Mamici de Noiembrie-Decembrie (39)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

babyzapi, si mie imi plac rau aripioarele picante de la KFC, insa mi-am propus sa mananc doar o data pe luna acum cu sarcina. Pana acum am reusit, sper sa ma tin asa sau daca voi putea sa renunt de tot e si mai bine, dar nu prea cred....ultima data mi-a fost rau dupa ce am mancat si am zis ca nu-mi mai trebuie....acum vad ca mi-a trecut sila Sanatos iti dai seama ca nu este, dar ce sa facem daca poftim ??? verisoara sotului meu a mancat primele 3 luni numai de la Mc si acum are un baietel de 1 an si 2 luni de zici care are cel putin 1 an si jumate....

maryb 18+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Cherieactiv eu am avut e.coli si m-am tratat in sapt. 10 cu augmentin luat timp de 5 zile!
Mirha inca nu stiu unde merg in Delta..e surpriza...merg numai eu cu sotul si inca vreo 8 cupluri..fara zgatie, asa ca abia astept!

Bianca Andreea
Larisa Elena17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

babyzapi si eu am pofte din acestea nesanatoase...
Cred ca daca nu se intampla foarte des...e ok...un mic rasfat...

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

aoleuu si vai si of ..fetelor unde ma duc yo acuma dupa mac????aici nu am mcdonald..uuuff ce poftaaaa am!prin fax nu se poate rezolva, sa imi trimiteti si miee??nu.bun.auzi..si aripioare k nu stiu cum..balesc ...

ginger(ve)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

oare ce pot manca sa semene a mac??nimic.

ginger(ve)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

quote:
Originally posted by babyzapi

Fetelor am si eu o mica problemuta.

Inainte sa raman insarcinata eram disperata sa mananc de la McDonalds. De cand cu sarcina spre fericirea mea nici nu mai vreau sa aud de McDonalds, dar in schimb mor sa pap aripioare picante de la KFC iar eu nici nu suportam sa mananc picant inainte, acum pur si simplu dupa aripioarele picante de la KFC. Altceva nu mananc picant.
Acum stiu ca nu e bine sa pap picant dar stiu ca trebuie si sa ne satisfacem poftele nu?
Oricum nu pap asa de des aripioare picante cam o data la 2 saptmani. Credeti ca are ceva?

Babyzapi fericita 15+ cu

n-are. aripioarele pane sunt carne curata prajita. mai nasol mi se pare chicken mc nuggets care numai dumnezeu stie ce contin.
mi-ai facut pofta si in BE nu e KFC. sa iti fie pe la nas!

otilia ieri mi-ai facut pofta de scoici. eu ziceam ca scoicile sunt bune, nu contrariul

mie mi-e pofta de toate alea?!?! mi-e foame, nu ma luati in seama
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Votez pentru mincarea picanta si ...picanterii !

Eu manic cu 5 maini atunci cind decid ca trebuie picant ! NU o fac des dar atunci cind o fac e .....fara numar. Imi place iute pina imi ard buzele si nu imi mai simt limba , imi place picant de mi se rosesc brusc obrajii ! Motiv pentru care am prin toate dulapurile cite ceva din zona picantului.

Loren....pai atunci sa ne pui poze cu Delta !

Vreu, vreu si scoici...imi plaaac de crap in orice varianta. Hmmm, bun , bun...! Da aici nush ce sa fac : sa cumpar , sa nu cumpar din alea congelate ? Ma mai ghindesc.

Mirtha 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Si mie imi plac cartofii de la MC..si am tot bagat in mine pina acum..la Bia am mincat sanatos si nu pofteam la toate prostiile

Bianca Andreea
Larisa Elena17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

MIKY eu nasc la medlife cu dr Luis Mendez.
Pupici.

Babyzapi fericita 15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

quote:
Vreu, vreu si scoici...imi plaaac de crap in orice varianta. Hmmm, bun , bun...! Da aici nush ce sa fac : sa cumpar , sa nu cumpar din alea congelate ? Ma mai ghindesc.

aici se gasesc proaspete (vii). le spal bine si apoi le pun in chiuveta cu multa apa, alea care plutesc le arunc. cele sparte le arunc. cele care nu se inchid le arunc.
apoi prajesc in oala o ceapa mare, niste legume de supa si pun scoicile cu fff putina apa. pun capac la oala si le pun la fiert vreo 2 min la foc mare de tot. apoi le zdruncin in oala ca sa le pun pe alea de pe fund sus si invers. cand se deschid toate sunt gata.
dau si la copil, ii place sa le scoata din cochilie. dar mai mult ii dau legume in cochilie.
am poza in album cu copilu mancator de scoici.
si eu mor dupa ele, maica-mea nu ar manca nici picata cu ceara

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput