Mamici de Noiembrie-Decembrie (39)
Raspunsuri - Pagina 4
mamiseli_11 spune:
quote:
Originally posted by loren@
Mamiseli mercic fain..o sa pun aproximativ lunile ca nu stiu cu exactitate..mai o prima de vacanta, mai o prima trimestriala si trimit..pup!
Bianca Andreea
Larisa Elena17+
N-are nimic daca e aproximativ, numa sa fie venitul brut, adica acela inainte de impozitare ca sa pot sa calculez corect. Pupici si eu.
Mihaela
16+Gargarita lui mami
Pozele mele
spiridusul spune:
buna ziua burtoase dragi.
mah, eu sunt ok 3-4 zile, dupa care vomit, pardon, si matzele din mine.
va scriu din an in paste si va citesc la fel, spre rusinea mea.
cik mai am putin, fo' 5 luni, si scap.![]()
visez sa stau la mare toata luna iulie.... daca mai ramane ceva din mine.
macar un lucru e bun: doar 1 kg in plus.. poate de data asta nu mai numar pana la 25![]()
vad ca v-ati tras carucioare colorate.
felicitari!!
sa inceapa incurscriea, nu?
nu stiu daca ati discutat, dar, acum, ca tot incepura sa se vada burtzile, nu facem si noi o intalnire de burtzi?
eu nu promit ca viu neaparat, decat daca e in zona prin dr. taberei, ca am gupil breloc, dar macar sa va dau voua avant.
ce ziceti?
se baga cineva?
maryb spune:
mamiseli, asa am zis si eu, ca poti sa-ti iei toate cele 126 de zile dupa ce nasti....em zis ca nu poti sa-ti mai iei concediu medical pe motiv de sarcina cu 63 de zile ininte sa nasti ca te baga automat in prenatal (alea 63 de zile)....daca s-a inteles altceva imi pare rau...
maryb
18+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb spune:
ori sunt eu prea somnoroasa ori nu mai stiu sa ma exprim ![]()
maryb
18+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
loren@ spune:
Mamiseli am trimis pe mail (ca nu ai activat pm)..vezi ca primul mail e gresit, urmatorul e bun !
Spiridusul stai bine la kg..!
Bianca Andreea
Larisa Elena
17+
maryb spune:
deci gagici....mie mi-au aparut de jur imprejurul mameloanelor niste pete maronii....ca si cum s-ar mari mameloanele....de fapt asta si cred ca se intampla, nu-i asa ???....hai ca am pus la intrebari zilele astea.......![]()
maryb
18+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Amalia spune:
Mada ma bucur ca esti bine si i-ai ascultat inimioara lui bebe.
Spiridusule lasa ca trec ele si greturile alea si sa vezi ce bine e fara.
Ginye55, tu esti bine? N-ai mai zis nimic de tine.
Maryb ai dreptate...pigmentarea aia e normala, si se datoreaza maririi sanilor si perioadei de lactatie care va urma.
Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si
18+
Otiliav spune:
Lorena, asa stiu si eu ca Maryb ca dupa saptamana 32 nu mai poti lua concediu medical de urgenta ci prenatal. Dar poti lua un concediu medical ca este Bia bolnava de exemplu
. Mai mai, dar ce va este frica de munca, eu va trebui sa vin pana la 37 de saptamani, eei.. parca vad ca veti sta ziua la taclale si intalniri de burtici in Bucuresti in prenatal si eu pe baricade, of, of.
Spiridusul, eu stau la Cora Pantelimon si pot veni in iulie.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
13+ BB2
maryb spune:
loren, tu lucrezi cumva la banca ? ca pe acolo am auzit de prima de vacanta....si e si o gramada de bani....
amalia, multumesc frumos de lamurire. Deci sanii mei se pregatesc de laptic pentru bebe 

maryb
18+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele