Mamici de Noiembrie-Decembrie (39)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Oceanborn multumesc pentru urari ! Si tie la fel iti doresc : sarcina usoara si bebel sanatos !

Elilov vrei sa iti mai dau sugestii dincolo de pepene – hai la socata. Abia astept sa cumpar niste flori de soc si a fac o socata buna , racoroasa , parfumata. Din pacate ideea nu imi apartine , ci unei forumiste care chiar se intreba daca are voie sa consume socata in sacina – e capitol deschis la noi la Odiseea . Iar acum maninc cirese. Din acelea marisoare , tocmai bune si zemoase , de culoare rosu inchis si carnoase. Ah maninc cu cinci maini.
Iti doresc sa fie infirmat Beta HCG-ul la eco de trim. II .

Amalia multa bafta in privinta rezultatului amniocentezei ! Fata curajoasa ! Multumesc pentru sfaturile legate de nasterea vaginala fara anestezie vs. nastere vaginala cu epidurala.

Catalina felicitari pentru pereche ! Unde ai facut eco , in ce tara ? Imi place ce povestesti despre medici si aparatura.

Otilia multumesc pentru urari.

Ma puteti ajuta cu link-ul despre osul nazal , cam pe la ce pagina in ce capitol se gaseste ? Nu stiu cum , dar se pare ca am sarit mesajul cu pricina desi am citit din urma.....se pare razant.

Mirtha 19+

Mergi la inceput

Am gasit linkul cu osul nazal.

Mirtha 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Mamiseli daca iti trimit date din fluturas imi calculezi si mie cat iau indemnizatie de maternitate..dar daca in octombrie am numai medicale? Ca in sept. imi iau concediu de odihna si probabil medicale in octombrie ca vreau sa iau indemnizatia dupa ce nasc..adica toate cele 126 de zile!

Bianca Andreea
Larisa Elena17+

Mergi la inceput

Sindromul picioarelor ne-obosite - restless : http://www.babycenter.com/0_sleep-problem-restless-legs-syndrome_7549.bc

Mirtha 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Cate vesti buneeee!

Catalina, felicitari de doua ori pentru pereche si pentru rezultate bune, ce frumos!!!

Otilia, felicitari pentru bebe scump cu degetelul in gurita.

Leeloo, felicitari pentru grasunelul cu putza.

Maria, multumim pentru noul capitol, harnicuta ca-ntotdeauna.

Oceanborn, buna cafeluta.

Diana, felicitari pentru rezultate bune si pentru bebe miscaret. Hehe si al meu se antreneaza pentru Euro 2008, m-am trezit in suturi azi.

Dandu, azi sper ca au dat peste tine hohotele de ras, da? Hai cu vocalizele, ma bag si eu ca tot natural vreau sa nasc Aaaaaaauuuuuuu

Mary, sa stii ca si pe mine ma dor sanii, m-au lasat cateva saptamani dar de pe la 16 sapt iar au inceput sa ma doara. Stai linistita ca de rau n-are ce sa fie, se pregatesc sa dea papica lui .

Mav, serviciu usor!

Ramo, ma doare sufletul pentru neportica ta, sanatate multa sa fie totul bine.

Brie, te rugam sa mai intri sa ne dai vesti, sper ca Brianna se simte mai bine.

Va si va urez o zi frumoasa si plina de bebesuturi.

Olivia 17+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">Samburas Burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

loren, concediu medical nu-ti mai poti lua in septembrie si octombrie....ca te baga automat in prenatalul ala de 63 de zile....deci...ori iti iei medicale inainte de perioada asta si apoi concediu de odihna....ori intri mai devreme in prenatal.
si eu vreau sa-mi pastrez zilele de concediu pe anul asta si sa le iau in octombrie si dupa ce nasc sa intru in alea 126 de zile. Asta daca si sarcina o sa-mi permita bineinteles.

maryb 18+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Otilia medicul la care eu am fost este scolit acolo si mi-a starnit numai respect si admiratie. Eu in locul tau as trimite p-ozele. Ce ai de pierdut?

Mirtha in Atena unde am facut si FIV-ul.

12+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Maryb pai dc sa ma bage automat in concediu pentru sarcina si lauzie, din moment ce in lege scrie " concediile pentru sarcina si lauzie se pot compensa intre ele, in functie de recomandarea medicului si de optiunea persoanei beneficare..." Eu vreau medical si tot concediu de 126 dupa nastere si am sa insist pe treaba asta ca e legal!Eventual imi iau pe o cu totul alta afectiune...dar medical inainte de nastere!

Bianca Andreea
Larisa Elena17+

Mergi la inceput

despre ce link cu os nazal vorbiti voi ? vreau si euuuuuuuuuu

maryb 18+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

loren, ceea ce spui tu din lege se refera la cele 126 de zile, adica se pot compensa in sensul ca daca tu nu vrei sa le iei inainte de nastere nu-i nici o problema, le poti lua dupa ce nasti. Dar conditia este ca 42 de zile sa le iei obligatoriu dupa ce nasti....restul ti le imparti cum vrei tu....asa mi-a zis si dr de familie si asa au zis si fetele de pe aici....imi pare rau ca te dezamagesc, dar asta este.....

maryb 18+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput