Mamici de Noiembrie-Decembrie (39)
Raspunsuri - Pagina 9
babyzapi spune:
OTILIAv dupa ce dai click pe link se deschide pagina mea de profil si in stanga sus e o poza mik cu mine, iar sub poza dai click pe "view all 73 photos" 
Babyzapi
fericita 15+ cu 
babyzapi spune:
OTILIAv hai k acum am reusit sa citesc din urma si am vazut ca mi-ai scris la capitolul trecut. M-ai facut sa rad cu schimbul de fetita:)))) ce sa-i faci? al meu e bucuros ca primul copil e baiat, adra dupa aia vrea neaparat fetita.
O sa vb maine cu dr Steriu si o intreb daca face si CD cu bebita la eco. Pe 9 iulie ink nu stiu daca o sa lucrez ca planuiesc sa intru in concediu de pe 4 iulie pana pe 4 august. Daca e vb pana atunci.
Te pupic
Babyzapi
fericita 15+ cu 
andreyutza spune:
babyzapi, wooooooaaaaaaaaawwwwwwwwwww!!!!!!!!!
Dar esti frumoasa rau de tot. V-am spus eu fetelor ca avem numai fete superbe la odisee.
A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
10+
Mirtha spune:
Fetelor poate reusiti sa ma ajutati intr-o privinta : caut lenjerie usor detasabila. Cindva existau colontei care pe laterale fie aveau capse , fie aveau un soi de catarame sau un soi de mos si baba din ala mai elegant. Stiti cumva se mai gasesc pe piata ?
Pentru uz strict ginecologic of course.
Ca ma simt ca Baba Dochia cind ajung la ginec desi n-am decit o rochie flu - flu si sandalale de dat jos.Vreau sa fie cit mai putin jenant si cit mai putin prelungit momnetul , ala...stiti voi...fatal de romantic.
Mirtha
19+
mav spune:
...Sunteti asa harnicute la scris... abia mai reusesc sa va citesc...
Sunt obositaaa... dar nu puteam sa merg la nani fara sa intru putin la voi, ca maine iar am o zi grea (plina) la munca si nu stiu daca reusesc sa mai intru.
Eu am arsuri de cateva seri. Mi se pare ca au aparut cam devreme arsurile... dar... asta e.
Mirtha
I-fotache, ce mai faci? Da-ne un semn!
Otilia, pana la urma am observat ca te-ai lamurit cu pliul nucal, asa ca nu mai raspund.
Noapte buna!
19+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
carmendu spune:
mirtha - ti-am ramas datoare cu un raspuns. mi-am intrebat maseur-ul de ce nu e indicat in sarcina masajul anticelulitic si mi-a spus ca in primul rand crema anticelulitica nu e indicata din cauza substantelor pe care le contine. apoi, masajul in sine care, din cauza vibratiilor poti avea contractii. acum, eu v-am zis ce mi-a zis el. eu am incredere in el. mai intrebati si voi in stanga si in drapta. dar eu zic, ca , macar o data sa incercati drenajul limfatic. e super.
amalia - si eu merg la predoi. e foarte tare medicul. stii, are o fetita de 5 luni.
maryb, otilia - eu va zic cum e la mine cu TN. la 13s+2 mi-a facut eco si avea TN 0,68
azi, la 15s+4 la eco TN avea 2,09. si eu m-am mirat pt ca stiam ca ar trebui sa fie mai mica, dar mi-a zis dr ca e bine , ca e in valori normale.
si acum sa va spun vesti despre mine. azi am facut un screening. bebe e bine. embrionii pe care i-am redus, abia se mai vad. colul este lung si inchis. pericolul nu a trecut, dar e redus.
putem pleca in vacanta, dar mai subtire cu efortul.
acum trei sapt mi-am intrebat dr daca pot face sex si mi-a zis ca in principiu, la o sarcina normala, nu are nimic mpotriva, chiar e indicat, insa in cazul meu, mai bine sa ma abtin. deci mai avem de asteptat. 
15+
carmendu spune:
inca ceva,
azi la eco dr m-a intrebat daca ma dau pe burtica cu crema. i-am zis ca da, ma dau cu mustela contra vergeturilor, dar ca azi in mod special nu m-am dat.
urma sa o intreb daca e bine ca inainte de eco a ma dau cu crema, chiar daca pe cutia de crema scrie ca ok crema chiar si pentru eco.
ea mi-a zis sa nu ma mai dau, ca nu se vede foarte bine, desi are un super aparat performant. voi stiti ceva de asta?
mav - si eu am din cand in cand arsuri. cateodata seara. am mai intrebat acum o saptamana despre arsuri, dar nu mi-a raspuns nimeni.
cand apar? cat tin? cum scap de ele?
15+
Amalia spune:
Carmendu citisem si eu undeva ca nu e bine sa folosesti cremele contra vergeturilor pe abdomen cu cateva zile inainte de o ecografie...dar mai multe detalii nu posed, pentru ca din fericire nu am, eu folosesc doar lapte de corp hidratant.
Cat priveste arsurile eu am mai spus ce am mancat eu cand le aveam...iaurt, lapte dulce si daca este necesar Dicarbocalm. La David au aparut pe la 7 luni, pana acum inca nu le am si sper sa aparat cat mai tarziu. De tinut, m-au tinut pana am nascut.
Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si
18+