelor....imi pare rau ca nu am mai intrat de mult,sunt vreo cateva zile....dar nu mai am timp nici sa trag aer....Sara face scheme peste scheme cu papica,la noi a fost tambalau cu astia de la gaz care au revizuit linia si a fost cosmar pt mine si bebita pt ca au facut 2 zile o galagie si Sara nu putea dormi.....astept sa se faca sambata sa mergem la doc sa incepem si noi diversificarea,sa vedem ce spune ,ce parere are,Cipi tot rade si zice ca parca vad ca nu iti convine si faci tot cum crezi tu pt ca la profilacticul de 2 luni mia spus sa incep sa i dau suc de PORTOCALA si eu nu am vrut si nu iam dayt si acum Cipi tot zice ca o sa fac iara cum vreau eu.....asta e

in rest mai nimic,tot cu Sara in carca zi si noapte ,ma rog mai si doarme dar putin si tot mai da afara si dupa 3 ore de la masa,nu i se prea face foame,ne luptam iara cu papica,ar sta 6-7 ore fara sa pape.....D-ne cat mi de dor de puiul meu care urla de foame cand avea o luna defapt de cand a facut 2 luni au ince4put showurile cu papatu

promit sa intru mai des dar nu stiu cum am timp

ramo sunt prin zona

nu va mai suparati pe sotiori ca asta ne e soarta,eu mam resemnat,daca S vrea sa pape si mami o lasa daca nu ....NU,nici eu nu am nici farama de ajutor de la tati asa ca....ieri la Cluj,azi la Buc,nu o mai vazut copila de luni seara asa ca,dar o vrea la telefon,si i cumpara cadouri de peste tot[trebuie sa recunosc mortale]dar nu are timp ,timpul inseamna bani,el tine fff mult ca lui Sara sa nu i lipseasca nimic dar nu intelege ca EL i lipseste lui Sara ....zice ca e prea mica deocamdata....dar stiti ceva,se lumineaza toata cand apar eu iar ea e numai cu el,poate sa se schimonoseasca cat vrea cand intru eu e alta

hai ca m-am intins nu gluma

va pup si va iubesc

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Bon soir!
Ma mai bag si eu in seama pe aici...Noi tot in razboi suntem cu (ne)mancatul...Mancam ceva mai bine decat acum cateva zile insa tot slaba miscarea..Trebuie sa-i cant, sa-i tin manutele (ca-mi da peste maini si peste sticla)..ce sa mai..circ...Ma oboseste de numa-numa..sunt stoarsa de energie la sfarsitul zilei...
Noaptea (dar si ziua) ma termina..de cand a invatat sa se rostogoleasca de pe spate pe burtica..frate..face incontinuu, aproape..cum il pui pe spate, prima tendinta este sa se rostogoleasca..nici n-apuc sa clipesc ca gata il gasesc pe burta..e de coma...Si ai vostri fac tot asa? Asa... si noaptea, in somn, se rostogoleste pe burtica si asa, cu ochii carpiti, incepe sa planga ca nu stie ce sa faca in continuare..si da-i si scola-te..du-te si intoarce zuzu...sau se intoarce si nu prea stie sa doarma pe burtica..ca de..astia p'aicea nu recomanda dormitul pe burta si el nu stie ce-i aia...
Ziua alerg dupa el pe aici..il las in centrul de activitate si el o ia la picior...I-am luat o patura mare ca sa nu se tarasca pe mocheta asta de aici si nu-i mai ajunge nici asta...

Sa-l mai urmaresc cu inapetenta asta sa vedem..mi-e sa nu aiba veo infectie urinara..ca am citit ca ar fi unul din motive...

Ema, bebe Milan este delicios! si tu esti o frumoasa!

Angi, Pupi este grozav! Este un frumos!

Stoisor, pup fata, colega de suferinta..vezi bine ca si noi ne luptam cu aceleasi probleme!

Iulia, bine ai revenit! Iris este minunata!

Anca-Diana, ma alatur si eu fetelor si iti sugerez sa mai incerci cu leaganul si cu centrul de activitati..si la mine s-a intamplat la fel..Cand i-am luat bouncer au trecut vreo 3 saptamani pana sa manifeste interes...si cu centrul de activitati, la fel..ba s-a si speriat/enervat prima data...L-am mai pus putin cate putin..ne-am jucat acolo...si a inceput sa-i placa...
Mai incearca...

Mami de Matei
http://www.dropshots.com/CatiM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Buna, zuzici!

Noi am fost astazi la asistenta ca sa facem vaccinul de 5 luni. Saara a marait doar putin, dar e bine..vad ca nu a facut febra inca.O s-o urmaresc si la noapte. Saara are 7740g si 64cm la 5 luni fara 3 zile. Este bine. Noi o sa icepem diversificarea la 6 luni, dupa ce ne intoarcem din Romania.

Am fost si la cumparaturi dupa aceea si am luat masa in oras cu o prietena si fiul ei care are 6 saptamani.

StancuTza..parca ieri am citit de cosmarul tau..giiizzz..mi s-a zburlit piele pe mine! Pe mine ma afecteaza visele foarte mult. In timpul zilei ma gandesc constant daca am avut un vis care m-a marcat.

Angi, Pupi este asa frumos! Si asa mare!

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

salut.

revin scurt cat sa va pup, sa va spun ca inca traiesc si ca am fost azi la medic cu "bulgaru". nu ne-a zis de bine: n-a crescut, nu s-a ingrasat de la vaccin incoace. nu vrea sa manance bibe. nici laptele nici tetina nu sunt de vina. vrea doar de la mine. miros iz de razbunare pe el ca sunt plecata la servici. sper ca nu. oricum... intram la diversificare fortat. cu fructe. tre sa-l convingem sa manance si sa isi faca stocul de calorii de care are nevoie.

eu... am inceput. azi prima zi in aeroport. ma simt tuta dar ma amuz. cred ca am ajuns la esenta muncii: sa te amuzi zambind oamenilor si sa le explici "stiti, io-s noua":)) conduc in continuare. merg singura cu mashina la servici. deci. zic ca e de admirat:)

va pup si sper sa n-aveti probleme. si de aveti, sa le rezolvati. va pup si mi-e dor de voi.

PS. angi, superbe poze cu pupi! mi se pare ca e asa de mare! imi vine sa-i rontsai un degetel:))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

miri tare ne lipsesti pe aici!! te intelegem si iti motivam absenta .. sper ca nenea bulgaru sa revina la sentimente mai bune si sa puna mana sa manance!!

cati uff prin ce treci si tu cu bebe. poate ii da vreun dinte si d-aia nu vrea sa pape .. sper sa-si revina mateiu cu papa si sa se faca baiat cuminte.

stoisor din pacate si eu sunt resemnata .. ii dau cu ignore .. sa vedem ce se intampla .. oricum de cateva zile vine devreme, se joaca cu bitzi, e mai bine.

iulia unde plecati la mare?? eu nu cred ca mergem anul asta .. mi-e cam teama. sa stii ca nici a mea nu sta in carucior decat cand doarme (adica foarte rar) .. am venit de multe ori cu ea atranata de gat si impingand la carut ca tuta .. asta e .. avem copii sociabili ..
gratiela off nu vorbi de kg ca si eu sunt crizata .. imi vine sa mor cand ma uit in oglinda .. sunci si vergeturi .. ma simt tare nashpa .. mi-e rusine de cum arat .. nu stiu daca voi iesi la piscina anul asta .. si la tara unde avem noi casuta si mergem in weekend, e o piscina in apropiere .. unde e tare bine si frumos dar nu cred ca voi avea curaj .. si am uitat si cu tzatze cat china ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nour spune:

quote:
Originally posted by madalina28

Fetele care sunt au inceput diversificarea am trimis pe mailul comun cateva chestii interesante zic eu sper sa va fie de folos,noi incepem dive la 6luni,inca nu sunt hotarata cu ce mai studiez problema pana atunci.I-am bagat bebelinei 30ml pe zi,(in zilele f calduroase) de ceai intre mese dar nu il bea molfaie bibe deci nu o sa-i mai dau cu el o sa incerc cu lingurita sa vedem ce rezultat avem.
Nicole,Crista mamicile si bebelusii.
Anca.Diana sper sa se obisnuiasca in balansoar bb Calin,ma simt un pic vinovata ca eu ti-am spus de el,in centrul de activitate nici a mea nu sta mai mult de 10-15min inca nu prinde f bine jucariile iar de rostogolit inca nu o face.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Fetele care ma ajuta si pe mine?!?! Am uitat parola de la contul comun, data trecuta mi-a trimis email parca Camelia dar nu mai dau de el acum si nici ea nu e online. Plssss... vreau si eu documentul despre diversificare.

Asa... ieri am facut si noi vaccinul de 4 luni cu toate ca l-am facut la 4 luni si o saptamana dar mucisorii ne-au intarziat. Vroiam sa intreb, cat v-a ajuns pe voi vaccinul cumparat? Am ramas putin surprinsa la sfarsit cand mi s-a zis pretul.. dar chiar nu mai conta atata timp cat gagalicea cea mica e sanatoasa si fara probleme.

Ahhh... noi am inceput sa gangurim la greu, dar sughitul ne strica distractia. Ea gangureste ce gangureste, zice acolo pe legea ei, eu o imita, ea se amuza.. dar paaac apare sughitul si strica distractia. Asa se intampla si cand rade cu pofta in hohote... se intampla si la voi?!?

Nur de gagalice mica Lulua (28.01.2008)

Mergi la inceput

quote:

Asa... ieri am facut si noi vaccinul de 4 luni cu toate ca l-am facut la 4 luni si o saptamana dar mucisorii ne-au intarziat. Vroiam sa intreb, cat v-a ajuns pe voi vaccinul cumparat? Am ramas putin surprinsa la sfarsit cand mi s-a zis pretul.. dar chiar nu mai conta atata timp cat gagalicea cea mica e sanatoasa si fara probleme.

Pai depinde ce vaccin i-ai facut. Pe mine Infanrix m-a costat vreo 230 ron cand l-am luat din farmacie si veo 170 ron cand l-am luat de la Institutul Matei Bals

Mergi la inceput