Mamici de Noiembrie-Decembrie (39)
Raspunsuri - Pagina 18
babyzapi spune:
Ah! Si va multumesc tuturor de complimente din suflet. Chiar nu m-ai avusesem parte de un compliment de foarte mult timp. Toata lumea din jurul meu vorbeste acum numai de bebe :))
OTILIAv am vazut pozele cu fetita ta! E un ingeras de fata sa-ti traiasca! E asa de dulcica mai ales poza cand e pe sezlong si cu ochelarii de soare e superba! Nu am apucat sa le vad pe toate dar o sa continui cand ajung diseara acasa.
Babyzapi
fericita 15+ cu 
Amalia spune:
Maryb te invidiez cata apa poti sa bei. Mie cu reclama pe care ai facut-o nu ai reusit decat sa ma faci sa meg la toaleta, cand am citit de receeee...

Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si
18+
maryb spune:
amalia, m-ai facut sa rad.....

eu gata, am terminat si a-5-a sticla, acum astept sa descarc cisterna ca sa pot pleca linistita in oras.
mai fetelor, eu de cateva zile as manca non-stop....azi am mancat ca o vacuta....deja am 4 kg in plus, asta ca tot plangeam eu acum vreo saptamana si ceva ca nu pun pe mine....na ca acum mi se pare ca am luat multe ![]()
maryb
18+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Amalia spune:
Maryb sfatul meu este ca in afara orelor de masa normale, sa folosesti acea senzatie de foame in mod constructiv si sa papi cat mai multe fructe. Eu rontai mereu cate ceva: un mar, o nectarina sau o piersica, am niste cirese, caise, orice..dar fructe, nu cipsuri, sticksuri sau biscuiti. In felul asta nu am avut nici probleme cu tranzitul
si sunt si niste mese gustoase.
si
18+
maryb spune:
amalia, am inteles, dar problema este ca eu nu ma omor cu fructele....mananc si eu un mar pe zi si poate niste pepene sau capsuni seara....oricum am mancat cate putin si des....dar am mancat si paine azi si un croissante si niste floricele, adica calorii nene....
maryb
18+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Mirtha spune:
Adevarat s-a inaltat , Miky !
Salutare burtici ! Azi am avut atit de mult de lucru incit imi vijaie urechile.
Otilia , nu spune de 2 ori ca ma pun de-o linie noua in lenjerie intima. Imediat ce am terminat liceul am dat la facultate. Am picat. Cum sunt un om destul de activ nu am putut astepta urmatoarea sesiune de admitere fara sa fac ceva. Si , am facut . Mai multe cursuri printre care si unul de croitorie. Bine , nu ne-au invatat sa croim lenjerie intima dar cred ca as putea improviza ceva.
Vreau sa elimin acel timp mort pe care il pierd cind ma dezbrac si pe care il percep ca fiind destul de jenant. Se lasa asa o liniste si o apasare pina se dezbraca femeia , se descalta si mai urca si pe masa incit vreau sa diminuez cit mai mult posibil acea durata. Fie gasesc tipul acela de lenjerie intima care exista odata pe piata – cu tot soiul de artificii destasabile – fie daca voi constata ca nu se mai gasesc pe piata genul acela de colontei cu capse , sireturi sau mos si baba voi incerca slip de plaja cu siret. Ca slipii inca mai sunt cu diverse sireturi sau artificii pe laterale.
Iar la capitolul invelire – invelitoare eee aici suntem mai avansati . Macar la capitolul asta daca nu al altele . Adica sunt cabinete gineco unde femeilor li se da un capot de hirtie creponata , alba , in principiu netransparenta , se imbraca invers adica bratele se iau in fata si cu care te deplasezi de la vestibul la masa.
Sincer nu toate cabinetele sunt asa dotate si atunci pentru a evita sa umblu cu dinsa fluturind in vint stindart de legamint , dupa ce mi-am furat-o de vreo doua – trei ori am aplicate urmatoarea tactica : merg numai in rochie lunga mai groasa ori mai subtire in functie de anotimp , si cu sau fara ciorap dupa caz. In anotimpul mai friguros sau pe tip mai rece folosesc ciorap fara bason , numai cu banda pe picior iar in anotimpul cald fara ciorap. Cita vreme am rochie lunga si larga nu risc sa flutur stindartul.
Maryb pina la urma cred ca e chestiune de vointa si autoeducatie consumul de apa. Trucul cu portionarea apei in 4 sticle de 0,5 l il folosesc si eu dar fara prea mari rezultate . E bine ca cel putini imi este mai usor sa ma monitorizez si probabil in timp voi si reusi sa ajung la 2 litrii .
Dandusa , Oceanborn !
Loren unde zici ca mergi in Delta ? Sa ai parte de multa distractie !
Amalia sa iti traiasca si sa iti creasca gilma !![]()
Elilov casa de piatra, sanatate si mult noroc !
Ma bucura decizia pe care ati luat-o in legatura cu pisoiul.
Catalina la cit mai mare sa iti fie semnatura !
Mirtha
19+
Amalia spune:
Mirtha multumesc de urare
La fel si voua! Sa fiti sanatoase!
Sunt de acord cu cat de jenante sunt controalele. La spitale barem, ai toate sansele sa se intre peste tine intr-o veselie...tu te dezbraci, alta femeie se dezbraca si alta astepta
, am avut "norocul" sa apuc destule faze din astea.
Eu nu prea port rochii, dar imi iau o bluza mai lunga care sa o pot trage cat de cat pana ma asez pe masa.![]()
si
18+
Miky-ea spune:
Burtici sexy,cine naste la Spitalul Municipal si cu ce medic?
Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
babyzapi spune:
Fetelor am si eu o mica problemuta.
Inainte sa raman insarcinata eram disperata sa mananc de la McDonalds. De cand cu sarcina spre fericirea mea nici nu mai vreau sa aud de McDonalds, dar in schimb mor sa pap aripioare picante de la KFC iar eu nici nu suportam sa mananc picant inainte, acum pur si simplu
dupa aripioarele picante de la KFC. Altceva nu mananc picant.
Acum stiu ca nu e bine sa pap picant dar stiu ca trebuie si sa ne satisfacem poftele nu?
Oricum nu pap asa de des aripioare picante cam o data la 2 saptmani. Credeti ca are ceva?
Babyzapi
fericita 15+ cu 
Miky-ea spune:
Burtici sexy,cine naste la Spitalul Municipal si cu ce medic?
Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png