Mamici de Noiembrie-Decembrie (39)
Raspunsuri - Pagina 14
maryb spune:
fetelor, sunt atat de necajitaaaaa........astazi ne-a anuntat sefa ca va trebui sa facem un curs de engleza de afaceri, sa invatam termeni specifici departamentului....2-3 luni de 2 ori pe saptamana ori intre 8-10 dimineata, ori de la 17:30-19:30.....va dati voi seama ce chef am eu acum de invatat si de facut teme 

.....in plus cred ca voi uita pana ma voi intoarce inapoi la munca.....oooofffffff.....viata mea 

maryb
18+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Otiliav spune:
Elilov, casa de piatra!
Oceanborn, ca bine zici si eu tot cu tricou mulat desi am probat de dimineata unul de gravida dar prea flutura pe mine. Mersi de cafeluta, eu sunt cu ea in fata.
Maryb, parca saptamana trecuta de vaitai ca nu ai luat decat un kg, vad ca ti-ai revenit acum si nu te mai stresezi aiurea.
Dandusa, nu ne mutam, acolo stam de 5 ani. Cu Ana in primul an am tot mers la cplimbari mai lungi pana in Parcul Florilor dar si in Morarilor care acum este mult mai fain, am fost in septembrie 2007 ultima data si nu mai vroia sa plecam de acolo. Asa ca sigur ne bagam la o intalneala, fata mea este mare amatoare de copii.
Lorena, doar 5 kg, ma uimesti, eu am scapat de vreo 12 kg, s-a simtit ca m-am chinuit ceva, am pierdut si mult sange. Oricum suntem norocoase ca am scapat de kg fara diete si bisturiu, ma rog si acum sa fie la fel dar tot as vrea sa pun mai putin.
Corina, este cumva maro crema, cred ca am folosit aici. Ce-ai facut la examen.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
13+ BB2
catalina2307 spune:
quote:
Originally posted by maryb
fetelor, sunt atat de necajitaaaaa........astazi ne-a anuntat sefa ca va trebui sa facem un curs de engleza de afaceri, sa invatam termeni specifici departamentului....2-3 luni de 2 ori pe saptamana ori intre 8-10 dimineata, ori de la 17:30-19:30.....va dati voi seama ce chef am eu acum de invatat si de facut teme.....in plus cred ca voi uita pana ma voi intoarce inapoi la munca.....oooofffffff.....viata mea
maryb18+ cu
marea mea iubiresa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Asta suna ca fiind in afara programului, nu?
13+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
elilov3 spune:
fetele
multumesc mult de urarile voastre imi sunteti dragi rau si cum voi sunteti singurele cu care vb imi face bine 
ginye no problem
a facut sotul galagie la scoala cu ziua educatie si conducerea decisa sa dea liber la copii vine acasa tati razboinic
maryb referito la animale este mai bine asa se stie ca dupa varsta gestationala de 5 luni totul ajunge la bb microbi si alte cele doctorul meu asa m-a sfatuit..voi faceti cum va spune sufletul al meu o sa panga dupa Mario pisoi drag si iubit
maryb lasa ii spui sefei ca nu ai nevoie de curs te meditez eu
17+
Dimitrie
maryb spune:
catalina, asa este, este in afara programului de munca. eu lucrez de la 9-17:30. Daca e de dimineata de la 8 se suprapune o ora cu programul de munca, dar suntem impartiti in 2 grupe astfel incat sa fie cineva aici in perioada cursului, daca e de la 17:30-19:30 este total in afara programului, adica mai ajung si eu acasa pe la 8 seara, bagami-as........in loc sa ma gandesc la bebe si la ce trebuie sa cumpar eu o sa ma gandesc la termeni in engleza de afaceri.....si sa mai fac si teme....ptiu......ca asa m-am aprins....
elilov, asa este, fiecare face cum crede ca ii este mai bine. Nu comentez decizia nimanui.....eu v-am zis ce am patit eu cu acea pisicuta....
maryb
18+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
BraveGirl spune:
Elilov-felicitari! Si la cat mai multi ani fericiti!
Otilia-da, este o crema maro. Au tot felul de creme, de fata, ulei cu factor mare, spray, lotiune dupa plaja...
==========
Corina
14+
My baby
Albumul meu
maryb spune:
eu abia mai vin la munca ca nici de munca nu mai am chef si ei ma pun sa fac curs de engleza acum.....
maryb
18+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
loren@ spune:
Otilia si eu cunosc femei care au lasat peste 10 kg cind au iesit din spital, da e evident ca acolo a fost mult lichid amniotic,etc, pe cind la mine a fost clar ca au fost sunci!
Maryb nasol cu engleza...si eu abia astept sa termin sapt. viitoare cu facultatea ca mi s-a luat...dar macar am factu si rahatul asta de master..de acum nu vreau sa mai aud curind de carti etc...mi s-a luat si mie de tot!
Catalina2307 ce catelusi dragalasi ai..imi place mult rasa!
Asa www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=1" target="_blank"> eram gravida cu Bia la 30 de sapt.
Bianca Andreea
Larisa Elena
17+
catalina2307 spune:
Loren multam. Tb sa ii vezi. Unul (fetita) are 2kg si celalalt(baiat)are 4kg. Acum nu prea mai inteleg ei de ce nu mai au voie pe canapea sau sa topaie pe mine sau sa ne pupacim boticii.
Maryb draga mea , hartie de la dr si gata. Oricum o sa uiti toata engleza pt afaceri pana te intorci la serviciu dupa ce nasti.Si pana la urma uiti sau nu gravida fiind nu poti sa bananai la birou pana in miez de noapte ca asa vrea sefa. Si oricum nu te poate concedia. ![]()
13+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
leeloo5979 spune:
elilov sa fii sanatoasa, sarcina cat mai usoara, minunea sa iti fie sanatoasa, nastere usoara si petrecere frumoasa!
despre arsuri...eu am avut doar in unele zile, ceea ce ma face sa cred ca au fost provocate de ceva ce am mancat, stiu ca ultima zi cu arsuri pe care am avut-o a fost provocata de crema de usturoi pe care am pus-o din belsug pe rosii si am mancat cu dovlecei...si dupa aia...am crezut ca mor (eu pana la sarcina nu am avut treaba cu usturoiul). mi-am sunat dr si am intrbat-o ce pot lua in caz de arsuri, si a spus ca pot lua Rennie sau Maalox (mi-a spus ca Maalox-ul i se pare mai bun si ca da rezultate mai rapide) asa ca am in geanta in permanenta Maalox si Nospa.
Leeloo
17 +

http://good-times.webshots.com/photo/2325209900103252327XHMpwX
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png