Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (51)
Raspunsuri - Pagina 19

honey79 spune:
Venim noi si reglam balanta: AJ n-a dormit azi decat o ora. Si e ceasul 2:22pm.
Acum doarme iar, thank God... sa vedem cat l-o tine.
Habar nu am ce-o fi cu el. De vreo doua zile imi face asa. El care dormea cam de 3-4 ori/zi a cate 2-3 ore.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali

docdecap spune:
offf, Grati, ce rau imi pare sa aud, cred ca Ozi e suparata tare!
nu e totul pierdut, eu zambesc de ceva ani buni cu portelan, si e ok. sunt solutii acum de reparat, numai sa nu se consume prea tare, raul e facut, si acelasi lucru e valabil si pentru tine, nu te invinovati, sor-mea a patit-o cu dinte plesnit intr-un covrig prea tare...
pup fetele si vedeti cum se oat emai bine reface acum si pe viitor.
uite sa nu mai fii suparata pe tine
Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

irlandeza spune:
quote:
Originally posted by ginnette
Neata fetelor,
Irlandeza, ai un bobocel de fetita, mai ales in poza asta.
Multumim mult. Intradevar e f. fotogenica. Asa se uita la aparat, de parac stie ca-i fac poze.
Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patrick's Day - 17.03.2008

Ellenuta spune:
monica doc l-am admirat tare pe serbanelu, e un scump si un frumos!! si are niste gene .. mama mama .. o sa franga multe inimi.
gratiela ufff .. imi pare tare rau ptr dintisorul lui ozi! sper sa se poate reconstrui .. oricum, trebuie sa fie atenta cu el. pup-o din partea mea si spune-i ca ea e frumoasa oricum.
gatta a mea nu mai doarme de luni bune .. de pe la 3 pana dupa baie nu mai pupa nici pic de somn ... trebuie sa fac circoteca .. cat despre statul in fund .. sa o tii sprijinita de tine sau cumva sustinuta, nu sa stea singurica in fund .. nu e bine ptr coloana.
miri te asteptam cu drag cand poti si cand ai chef .. si eu cred ca incep diversificarea .. bitzi nu a luat niciun gram din 26 mai ba mai mult a scazut .. cu 45 g ..
ramona
alina am ras copios .. imi dau seama cum aratai cu bebica in marsupiu si impingand la carut ...
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE

alinaatudor spune:
Ramona...chiar ca nu stiu cum sa te sfatuiesc..si noi suntem pe tztzi./..si daca nu ar trebui sa ma duc la serv la 1 iulie..nu as trece la altceva decat la 6 luni..dar asa..trebuie sa ii inlocuiesc cel putin o masa...si mai e si vara..si din cauza caldurii astia mici cred ca simt si ei nevoie de suculetz..ceva./..sau chiar apa..acum..sfatuieste-te cu pediatra..si apoi sigur vei lua o hotarare buna
Poze cu ingerasul
Fetze de ingeras
POZE DE LA BOTEZ
Ingerasul creste

Ellenuta spune:
noapte bunaaa zuzici!!!
am un tei chiar la fereasta si miroase de te zapaceste .. imi place tare dupa ce ploua si e si aer curat combinat cu mirosul de tei .. super .. hai ca o dau in balarii ...
va pupik @!!
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE

cati_magureanu spune:
Ellena, imi dau seama ce-ai simtit cand ai aflat ca nenea ala are TBC si ca a mai si venit in contact cu voi...Si eu as fi fost la fel de ingrijorata....Si eu zic ca Bitzillina este protejata...Mai ai rabdarica sa faci testele alea..oricum daca te consumi nu rezolvi nimic..daca este sa se fi produs raul..s-a produs deja...Finii mei au un baietel si, cand avea baietelul vreo 10 luni, tot asa, a venit in contact cu cineva care avea TBC..i-au facut teste si a iesit ca n-are..asa ca..deocamdata nu te impacienta..
Grati, imi pare tare rau de frumusica Ozi ca a patit asa ceva...sper sa se poata repara..ar fi pacat...Nu te invinovati prea tare..oricand in viata unui copil poate sa apara cate o chestie din asta...Eu mi-am spart arcada alergandu-ma, culmea, tot cu niste fete (eram tare baietoasa si agitata) si am si acum un semn care nu pica prea bine acolo..dar asta este..Bine, stiu ca, cu dintii este altceva...dar la ce tehnici sunt astazi...L-am vazut si pe Tudorash! Un dragalas!
Alinatudor, Stefy a ta este o bombonica tare frumoasa! Am vazut pozele de la botez..minunate!
De Patricia a Irlandezei..nu mai zic..este o frumoasa si jumatate! Bravo! Sa va traiasca!
Monica (Doc), da' injineru' matale este un fat frumos, draga! Mi-a placut mult de el! Ce ochisori!...
Am mai vazut pozici de bebei..tare frumosi sunt mai frate...
Tot legat de subiectul asta cu diversificarea..trasei si eu o concluzie...Nu ca i-as considera pe americani mai luminati sau altfel, dar comparand schemele (romanesti, cel putin) cu cele americane, realizez ca cele romanesti sunt mai agresive un pic...Se incepe destul de in forta si la varste mici dar si cu mai multe chestii odata, cu sucuri si fructe etc..
Vad ca in Romania se incepe oricum diversificarea..Astia zic aici ca se recomanda a se incepe nu mai devreme de 4 luni si cand copilul mananca cel putin 32 oz (formula sau lapte san)/24h (insemnand 960 ml) sau si-a dublat greutatea de la nastere, isi tine capul drept, este in stare sa stea in scaun cu suport, cand ii este foame dupa 8-10 alaptari la san sau 40 oz formula (asta insemnand 1200 ml)...Sucurile nu se dau pana la 6 luni...
Cam asta ..ca o comparatie...Astia o iau mai usurel...nu se arunca la supe, sucuri, piureuri din prima...ei zic ca intestinul bebelusului nu este pregatit sa primeasca asa "multa" diversificare si ca organismul trebuie luat usurel si acomodat...ca nu este nici o graba sa diversifici copilul...
Ema, thanks!
Raportam ca am inceput sa mancam mai bine...cum ziceam, conform schemei de diversificare de aici, inca nu suntem pregatiti de papa solida...ca nu mancam ca lumea nici pe aia lichida...dar..ne apropiem usurel..mai stam pe laptic...O sa mergem sa ne cantarin sa vedem cat am mai luat in greutate in perioada asta cat nu prea am mancat si mai vedem ce facem...
Ne rostogolim de zor..Nu mai pot sa-l las o secunda (la propriu vorbesc) ca imediat s-a rostogolit..nu stiu ce au cu rostogolitul asta...iar noaptea...ma dispera...din ora in ora ma ridic sa-l intorc la loc...se frichineste, nu-si gaseste pozitia de dormit...maraie..iar eu dooormm...mai mult nu...Sper sa-i treaca mai repede ca cedez nervos...E haios...dar numai ziua...
Avem si noi dovada ca stim sa ne rostogolim...:-) si ca suntem "nerabdatori" sa incepem diversificarea
Mami de Matei
http://www.dropshots.com/CatiM

honey79 spune:
Vai, Cati ce dulce e Matei. Si ce ascultator e el. Cum se intoarce atunci cand il roaga mami. ..he he.
Si noi avem exact acelasi model de centru de activitati.Si-l pun acolo, se joaca ce se joaca si apoi incepe si se-mpinge in picioruse pana ajunge direct de covor. Sau se impinge pana la girafa si-o imbratiseaza si-o papa sau pupa, el stie.E atat de scump, off off...
Aseara am avut o sedinta de ras in hohote. Mai intai ma prosteam , ca sa-l fac sa rada. Si, am sfarsit prin a rade cu lacrimi.El incepuse sa rada de mine, il distra cum se stramba ma-sa.... iar eu incepusem sa rad de rasul lui. Si tati ne filma.
PS: Fetelor... imi cer mii de scuze, ca nu prea am mai citit din urma si nu mai stiu aproape nimic despre voi si clopotei.
Sper ca in weekend sa reusesc sa recuperez.
Pana atunci va pup dulce si va imbratisez cu drag pe toate.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Vali

nemary spune:
quote:
Originally posted by stoisor
multumesc fetele pt raspunsuri,o sa continui asa pt ca vad ca le accepta bine deocamdata ,pusicSara Ioana 15.02.2008
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
Stoisor, de aseara am inceput si eu sa-i dau cereale si i-am pus o masura la 120 lapte, doar ca eu i-am luat dela Milupa, orez cu banane, orez cu morcov de la Nestle mi-a fost teama sa-i iau pt.ca Daria face kk la 4-5 zile.
Mari

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
botez Daria
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

honey79 spune:
Fetelor help.
Nu stiu cum, caci n-am avut problema asta cand era bebe mic mic, AJ e rosu tot la fundulet. Mi-e o mila de el de nu mai pot. L-am tot dat cu crema, cu pudra, l-am sters cu servetele, l-am spalat la fundulet cu apa calduta... nimic nu merge.
Acum am pus la fiert ulei de masline extra virgin. Dar nus tiu daca am procedat cum trebuie.
Am pus intr-o cratita apa, iar in apa o canita de metal cu uleiul in ea. Apa fierbe, dar uleiul nu da nici un semn.
E ok? Cat il tin asa? Trebuie sa fac altfel???
Va rog, spuneti-mi, ca mi se rupe inima cand il vad cat de rosu e la fundulet.Aproape ca face rana, ce mai.E extins pe buculite tot.
Si doar il schimb imediat, nu-l las sa stea ud.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Vali