Gravidute si mamici de Cluj - 81

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

quote:
Originally posted by Andree27

Am pus poze cu Ericut in album,daca vreti sa il vedeti!!!!

Poze
Andreea , de Ericut puiut!!!!

Andreea, tare dulce mititelu'... si vad ca are si el destul parut in caput... si al meu a avut mult.. si era brunetel bine, de zicea taica-so ca nu e al lui... acu s-a blonzit, de fapt e saten deschis...

deja ma apuca nostalgia cand ii vad pe astia mititei... ce dor mi-i de un mic, mic...

multi lui bebe Eric 2

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

are mama o fetita...

Eric in centrul de joaca

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Anamica si AncaB nu imi trimiteti in Pm nr lor de tel daca le aveti!!

Anamica, bebe Eric e tare cuminte,nici nu ma asteptam ,mai ales cat am fost eu de agitata in perioada sarcinii!!!De 2 ori se trezeste noaptea si papa si apoi la nani!!Problema e ca am eu atata lapte si ma trezesc ca numai un lapte fac in pat ,chiar daca ma mulg dupa ce ii dau sa pape!!
Si mai am o rugaminte la voi,un medic de familie bun pt bebe tot din Marasti?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Andreea, cei de care ti-am zis eu sint medici de familie cu specializare pediatrie. tel pop baldi: 0264-413049, tel lupu: 0264-545888. sint nr de la cabinete. restul nu le stiu, dar cred ca sint usor de aflat de la informatii sau din cartea de tel.

am vazut si pozele cu bebe eric mic. e un super dulcic, cu hainitele lui care ii vin inca mari...imi aduc aminte cum era si stefan, inota in salopetele...si asa repede i-au ramas toate mici!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Anca B merci mult de tot!!Cred ca voi suna la Pop Baldi daca ai zis ca e bun si e foarte aprope Str Crinului de unde locuim noi!!Merci mult de tot si de aprecieri si tie si la Andreea !!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Andreea activeaza-ti PM, sa iti trimit nr de tel. Eric e un frumos si are asa falcute dragute!

Fetelor stiti vreo croitorie prin Manastur ca am urgent de scurtat o pereche de pantaloni si nu m-as mai duce pana in Marasti ca stau PROST cu timpul!

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata!!!

Offf,bebele asta al meu,nu vrea sa doarma si e treaza de la 8...azinoapte s-a trezit la 3,si a inceput sa planga,i-am dat lapte si a baut 160...Ieri nu prea a papat pireut,numai cateva lingurite...

In legatura cu Baby Expo...Sunt dezamagita si eu...Am luat pentru baie Mustela,care a meritat,a fost 35 lei,apoi jucariile de la Tiny Love,care au fost mai ieftine ca pe site...i-am luat la finutul meu carusel de acolo...apoi am mai luat niste body-uri cu 9,5 lei.In rest toate mi s-au parut mai scumpe ca in magazin,de exemplu am luat lapte Humana cu 52 lei,si la Auchan e 51 si la farmacia ieftina de pe memo e 48...Am mai luat niste iaurturi cfu fructe,noi aparute de la Humana.

Mai fetelor,eu nu stiu ce sa-i mai dau de mancare la Bea,cateodata seara prefera sa manance mancare,decat lapte...Dar nu stiu ce sa-i dau,mmai ales seara...i-am dat borcanas de noapte,ca cica sunt pentru o digestie mai buna pe timpul noptii.Cerealele nu-i prea plac,desi am de la Humana cu cirese si banane...in general nu-i plac,indiferent de aroma...Habar nu ma ce sa-i mai dau de mancare...mananca acum si papa facuta de mine.Cateodata papa si 300 g de pireu pe zi si intre 400-600 ml de lapte.Ore e destul??In greutate vad ca a luat.
Oare gris cu lapte se poate da de la varsta asta???Si cu ce lapte,ca banuiesc ca lapte praf nu...si zahar se pune????
Of,tre sa ma apuc de citit carti.Ca am o gramada.

Apropo,voi in parcul din Manastur nu mai veniti???Ca eu am fost de vreo 3 ori,si n-am intalnit pe nimeni...am stat singura,ca proasta...Adica cu Beiuta,nu singura.

Ei,se pare ca a adormit gombotelul.Asta e porecla ei...de parca cat de durdulie ar fi...

Aaaa,vreau sa va zic ca Olim e in Cluj,are examene,l-a lasat pe Alex la mine cat a fost la scoala,si a venit soacra sa ma ajute,ca nu ma descurcam singura.Acum merge soacra la ea,sa stea cu el,e mai bine asa,ca se cam dadea peste cap programul lui Bea.Uauu,e tare greu cu 2,mai ales cand unul are 10 kile la 6 luni...si eu,care mi-am dorit gemeni...Saraca mami a mea,ce greu i-o fi fost...

Ma duc sa ma imbrac,ca tot in pijama sunt si sa strang de prin dormitor,ca n-ati vrea sa vedeti cum arata...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea

Mergi la inceput

Aaaaa,si sa-mi fac o cafeluta.

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea

Mergi la inceput

anuntam si noi cu tot tamtamul ca:

AZI FACEM 6 LUNI!!!

ce repede a zburat timpul asta.... unde e oare?

oricum,dam de baut...:(laptic si suculete) si de papi(pireut de legume cu pieptut de pui)ca are mama un puiut cumintel, vesel si dulce...

pupam pe toti!

ERIC

are mama o fetita...

Eric in centrul de joaca

Mergi la inceput

Eric,La cat mai multe lunite!!!!Sa fi sanatos!!!

Da...cum trece timpul...noi ieri am facut 7 luni....ioaiiii

Poze
Asa s-a nascut Bea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Eric,La cat mai multe lunite!!!!Sa fi sanatos!!!

Da...cum trece timpul...noi ieri am facut 7 luni....ioaiiii

Poze
Asa s-a nascut Bea

da, stiu... LA MULTI ANI CU SANATATE SI FERICIRE! ieri am lipsit(motivat) de pe aci...;)

asa ca LA MULTI ANI ! pentru toti bebicii care sarbatoresc adaugarea in buchetul vietii a inca unei lunite!!![pup]

ERIC

are mama o fetita...

Eric in centrul de joaca

Mergi la inceput