Mamici de Noiembrie-Decembrie (39)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

1.arsurile la mine au aparut in luna 6 si au tinut pana am nascut...,au fost groazniceeee,apareau pur si simplu...,nu le asociam cu nika de mancare...din cand in cand le diminuam cu dicarbocalm...,cand ma luat crizele nu puteam dormi ca omul...,dormeam in fund sprijinita de perna...
2.si eu stiu ca nu-i indicat sa te dai cu crema inainte de eco,am citit da' nu mai stiu unde...
3.crema de plaja folosesc "loreal kids",factor 40 a costat 45 lei

Otilia,
cand te muti la Cora?abia astept sa vii,eu stau la Circa 9si zilnic petrecem cateva ore in Morarilor...,ce zici te bagi?
Spiridush,
meiiii,tu faci mishto?pai numai tu ai "gupil breloc"?,eu vin la intalneala doar daca promiti sa vii si tu...cu tot cu "gupil breloc",ca altfel n-are cu cin' se juca fiica mea...
Babyzapi,
meiiiii ce gagicaaaaaa de gagicaaaa,eu sant fan poze superbe...si cu astea 73 m-ai uns la sufletzambeam putin in sinea mea in timp ce admiram cu drag pozicile...,pt ca pe vremuri faceam o groaza de poze cu sotul meu...,acum dintr-o suta de poze cu Crinuta ,avem si noi una si aia nereusita...,pupici pe burtica
Toricelli,
eu inca te mai astept sa apari...

Mamica stralucitoare
18+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

hello hello !!!!!!!!!!

babyzapi, ti-am zis eu ca te-am tinut minte, ca aveai cercelus mic mic in nas am vazut si eu pozele si sunt superbe, tu sigur nu esti si fotomodel ??? am retinut, deci pe 26 iunie ne vedem la medlife bella isabela

apropos, cum reusiti mai fetelor sa fiti asa slabe ??? pe mine si aerul ma ingrasa ....cand aratam si eu asa slaba ca isabela....cu abdomenul plat si picioare subtiri....

maryb 18+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

cum reusesc eu sa beau 2L de apa pe zi....nu stiu, pur si simplu, am pe masa o sticla cu apa si beau tot timpul, apoi ma duc si mai iau una si tot asa pana ajung la 4 sticle de 0.5 de apa pe zi....doar la servici....ca acasa mai beau si niste apa si niste lapte....la inceput ma fortam, abia intra, acum parca e mai natural si parca mi-e si sete....eu si inainte de sarcina beam multa apa, ca cica ajuta la slabit....

maryb 18+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

V-am zis ca am inceput sa pap mai cumpatat? Ei bine..de la 9 kg luate pina acum 2 zile..azi sunt la 7,5 kg...mare lucru..., macar de as putea sa maninc mai cu masura pina in trim. III!

Bianca Andreea
Larisa Elena17+

Mergi la inceput

loren, ultima data ai zis de 8 kg, ajunsesei la 9 ??? da ma, da' la tine nu se vad

maryb 18+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

eu inainte de sarcina asta incercam sa mai slabesc ca asa imi zisese si dr sa mai slabesc, dar nu am mai apucat ca am ramas gravi....dar eu si bebe sa fim sanatosi ca ma pun eu pe slabit dupa ce nasc....pai mi-e dor si mie de abdomen plat, desi mi-e greu sa cred ca mai pot ajunge cum eram odata, dar macar incerc sa ajung cat mai aproape.

dar hai sa nu ne intristam acum cu kg in plus....

maryb 18+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Mai eu cresteam rapid..precum Fat Frumos...si am zis ca daca as reusi sa iau numai 10 pina in trim III..ca la Bia luasem 12 pina atunci si tot o consider mare realizare...daca as reusi sa beau si eu peste 2 litrii de apa/zi sigur nu as mai minca atit..e clar ca apa taie pofta de mincare...poate ma mobilizez in Delta sa maninc mai mult peste..desi nu imi place...pentru inceput am scos painea, dar dulciurile ba!

Bianca Andreea
Larisa Elena17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

buna fetele
Hristos s-a inaltat!
fetele azi am facut 4 ani de casatorie civila cu sotul si schimbam si semnatura
nu am mai avut rabdare sa va scriu ma bag fuga inapoi sa citesc sa vedem ce ati mai zis
17+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza!
Eu folosesc creme de la Piz Buin. Mi se par f bune. Pana acum nu am vazut creme speciale pt gravidute. Dar o sa ma interesez pt ca intentionez sa-mi mut domiciliul pe malul marii.

==========
Corina 14+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata fetelor!
Mai am si astazi de stat acasa. Maine ma duc la servici. Nu m-as fi dus daca nu erau fetele mele acolo sa le ajut la treburi..dar sunt niste colege super si cat mai pot vreau sa fac tot ce pot sa le mai ajut
Cand va aud cu ingrasatul, vorbiti de lucruri sfinte. Sa vedeti faza inainte de amniocenteza. Statea eu deja de o ora si jumatate la perfuzia aia cu No-spa si scobutil sa relaxeze uterul..ma ia alaturi doctora de la ecograf, ma intinde pe spate sa vada copilul si pipape burta..."hmmm...tot tare". O intreaba pe asistenta ce doza a pus in perfuzie si o puna sa o dubleze pe cea de No-spa ca aveam inca burta beton. Dupa vreo 10 minute de stat asa pe spate, se uita mai bine la mine per ansamblu si exclama..."mai, da' tu esti doar o mamica slaba, asta era problema...cat sa se relaxeze si uterul ala saracul, daca e si mic si cu copil inauntru"
Daca ma vedeati pe apate eram de coma, coastele iesite in afara si o galma pe bost de burta care se itea de sub buric. Si unde pui ca am luat deja 3 kg, la cele 52 avute inainte de sarcina...dar la 1,75m nu se vad. Noroc ca atunci cand stau ridicata, se vede o burtica frumoasa deja
Asta fiind partea cealalta a baricadei...m-as ingrasa si nu merge...

Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si 18+

Mergi la inceput