Mamici de Noiembrie-Decembrie (39)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

ALRA imi cer scuze nu am vrut sa fac pofta la nimeni, dar ma dispera iubitul meu k imi face capul patrat de cate ori aude ca vreau sa mananc picant si pe deasupra si de l;a fast-food.

Babyzapi fericita 15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

m-ati omorat fetelor cu retetele voastre...pun si yo de un spanac cu oua ochiuri..acum gatesc prima oara dupa 3 luni!rusine..sunt o lenesa de prima categorie..abia astept sa se faca we, cand incep pretenii sa sune sa iesim..aia inseamna ca manc ,ca vine totu de-a gata..

ginger(ve)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Eu nu am mincat niciodata scoici, pui de balta, homari si alte crustacee!

Bianca Andreea
Larisa Elena17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Nici eu n-am mancat si nici n-am de gand. Numai cand vad astfel de specimene mi se face rau.

ginye 17+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Aoleu, iar ati inceput cu scoicile...abia imi trecuse pofta
Rau este ca nu am habar cum se fac, nu m-as incumeta sa le fac singura acasa si nu stiu unde as gasi preparate cum trebuie
De KFC si Mc nu mai vorbesc ca sunt maaare fana si ma abtin sa mananc acum...am redus mancarea de aici la o data la o luna si jumatate sau mai mult daca se poate..
Acu' eu ce mananc de seara? Ca nimic din ce am nu-mi mai suna bine

Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si 18+

Mergi la inceput

lorena , ginye, ...nici eu nu am vrut sa aud de asa ceva la inceput..nu am mancat in primii 2 ani..cand am incercat prima data..mi-a parut asa de rau ca pierdusem 2 ani..pana la urma am iinvatat sa le gatesc in toate formele..si ca baza pt sos la paste, si ca felul 2..orice..as manca numai asta de dimi pana seara acum!
....homari, languste?oooo..sunt lux de lux..mancam doar la nunti si botezuri asa ceva..
otilia, la tine somonul e peste national..aici il platim ca pe aur..papi tu?

dar cel mai mult, ador pestele cruud..piper si lamaie..atat..langa..un pahar de spumant sec,extra brut,waw..sanatate curata!viata si trai pe vatrai!am spume la gura deja..gata..

ginger(ve)

Mergi la inceput

amalia..daca tu vrei, iti trimit mail ceva cu sute de retete de peste , scoici tot soiu ..retete DOC alla italiana..cred ca gasesti in buc toate ingredientele pt ca sunteti mai " international" decat "international".....io toata ma infior cand vb despre mancare de genu..le fac cu pasiune, iubire..brrr..ce imi mai place..facute cum comanda dumnezeu!pusi

ginger(ve)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Cherieactiv saru mana pentru intentie! Problema este ca nu stiu cum sa le aleg, si unde sunt locurile de unde se pot cumpara produse sigure de aici
Le-as manca deja preparate,..

Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Mai bine m-ai fi impuscat !

quote:
Originally posted by alra

quote:
Vreu, vreu si scoici...imi plaaac de crap in orice varianta. Hmmm, bun , bun...! Da aici nush ce sa fac : sa cumpar , sa nu cumpar din alea congelate ? Ma mai ghindesc.

aici se gasesc proaspete (vii). le spal bine si apoi le pun in chiuveta cu multa apa, alea care plutesc le arunc. cele sparte le arunc. cele care nu se inchid le arunc.
apoi prajesc in oala o ceapa mare, niste legume de supa si pun scoicile cu fff putina apa. pun capac la oala si le pun la fiert vreo 2 min la foc mare de tot. apoi le zdruncin in oala ca sa le pun pe alea de pe fund sus si invers. cand se deschid toate sunt gata.
dau si la copil, ii place sa le scoata din cochilie. dar mai mult ii dau legume in cochilie.
am poza in album cu copilu mancator de scoici.
si eu mor dupa ele, maica-mea nu ar manca nici picata cu ceara

Vacanta cu Laura in Romania

Mirtha 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Dupa o cursa de viteza pe autostrada am reusit sa-l prind chiar inainte de a se urca pe barcuta pe sotul unei prietene care mi-a adus No-spa 40 mg si Utrogestan 100. Utrogestan nu am luat pana acum, am vazut ca doza recomandata este de 200-300 de mg pe zi asa ca probabil voi lua doua, una dimineata si una seara, mai ales ca inca nu am scapat de scurgeri si voi avea un we agitat. Acum dilema este daca sa le iau oral sau vaginal dar nu am manusi sterile si nu am timp sa cumpar, decolez in cateva ore si am de facut bagaje pentru Ana si pentru mine si sunt tare obosita.

Babyzapi, nu-i urgent deloc raspunsul. Ma bucur ca ti-a placut mesajul si te-a binedispus, mai ales ca eu sunt cam sincera si nu prea ocolesc ce gandesc . Pana dimineata mi-am dat si eu seama ce-i cu poop, ca doar ti-am zis ca nu am somn, stelutele insa nu le-am inteles, de ce se chinuie cineva sa puna * daca nu vorbesc ceva legat de matematica. Oricum sunt convinsa ca daca le povestesti prietenelor ce scriu eu se tavalesc de ras , oricum este interesant ca tinerii din tara vorbesc prin americanisme iar eu care folosesc obligatoriu engleza la servici si vorbit si scris nu am un astfel de vocabular.
Maryb, eu cu Ana imi luam dimineata sticla de 2L de apa plata, acum cred ca ajung la 2l dar nu le tin asa strict evidenta, deh al doilea copil, mai multa relaxare

V-am pus o poza sa va treaca poftele de scoici/creveti si alti viermisori din mare aici .
Cherie, am spus eu ca stiu sa-mi fac poze, pai altfel nu le-as mai pune pe net. Iti dai seama de diferenta intre mine si Babyzapi, ea are 3 cm mai mult in inaltime iar eu am 16 kg in plus , trage si tu concluziile.
Somon nu cred ca am mancat de cand sunt gravi decat saptamana trecuta la restaurant, mai mult pentru ca nu prea m-a tentat carnea o vreme, insa este si o carne consistenta care pica greu la ficat. Dar de cand sunt aici am mancat de multe ori si in multe feluri si pot spune ca nu ma mai tenteaza. Iar de viermisori imi era tare scarba la inceput mai ales daca erau intregi si fierti dar acum imi plac cu maioneza si lamaie, prajiti in unt nu-mi plac. Oricum nu am gatit pana acum doar la cantina ce am mancat sau pe la diverse intalniri.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

13+ BB2

Mergi la inceput