Mamici de Noiembrie-Decembrie (39)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Loren ce frumos e in Delta! Nush ce sa zic de creme. si pe mine ma intereseaza ca plec la mare. Sa ai parte de vreme frumoasa si sa te distrezi!

ginye 17+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

eu am una normala, cu fps 30.. la pret nu te pot ajuta... nu stiu daca se potrivesc cele de aici cu cele de acasa. distractie placuta in Delta!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

oceanborn si ginye55 va multumesc pentru raspunsuri !
ceva ceva a crecut acolo si la mine dar problema este ca mi se pare ca e doar un strat de grasime / un colacel. mama imi spune ca totusi sub colacelul acela este " adevarata burtica"..
am intrebat-o si pe dr. si mi-a spus sa nu-mi fac griji ca in primul trimestru burtica trebuie sa fie discreta si mai ales ca depinde de conformatia fiecaruia. am inteles ca la persoanele f slabe se vede mult mai repede.

15+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Cu placere fetelor! Ginye, chiar am auzit pe tvr internat. ca e primul an in care cadrele did. primesc liber de "ziua lor".Odihna placuta!
VonHellen, la fel e si la mine, burta n-am avut niciodata, ce nu trebuia se punea in parti pe talie..acum parca ma rotunjesc incetul cu incetul si la burta..in plus cica indicat e ca in primul trim sa luam aprox 2 kg..eu inca n-am reusit..cu toate ca deja am pofta de mancare.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Oceanborn multumesc!

ginye 17+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oceanborn

Cu placere fetelor! Ginye, chiar am auzit pe tvr internat. ca e primul an in care cadrele did. primesc liber de "ziua lor".Odihna placuta!
VonHellen, la fel e si la mine, burta n-am avut niciodata, ce nu trebuia se punea in parti pe talie..acum parca ma rotunjesc incetul cu incetul si la burta..in plus cica indicat e ca in primul trim sa luam aprox 2 kg..eu inca n-am reusit..cu toate ca deja am pofta de mancare.

14+

eu am reusit sa pun fix 2 kg...sa vedem de acum inainte cum va fi !!!

15+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Deci sunt ok cremele pentru copii pentru noi gravidele? Ca daca e asa cumpar din astea... Off ca nu mai stiu ce am folosit la Bia!
Von Helen las ca o sa-ti creasca burtica pina la final de o se te minunezi de ea!

Bianca Andreea
Larisa Elena17+

Mergi la inceput

nu stiu exact..mie gine mi-a zis sa folosesc obligatoriu lotiune de plaja cu fps peste 20, n-a specificat ca trb sa fie speciala pt noi...poate mai intra fete si mai primesti si alte raspunsuri..

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Dar sprayul contra tintarilor de la Chicco ala pentru copii este ok?

Bianca Andreea
Larisa Elena17+

Mergi la inceput

din cate am inteles de la alte gravidute, impotriva tantarilor poti folosi Autan. este special creat pt copii, deci nu vad de ce ar afecta bebelusul din burta!!!

15+

Mergi la inceput