Mamici de Noiembrie-Decembrie (39)
Raspunsuri - Pagina 5
creatza spune:
hello, burtici!
vin si eu cu vesti bune: desi cei de la Medlife mi-au spus ca dureaza cam 10 zile rezultatele pt TT, mi-au afisat astazi pe site valorile hormonilor....

si sunt toate in limite normale
Sunt foarte fericita, pt ca la DT o valoare a unui hormon ma ingrijorase tare. Ceilalti parametrii (pliu nucal, eco, varsta mea, istoricul medical) stiu ca sunt super ok - prin urmare ma astept ca rezultatele finale sa fie foarte bune.
Daca vreti va spun si care sunt valorile si care sunt intervalele de referinta.
va pup mult pe toate,
creatza fericita
17+
Tudor
PS: azi am schimbat si semnatura - suntem baiat mare, ce mai!
maryb spune:
creatza, ia zi tu care sunt valorile normale desi cred ca depinde si de saptamana in care ti s-a recoltat sange.....la genetic lab nu se dau valorile normale....multumim 
maryb
18+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb spune:
babyzapi, sa ma anunti daca o sa fii la servici pe 26 iunie dupa amiaza, da ?
....oricum am retinut cum ai zis ca arati si stiu ca ai si un cercelus mic in nasuc ![]()
maryb
18+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
loren@ spune:
Otilia..stai m-am gindit si la concediu pentru Bia...de altfel am un feeling ca la jumatatea lunii octombrie o sa livrez galusca..din cauza de streptococ b de care nu am scapat inca..beah! Noi sa fim sanatoase si puiutii nostri ca se gasesc portite! Tu dc trebuie sa te duci pina la 37 sapt. la job? Eu la 37 nasteam...
Maryb nu lucrez la banca..sinii mi se par modificati oricum..dar nu am pete maronii pe linga mameloane.
Creata ma bucur ca TT a iesit ok!
Bianca Andreea
Larisa Elena
17+
maryb spune:
creatza, vezi ca mai dureaza cu interpretarea acum cateva zile....ca asa si la mine la DT dupa o zi sau 2 de la recoltare aparusera pe site rezultatele la sange....dar interpretarea a fost facuta vreo 2-3 zile mai tarziu....deci sa mai astepti pana sa te duci dupa rezultat.
maryb
18+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
cherieactiv spune:
fetelor!
am intrat sa va salut nitel, am citit f putin, asa, printre randuri pt ca sunt pe grabaaa...numai vesti bune.

ce am retinut , mai import, amnio la amalia..felicitari..bravo..!
..........
eu am reluat munca si probabil nu voi mai intra ..eventual sa va salut..am muult de recuperat ca am inviat , nu credeam ca e adev mitul celor 3 luni..ma simt mai energica si mai bine de cum eram inainte de
, ieri am rezistat 12 ore alergate ..e ok..picioarele sus pe perna si ..gata..
, merg si la sala o ora pe zi..si seara dupa inchidere mare mare si plimbat prin apa..pe nisip..
..gata..nu am mai simt handicapata..zilele trecute am si uiatt ca sunt graviduta..cine pranzuri mancare scoici putin vinutz putina berica..multa munca ..vad ca e totul ok..ma gandesc sa ma mai duc doar la morfo la eco si apoi..eventual spre sfarsit..termin io si cu doctorii astia ..
..
...........
pup toate gravidutele...sus fetelor!
ginger(ve)
creatza spune:
maryb, am inteles ca fiecare laborator are propriile "valori normale", calculate statistic pe baza analizelor pe care le fac. Deci ce o sa scriu eu acum despre Medlife nu se aplica automat pt Genetic Lab.
La mine au masurat 3 hormoni: estriol, hcg total si AFP. O sa trec mai jos valorile mele si intervalul de referinta pt perioada in care am facut eu testul (aveam 16 saptamani si 2 zile). In fisa sunt trecute si valorile de referinta pt celalalte saptamani, insa e prea mult de scris, asa ca vi le scriu la cerere
Estriol liber
valoarea mea: 3.93
intervalul de referinta pt saptamana 16: 1.4 - 6.5 ng/ml
hcg total
valoarea mea: 35067
intervalul de referinta pt saptamanile 16-18: 8099 - 58176 mUI/ml
AFP
valoarea mea: 45.9
intervlul de referinta pt saptamanile 16-18: 16-93 UI/ml
gata, am dat tot din casa![]()
creatza
17+
Tudor
creatza spune:
quote:
Originally posted by maryb
creatza, vezi ca mai dureaza cu interpretarea acum cateva zile....ca asa si la mine la DT dupa o zi sau 2 de la recoltare aparusera pe site rezultatele la sange....dar interpretarea a fost facuta vreo 2-3 zile mai tarziu....deci sa mai astepti pana sa te duci dupa rezultat.
maryb18+ cu
marea mea iubiresa fii sanatos puiul meu
pozele mele
O sa sun inainte de a ma duce, sa verific.
creatza
17+
Tudor
cherieactiv spune:
totusi, deseara cand o sa ajung home..azi a plouat si nu mai merg la plimbare pe mal..o sa citesc din urma..am vazut multe new entry si multe vesti bune...tre sa dau cu
in stanga si dreapta!
CHERIE13+
ginger(ve)
maryb spune:
creatza, am inteles, lasa ca nu-mi mai incarc memoria si cu alte date....daca oricum nu corespund valorile normale de la medlife cu alea de la genetic....nu mai are rost sa mai intreb...
maryb
18+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele