Mamici de Noiembrie-Decembrie (39)
Raspunsuri - Pagina 8
ginye55 spune:
Fetelor de vreo 2 zile am o scurgere gelatinoasa. Nu mereu, dar cand si cand apare. E normala?
ginye
17+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
Nepotelu'
Poze
Olivia26 spune:
Asa e, Mirtha
, eu te simt apropiata si imi place stilul tau apropiat de aceea parca te-as cunoaste dintotdeauna. Ma bucur ca te-ai atasat repede de noi, sa nu fugi la octombrie. ![]()
Am vazut ca vb de apa, eu as bea lichide non-stop.
Va urez o seara placuta si va
dulce.
Olivia
17+ 

www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">
Samburas
Burtica***************
BraveGirl spune:
Am mai crescut si noi!!!!

Si eu mai am scurgeri, cateodata mai gelatinoase.
A...si am luat si eu un kg. Am ajuns la greutatea pe care o aveam cand am ramas graviduta.
==========
Corina
14+
My baby
Albumul meu
babyzapi spune:
Buna mamicutzele!

Si eu de cand cu sarcina am luat 2.5 kg in greutate, dar nu se vad nicaieri pe mine :))![]()
MARYb DA o sa fiu la munca pe 26 iunie dupa-masa. Si nu ai cum sa nu ma recunosti : te uiti dupa cea mai slaba fata :)) abia mi se vede un pic de tot burta prin haine
...mai am pana o sa arta si eu k o femeie insarcinata. Ah! si daca nu ma vezi la receptie posibil sa fiu prin laborator sau in pauza de masa si cel mai bine intrebi de mine. Isabela ma numesc.

BRIE am vb cu dr Chitescu si DA face CD cu filmuletul de la eco morfo trim 2. Si am vb cu o prietena de-a mea care a facut deja eco la dr Chitescu si a spus ca nu putea vedea CD-ul la DVD dar la calculator era totul ok.

VA
dulce pe toate.
Babyzapi
fericita 15+ cu 
babyzapi spune:
Fetelor nu stiu cum sa pun poze cu mine pe forum asa k va dau linkul de la contul meu de pe hi5 pt cine vrea sa ma vada.
http://bella-isabella.hi5.com 

Babyzapi
fericita 15+ cu 
Amalia spune:
WOOOOOW Babyzapi
, esti fooooarte draguta! Super profesioniste pozele! Mi-au placut foarte mult!
O sa fie mandru bebe cu asa mamica frumoasa!
Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si
18+
Otiliav spune:
Eu nu reusesc sa o vad pe Bella Izabela, dar dupa nume imi dau seama ca-i sexy mama
.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
13+ BB2
Amalia spune:
Otiliav cauta sus unde scris cu galben "Photos"
Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si
18+
babyzapi spune:
BRAVEGIRL si AMALIA multumesc mult de complimente,
pozele profi intr-adevar sunt foarte reusite, celelalte sunt mai apropiate de cum arat in viata de zi cu zi....si de specificat ca eu pastrez numai pozele in care ies foarte bine. :))))))
VA PUPIC DULCE
PE AMANDOUA.
Babyzapi
fericita 15+ cu