Mamici de Noiembrie-Decembrie (39)
Raspunsuri - Pagina 3
Mada spune:
buna fetele,
cam rar, dar sunt prezenta.
am fost si eu la dr saptamana trecuta, bebe era bine , inimioara batea, avea 43 mm si corespundea ca marime pt 10 saptamani jumate desi eu abia implinisem 9. col lung si inchis.
mi-a mai dat un pomelnic de analize, listeria, toxo, mycoplasma, ureaplasma si inca ceva nu mai stiu, clamydia, si peste 1 luna la TT.
de morfologie de trim inca nu mi-a zis nimic.
analizele unde le-ati facut eu am sa le fac la Cantacuzino ca si la prima fetita, Ilinca. si cam in cate zile voi primi rapsunsul, stiti?
multam
Mada 10+ ,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Olivia26
Dandu, azi sper ca au dat peste tine hohotele de ras, da?Hai cu vocalizele, ma bag si eu ca tot natural vreau sa nasc Aaaaaaauuuuuuu

acum chiar ca rad in hohote...Mamica stralucitoare
18+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
Mirtha spune:
Uite aici despre osul nazal : http://www.fetalmedicine.com/downs/intro.htm#top
Iar aici despre sfaturi pt. calmarea durerilor generate de epiziotomie - episiotomie : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=119966
quote:
Originally posted by maryb
despre ce link cu os nazal vorbiti voi ? vreau si euuuuuuuuuu
maryb18+ cu
marea mea iubiresa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Mirtha
19+
dandusa spune:
Mada,
eu am facut analizele la doua clinici diferite
majoritatea analizelor mi-au iesit in cateva zile,mai putin listeria care a durat 10 zile...,ureaplasma nu am facut-o,nu stiu nika despre cat dureaza...,pupici pe burtica
Mamica stralucitoare
18+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
loren@ spune:
Maryb eu de cele 126 de zile vorbesc...da..eu vreau sa le iau pe toate dupa, cum permite si legea (nu am treaba cu cele 42 de zile)si din moment ce le iau pe toate dupa nastere nu-mi ramine decit ca in octombrie sa imi bag medicale pe diverse afectiuni, nelegate de sarcina...eu asa vad problema si stiu ca si pe la mine la job s-a practicat la fel, asa ca nu sunt prima..exista antecedente! Si ca jurist eu tot asa interpretez, asa ca nu cred c'sa am probleme in toamna! Ca doar nu te obliga nimeni sa-ti iei concediu de sarcina daca tu suferi de exemplu de ceva contagios sau de urticarie!
Mada felicitari pentru vestile bune!
Bianca Andreea
Larisa Elena
17+
ginye55 spune:
Buna burtici!
Catalina felicitari pentru pereche!

Leeloo
superbe poze!
Diana
ma bucur pentru rezultatele bune la analize!
Ramo sper ca nepotica ta sa se faca bine cat mai repede!
ginye
17+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
Nepotelu'
Poze
mamiseli_11 spune:
quote:
Originally posted by loren@
Mamiseli daca iti trimit date din fluturas imi calculezi si mie cat iau indemnizatie de maternitate..dar daca in octombrie am numai medicale? Ca in sept. imi iau concediu de odihna si probabil medicale in octombrie ca vreau sa iau indemnizatia dupa ce nasc..adica toate cele 126 de zile!
Bianca Andreea
Larisa Elena17+
Daca vrei sa ai concediul de sarcina si lehuzie dupa ce nasti, eu am calculat cam asa: daca DPN e 8 nov, atunci sa zicem ca iei concediu de pe 01.11.2008. 126 de zile inseamna noiembrie 30 zile + decembrie 31 zile + ianuarie 31 zile + februarie 28 zile + martie 6 zile. Pentru calculul concediului medical trebuie venitul brut de pe ultimele 6 luni anterioare concediului: mai, iunie, iulie, august, septembrie, octombrie. Trimite datele in PM si iti fac calculul.
P.S. Saptamana asta sunt acasa in concediu asa ca iti calculez de mana, iar de luni pot sa bag datele in programul de salarii pentru confirmare.
Socoteala de mai sus valabila pt toata lumea, cine mai vrea calcul, trimiteti datele in PM. Pupici
Mihaela
16+Gargarita lui mami
Pozele mele
maryb spune:
loren, asa cum zici sa-ti iei concediu pentru alte afectiuni este posibil sa se poata, nu stiu....dar daca zici ca asa se practica la voi, inseamna ca e legal...vezi si tu...
maryb
18+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
mamiseli_11 spune:
quote:
Originally posted by maryb
loren, concediu medical nu-ti mai poti lua in septembrie si octombrie....ca te baga automat in prenatalul ala de 63 de zile....deci...ori iti iei medicale inainte de perioada asta si apoi concediu de odihna....ori intri mai devreme in prenatal.
si eu vreau sa-mi pastrez zilele de concediu pe anul asta si sa le iau in octombrie si dupa ce nasc sa intru in alea 126 de zile. Asta daca si sarcina o sa-mi permita bineinteles.
maryb18+ cu
marea mea iubiresa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Nu e chiar asa cu concediul de sarcina. Cele 63 de zile se poate lua si dupa nastere. Citeste cu mai multa atentie ordonanta.
Mihaela
16+Gargarita lui mami
Pozele mele
loren@ spune:
Mamiseli mercic fain..o sa pun aproximativ lunile ca nu stiu cu exactitate..mai o prima de vacanta, mai o prima trimestriala si trimit..pup!
Bianca Andreea
Larisa Elena
17+

Hai cu vocalizele, ma bag si eu ca tot natural vreau sa nasc Aaaaaaauuuuuuu