Mamici de Noiembrie-Decembrie (39)
Raspunsuri - Pagina 13
oceanborn spune:
Eu am ajuns sa-mi cumpar un cantar nou ca aveam impresia ca cel vechi nu indica bine...dar si asta arata la fel.poate si faptul ca sunt o persoana fara stare..nu-mi gasesc locul nicicum,fosta mare amatoare de dulciuri...acum sa nu le vad... am scari in casa pe care le escaladez de zeci de ori in fiecare zi pt ca bucataria e jos..Dne ajuta , in vreo 2 3 luni ne mutam si noi in casa noastra pe un sg nivel(pfuu).... In plus toate surplusurile ce le-am pus in ultimii ani, le-am dat jos intr-o luna, cand nevoit am facut foamea, am vomat etc...as fi preferat sa pun multe kg decat sa fi trecut prin asa ceva...
Cu mai multe sau mai putine kg..ce conteaza? bebeii sa fie sanatosi, asta conteaza cel mai mult!
Loren@ la tine chiar ca nu se vad kg in plus ..stai linistita.. cu apa, un sfat, sa ai tot timpul langa tine un pahar sau un bidon..mai tragi cate o dusca ..
14+
loren@ spune:
va mai zic o faza la mine cu kg...eu la nastere nu am lasta decit 5 kg in spital, asa ca m-am intors cu 70 acasa si la 4 luni de la nasterea Biei aveam inca 67...numai cind vedeam ca nu ma incap nici blugii de barbati..cind am vrut sa imi cumpar decit marimi ca 33 sau 34 ma apucau pandaliile...totusi pina in vara ajunsesem iar la 56-58, dar fara prea mari eforturi...m-a fugarit bine Bia!
Bianca Andreea
Larisa Elena
17+
elilov3 spune:
babyzapy mmm ce mamica sexy 
bravegirl tinem pumni stransi pt examen
ginye degeaba e ziua educatie ca la noi in tg-jiu gj nu sa dat liber la nici un profesor, invatator sau educator
speram sa fiu si eu cu sotul na de ziua noastra si cand colo tot eu singura
in legatura cu scurgerea gelatinoasa...nu e chiar asa gelatinoasa si am citit pe net ca este normal din sapt 16 de sarcina si se numeste leucoree deci stati calme fetele 
referitor la pisoi si eu o sa il trimit la tara sa aiba pisoiul aer ca de e mai bine asa ...asa am decis cu sotul 
mav referitor la arsuri nu dispar toata sarcina de inlaturat nush cum se inlatura un ceiut cu miere, niste paine prajita..
Amalia uff firar mama ei de treaba vb ta trebuia sa stai linistita si cand colo o groaza de treaba pe capul tau o [flo sa treaca supararea]
Azi party
si inaltarea si sarbatoarea celor 4 anisori :)
toate fetele dragi si bb-i nostrii iubiti
17+
Dimitrie
elilov3 spune:
oceanborn [pup ]multumesc de urari chiar am crezut ca nu a vazut nimeni mesajul meu
la prima sarcina am plecat de la 49 am slabit in primul trim pana la 42 si la nastere avea 67 de kg..dupa nastere aveam 50 de kg deci fiecare cu organismul lui
momenta la sarcina aceasta am plecat de la 57 am luat 3 kg apoi am slabit 1 si acuma l-am pus la loc ![]()
17+
Dimitrie
ginye55 spune:
Elilov multi ani fericiti alaturi de sotul tau!
Petrecere frumoasa diseara! Mersi pt raspuns in legatura cu scurgerea.
ginye
17+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
Nepotelu'
Poze
Amalia spune:
Elilov
LA MULTI ANI si multa sanatate alaturi de sotul tau si de bebicul care va veni

Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si
18+
loren@ spune:
Elilov3 multi ani alaturi de sotior si bb vostru scump!
Bianca Andreea
Larisa Elena
17+
maryb spune:
fetelor, cele cu motanei, imi permit sa va dau un sfat....aveti grija unde duceti motaneii pentru ca si eu am dus o pisicuta frumoasa la tara si nu s-a acomodat si nu mai manca si la numai jumatate de an a murit ![]()
![]()
![]()
elilov, LA MULTI ANI !!! Sa fiti sanatosi, sa va iubiti mult si sa va dea Dumnezeu un bebelus sanatos.
maryb
18+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
catalina2307 spune:
Hai sa ma bag si eu. Noi avem doi bichoni dar nu i-as da pt nimic.
(nu e relevant dar am vrut sa imi vad noua semnatura
)
13+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama