Gravidute si mamici de Cluj - 81

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

VICTO daca o sa doarma tot asa mult si la un anisor s ar putea sa renuntam la cresa :))
ADRIANA bravo pt piticutza

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Seara buna,

Adriana felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ce frumos ca si-a dat drumul, te cred ca esti tot dupa ea dar inca un pic si va fii total independenta!

Astazi am auzit o chestie, cum ca nu ar trebui lasati copii in picioare pana pe la 10 luni. Ana bazaie sustinuta de manute de vreo 2 saptamani si e din ce in ce mai viguroasa in mers desi are doar 9 luni. Eu nu stiu cum sa o opresc, adica daca nu o plimb asa cum vrea ea, tipa. Voi ati mai auzit de asa ceva? Fetele cu copilasi mai maricei pe la ce varsta ati inceput sa va plimbati de manute?

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Neata!
Pina pune Adriana filmuletul cu Alexia mergind singurica, va spun eu ca e o minune de fetita, plimbareata si curajoasa. am vazut-o ieri in parc si a venit pe piciorusele ei sa-l vada pe stefan!

Diana, eu stiu ca poti sa lasi copilul pe piciorusele lui din momentul in care o cere. sigur ca depinde de la copil la copil, insa stiu f multe cazuri in care la 9-10 luni copii umblau singuri, fara sprijin. e la fel de normal cum e sa mearga abia la un an, un an jumate.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Buna dimineta:)

Felicitari tuturor pentru toate realizarile din ultima vreme:)

Adriana, ma bucur ca a fost de bun augur sugestria de a participa la "de-a busilea" cu Alexia, ti-am zis ca va iesi campioana;))

Am fost si noi la babyexpo, sa luam premiul de BabyStar, ne-am intalnit baietii nostri scumpi si frumusei Dav si Andrei:)Am fost surprinsa de cei de la standul NEstle ca ne-au cadorist cu 3 borcanase de papa, un bol, o bandana si o lingurita si de cei de la Mustela, care au dat o gramada de mostre marisoare, inca inainte sa cumparam. in rest nu mi s-a parut nici mai sarac, nici mai bogat decat ma asteptam, cam ca si anul trecut a fost, poate putin mai bine...

Paula, si noi avem un Patrick urias si rosu.:) daca ai vazut sunt o serie de itemuri din categoria Patrick&friends, am luat pentru mine o cana de , care era intr-o cutie faina metalica unde am depozitat toate cordelutele si agrafutele carinutei:)

Ramo, ai incercat dovlecel cu avocado sau cartof dulce cu dovlecel, sau avocado cu banane sau mar copt? astea sunt f bune la gust ca si combinatii si pate i-a placea Beiutei.

in rest, vesti bune, Carina papa orice, 2 mese solide si 3 de lapte, are un dintiosor, se pregateste al doilea.
eu am terminat cu examenele si astept...concediul:)sper ca odata sa imi fac cureaj si sa vin pana in babes sa va mai vad pe cele care mergeti acolo zilnic

va pun si cateva poze, bineintels si cu prima diploma a Carinei:)

http://good-times.webshots.com/album/563760893AEHbNb

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

NEATZA
Andreea Ericut e superb
Co felicitari pentru Carinuta pe care o pupam dulce

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

buna mamici..cam de multicel nu am mai avut timp de intrat pe forum. pana ieri edi dormea tot afara...dar de dous zile doarme numai in casa asa ca am si eu un pic de timp liber.

felicitam noile mamici ,fetita Alexia care umbla, frumusica Carinuta si toti baietei si fetitele .

tot incerc sa-i fac un program lui edi si nu-mi iese...cat de cat papam la aceleasi ore....dar nu ne iese tot timpul . tot aud mamici vorbind despre copii lor"noi avem un program tare bine stabilit. acum papam..acum dormim"..oare chiar asa sa fie...nu stiu eu cum sa-i fac programul? sau pur si simplu difera de la copil la copil?? e destul de nasol mai ales cand ma intreaba prieteni la ce ora pot veni in vizita....uf uf.
oricum sunt multumita ca papam mere.pere.caise. piersica. iaurt simplu ne place de numa...supica si legume ,carnita de pui si ficatel..iar maine incercam pestele...sper sa-i placa.

RAMONELLA...asa de curiozitate..cum refuza Bea papica? o scuipa sau plange? Edi nu papa cand ii e somn sau prea foame si atunci plange .daca e odihnit ii dau un pic de titi si apoi papa foarte bine.( asta se intampla doar in cazul supei si legumelor ptr ca fructe papam pe la 9 cand nu e nici obosit si nici nu-i e prea foame)

va salutam si va pupam.
mami si edi

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6" target="_blank">poze Eduard 0-3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj" target="_blank"> poze Eduard la 3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.3re2sve7&x=0&y=sh43dl&localeid=en_US" target="_blank">poze Eduard la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!

Am fost ieri si mi-am gasit rochita.Dupa multe cautari si inervari,am gasit la salon Emmma,una albastru deschis,eu,care eram tot cu rosu...Sus e cu dantela,si cu ceva perlute,e transparenta partea de pe burta si din spate,dar la sani nu.Si partea de jos e acoperita cu voal,si in spate are putia codita si dedesupt are tul.Imi pare rau ca nu i-am facut poza cand eram imbracata cu ea.Acum mi-e lene s-o mai imbrac.

Mersi mult Alex si Meli,oricum.

Alexia felicitari pentru mersul singurica!!!

Referitor la ce spuneati de mers,eu cred ca fiecare copil e cu ritmul lui,si nu mai trebuie sa ne luam dupa ce spun altii,si sa ne urmam instinctele de mamici,nu???Ca noi stim ce e mai bine pentru ei.Si daca copilul vrea si poate sa mearga,de ce nu??

Felicitari Carinuta inca o data,si sa aveti cat mai multe diplome de acum inainte,si la invatatura si la frumusete!!!!
Co,am incercat diferite combinatii,cateodata ii plac,cateodata nu...Sau ceea ce-i placea odata mult,acuma nu-i mai place...Asta e..Dar cateodata intru in pana de idei.

Ieri pana la urma a papat Beiuta la amiaz o jumate de borcanel,apoi dupa o ora,160 de lapte,iar dupamasa 100 de iaurt cu fructe de la Humana,apoi dupa vreo ora 130 de lapte si seara tot 130 de lapte...Deci destul de bine...
Elena,asa si la Bea,cand e prea obosita sau prea infometata nu papa.Problema e ca in ultima saptamana nu mai doarme dimineata cum facea de obiocei.Se trezeste la 7,papa,apoi doarme 20-30 min,si gata....Si adoarme pe la 11...Cand ii dau masa de fructe de la 10,i-a vreo 2-3 lingurite,si alea cu chiu si vai si gata...inainte cum vedea lingurita,deschidea gura...acum si-o tine strans si daca insist,incepe sa maraie si se tot foieste...nu plange...Eu sper ca e doar o perioada si o sa-si revina...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Carinutza cochetzica! super sint pozele! are fata asta niste ochi!!!! mama-mama ce s-or mai bate baietii pentru ea!

Velena, si noi avem program. sigur nu e la minut, insa avem ore aproape fixe de masa, de somn si plimbare.
adica:
-7-8 papa
-somnic
-11 papa
-plimbare
-14 papa
-somnic
-18 papa
-plimbare
-baita
-21.30 papa
-somnic.

intre ele pauze de joaca, de cca o jumate de ora, o ora.

Ramona, felicitari pentru rochita. neapatat sa faci poze sa te vedem si noi.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Servus fetelor mai vechi mai noi....am intrat si eu putin si va vad vb de cresa.Eu sunt impotriva cresei de orice fel particulara,de stat sau de oricare o fi ea.Un copilas mic care de abea daca sta un fundic,de mancat singur ce sa mai vb ,nu stie sa zica mai nimic nu prea are ce cauta la cresa.Sa nu credeti ca cresa e ceea ce vedeti in filme.Aici sunt copilasi de toata felurile,de obicei copilutii din familii nevoiase(vb de staT), parinti care nu-i duc la dr si care sunt primiti la cresa ca ce sa faca saracii parinti cu ei.Toata viata o sa mi-l amintesc pe fiu-mio de 1 an si 11 luni stand in patutul ala de fier si urland ca vrea jos.Da ...jos tre sa stea cineva dupa el ..si la 20 de copii cine sa o faca???De mancat stiti cum e???Ingrijitoare va zice a mancat doamna f bine ,desi tu stii ca-i faci pasat sau bucatele sau mai umbli dupa el.....a dormit f bine ,invelit neinvelit urland sau cu okii rosii.
Si acum pontul mare cu dusul la cresa SOCIALIZAREA....mare termen intr-adevar..pai un capilut de 1 an care de abea merge si se uita numai dupa mama.....are nevoie de socializare printre straini??????
Si va pot spune ff multe.
De cresa particulara nu pot vb....ca nu stiu ce si cum dar eu nu l-as duce pe al meu nici acu la 2 ani ..sa-l trimit asa in neant .Oricum sa va asteptatai la boli de la din astea contagiose cu tot cu vaccinuri facute pana la bronsite si pneumonii care sunt in fruntea listei.Ajungi sa-ti dai cu pumnii in cap ca l-ai dus la cresa ca sa socializeze si sa ai un pic de timp liber.Asa am facut eu...dupa 2 luni de tras prin spital si certurile doctorilor ca nu ai domana ce face???Ca nu te vad asa amarata mi-am luat bona ,femeie sau cum ii mai spune si i-am dat mai mult de jumate de salar.Si a fost ff bine.
Acum sunt la copil nr 2 tot cu bona si tot asa banuti destui da copil sanatos care sta in casa lui cu jucariile si patul lui si asta e.Se mai betejeste de la frate-so care merge la gardi.Are vreme destula de la 3 ani cand v amere si el la gradi s afie bonav da mcara e mai mare si e altceva.
Sa nu mi-o luati in nume de rau ..ca asa m-am suparat si eu pe cine imi zicea...da pana nu am patit-o am zic ca no ,n-a fi al meu altfel decat ceilalti.
Va pup si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

monica, eu nu ma supar absolut deloc ca ai scris.poate ai facut f bine, ca eu sunt in dubii.oricum am mai scris ..l-am inscris sa stiu ca am macar o alternativa.
intr-adevar, pana nu treci tu prin asa ceva..zici ca-i bine..
oricum si eu am de gand sa mai caut, sa mai vb cu bunicile poate- poate o mai lungim un an...
ideea e ca eu nu vreau timp liber, ca nu voi sta acasa, vreau sa imi termin studiile, care implica si drumuri la bucuresti.
personal,chiar ma bucur ca ai scris.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput