Gravidute si mamici de Cluj - 81
Raspunsuri - Pagina 18
ALEX29 spune:
MONICA draga si eu ma bucur pt ce ne ai scris ...sunt chestii la care nici nu ma gandeam :((,dar la o cresa particulara o educatoare e la mai putin de 20 de copii...nu s sigura ,miercuri ma duc la happy kids sa vad care i treaba ...ce bine era daca o aveam pe mamy langa mine
iar legat de bona sincer mie mi frica sa angajez pe cineva si oricum vreau cam 2 zile pe sapt ca sa pot sa lucrez
deci mai degraba aleg varianta unei crese particulare ,chiar daca i mai scump ,..nu prea am de ales
CO inca o data felicitari pt minunatia aia mica si scumpa ,azi am vrut sa venim in parcul din Manastur dar a plouat asa ca am renuntzat ...pe maine poate o sa fie mai frumos
VELENA legat de programul puiutzului meu iti pot spune ca ea si l a format singura si totul e perfect deocamndata ...sper so tzina tot asa ...
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
ADRIANA acum am reusit sa vad pozele cu puiutzu ,e tare scumpaaaaa ,ai pus cumva si un filmuletz cu concursul ?
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
magdutza24 spune:
Buna seara
Alex am o prietena care s a dus sa vrb la cresa Happy kids si maine se duce cu copilul ei care are 1 an sa vada serbarea organizata de copii.va tin la curent cand aflu preturile
somn usor
magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
mami_alexia spune:
Buna seara! Un examen a trecut, au mai ramas 4.
Monica, subscriu tot ce ai spus, de tot ce ai spus mi-e frica si mie.Deocamdata eu nu am stat departe de Alexia mai mult de 3 ore asa ca nu imi imaginez cum ar fi o cresa. Trebuie sa gasim insa o solutie , poate nu va fi cresa, o sa vedem.
Alex, n-a avut cine filma la concurs, si eu si Adi eram implicati in ceea ce face Alexia.
Ma duc sa dorm, in ultimele nopti am dormit cate 5 ore.Noapte buna!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
velenamaria spune:
buna seara mamici..va vad vorbind despre dusul copiilor la cresa. parerile sunt si vor fi pro si contra. parerea mea este ca trebuie sa stam cu copiii cat putem de mult...mie imi pare rau ca nu pot sta 3 ani cu el acasa( cel putin). nu ma grabesc sa ma intorc la munca. am timp de munca dupa ce creste Edi ....multi ani de munca. o sa ma satur de ea...dar anii acestia , cat e edi mic trec si nu se mai intorc. apoi..educatia....imi doresc sa-mi formez eu copilul si sa nu invete de la altii cine stie ce apucaturi. cat despre socializare, la cati copii sunt prin parcuri socializeaza de numa toata ziua. eu nu ma gandesc inca la cresa desi stiu ca anul viitor va trebui sa ma intorc si eu la munca... si sper ca pana atunci sa gasesc o bona buna.
va urez o noapte linistita.
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6" target="_blank">poze Eduard 0-3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj" target="_blank"> poze Eduard la 3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.3re2sve7&x=0&y=sh43dl&localeid=en_US" target="_blank">poze Eduard la 6 luni
anamica spune:
Am intrat sa va urez o saptamana minunata, copilasi cuminti si sanatosi! Eu sunt cu bagajul aproape gata, finalizez dimineata asa ca nu mai pot intra, iar la pranz plecam.
Monica m-au rascolit vorbele tale, cred ca ai dreptate, Doamne daca am putea sa-i tinem cu noi tot timpul, ce bine ar fi!
Va pup si noapte buna,
Diana si
Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Neata!
Monica, eu nu zic ca nu ai dreptate, insa sint situatii in care ne ai ce face. si eu mi-as dori sa pot stat acasa doi ani cu bebe. din pacate nu se poate decit daca vreau sa ma mut cu copilul in drum...va trebui sa ma intorc la iarna la serviciu. asta e! si eu si fratele meu am crescut la cresa de stat si nu am patit nimic, nu am fost in spital, nu ne-am imbolnavit, am mincat bine si am fost curati tot timpul. normal ca e important sa-ti alegi cu grija cresa, acum mai e si optiunea unei crese particulare. eu nu mi-as baga in casa o persoana straina, eventual si angajata de prin piata. sincer, nu as sta linistita.
Diana, drum bun sa aveti si o vacanta de vis. sa va intoarceti bronzati si odihniti!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Victo spune:
io, cum sunt cu imaginatie bogata..mi-i frica sa nu-mi rapeasca copilu'..o iau razna, stiu...
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
mami_alexia spune:
Neatza!
Raportam febra. 38,4. Asa, din senin, aseara, dupa ce a adormit am simtit-o calduta. Dupa aia a devenit fierbinte. Am administrat supozitor cu paracetamol si sosetute cu otet(cele din urma nu stiu ce efect au ca e prima data cand i le pun)..in fine, dupa vreo 30 minute, era 37,6..apoi a scazut de tot. Suspectez dintii. Ieri, dupa ce m-am intors de la examen, saliva ca un robinet, tot asa dintr-o data. Si dadea cu limba in partea de jos a gurii. Nu ma lasa nici sa ma uit in gura ei dar o sa insist.Si daca nu gasesc nimic (adica vreun dinte), trag o fuga si la dr. Poate e ceva in gat..desi am dubii in privinta asta. Daca o durea gatul nu manca aseara si ea, in schimb, a mancat foarte bine.
Toate peste toate..m-am cam speriat..e prima data cand face febra asa mare.
O ZI BUNA TUTUROR!
MAMI(Adriana) &
mami_alexia spune:
quote:
Originally posted by Victo
io, cum sunt cu imaginatie bogata..mi-i frica sa nu-mi rapeasca copilu'..o iau razna, stiu...
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mie doar mi-e frica...asa cum spunea Monica, sunt asa de mici si nu stiu nimic si pe nimeni in afara de noi..iar acolo nimeni nu ii poate avea atata grija cat le avem noi.
MAMI(Adriana) &