Gravidute si mamici de Cluj - 81
Raspunsuri - Pagina 12
Andree27 spune:
Neatza,
In primul rand vreau sa va multumesc tuturor pt sustinere si felicitari!!
Acum am intrat si eu in randul mamicilor si sunt asa de fericita de nu am cuvinte!1!
Am o mare rugaminte la voi! Nu imi recomandati si mie un pediatru bun care sa fie din Marasti!!Va rog mult de tot!!!!!
Pupicei la toate!!!
Poze
Andreea
39+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 1saptamana!!!
eladea2005 spune:
quote:
Originally posted by Andree27
Neatza,
Acum am intrat si eu in randul mamicilor si sunt asa de fericita de nu am cuvinte!1!
Am o mare rugaminte la voi! Nu imi recomandati si mie un pediatru bun care sa fie din Marasti!!Va rog mult de tot!!!!!
Pupicei la toate!!!
Poze
Andreea39+in asteptare de un ingeras:
Eric
Andreea, felicitari pentru noul statut de mamica!!!!
E foarte frumos dar si greu sa fii mami, insa totul se recompenseaza cand iti vezi puiutul crescand si iubindu-te fara limite
bine ai venit pe lume bebe Eric... sa ai aprte de tot ce-i mai bun pe lume, sa fii sanatos si mai ales cuminte
da ce facem acu', ca ne incurcam...eu Andreea, tu Andreea... bebe meu Eric, al tau tot Eric????
ne descurcam noi cumva

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
are mama o fetita...
Eric in centrul de joaca
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
eladea2005 spune:
quote:
Originally posted by mami_alexia
Buna dimineata!
Poftiti la POZE
MAMI(Adriana) &ALEXIA(28 aprilie 2007)
ALEXIA- 1 AN
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
e mortala grasunica!!!

ERIC
are mama o fetita...
Eric in centrul de joaca
eladea2005 spune:
quote:
Originally posted by anca.b
Salutare!
Azi e ziua sotului meu, asa ca ieri nu am intrat, am avut musafiri...Duminica dimineata am fost la cora, i-au cumparat lui stefan patut pliant pt concediu, scaun pt luat masa, carucior sport, storcator de fructe, lingurite, furculite, boluri si canuta cu cioc...plus pampersi, lapte...si da, toate au fost muuult mai ieftine decit la baby expo.
Simbata seara am intrat si la expo asta de linga noi, si m-am cadorisit cu doua rochite si trei perechi de balerini/sandale. pacat ca a fost aglomerat tare, nu am avut rabdare sa stau cu copilul pe acolo.
Adriana, am vazut pozele...sint grozave toate, iar cirliontii Alexiei se vad foarte bine in multime.
Andreea, nu stiu pe nimeni care face masaj acasa. daca afli sa-mi zici si mie, ca m-ar interesa.
Meli, si al meu a mincat simbata si duminica destul de rau. ieri chiar si-a scos o masa cu totul...adica minus 240 ml...cred ca e timpul sa incep diversificarea, ca vad ca laptele nu-i mai face pofta...TE-ai hotarit cu ce te imbraci?
Ioana, ce frumos ca ati iesit la aer cu Sara. cred si eu ca i-a placut printre copilasi!
Anca siStefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ce dulce e bebe Stefan! si ce elegant! da vad ca faceti parada modei, nu alta
e tare scump!! sa traiasca si sa fie sanatos!

ERIC
are mama o fetita...
Eric in centrul de joaca
Andree27 spune:
quote:
Originally posted by eladea2005quote:
Originally posted by Andree27
Neatza,
Pupicei la toate!!!
Poze
Andreea39+in asteptare de un ingeras:
Eric
Andreea, felicitari pentru noul statut de mamica!!!!
E foarte frumos dar si greu sa fii mami, insa totul se recompenseaza cand iti vezi puiutul crescand si iubindu-te fara limite
bine ai venit pe lume bebe Eric... sa ai aprte de tot ce-i mai bun pe lume, sa fii sanatos si mai ales cuminte
da ce facem acu', ca ne incurcam...eu Andreea, tu Andreea... bebe meu Eric, al tau tot Eric????
ne descurcam noi cumva
ERIC
are mama o fetita...
Eric in centrul de joaca
Lasa ca ne descurcam noi cumva!!![:d]
la Ericutul tau!!Poze
Andreea ],
de Ericut puiut!!!!
anca.b spune:
Andreea, multumesc! adevarul e ca am camera la indemina si ii fac poze de cite ori ii dau pt prima data hainute...asa imi plac toate, ca nu ma pot abtine!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
eladea2005 spune:
quote:
Originally posted by anca.b
Andreea, multumesc! adevarul e ca am camera la indemina si ii fac poze de cite ori ii dau pt prima data hainute...asa imi plac toate, ca nu ma pot abtine!
Anca siStefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
te inteleg perfect... si eu cumpar hainute ca nebuna, desi stiu ca unele nici macar nu ajung pe el, ca deh... creste repede... da asa e cand ai o mama nebuna dupa cumparaturi
ERIC
are mama o fetita...
Eric in centrul de joaca
anamica spune:
Neata
Am supravietuit cu bine week-endului doar cu Ana, a fost mai greu dar ne-am descurcat. La ritualul de seara s-a simtit lipsa taticului, dragutza de ea se uita tot la usa de la baie sa intre tati, apoi la cremuit/imbracat se apleca sa se uite pe dupa mine sa-l vada... Iar aseara cand a venit asa s-a bucurat!!!
Ana merge tot mai bine sustinuta de manute si prinde o viteza de numa-numa, asa ca l-a purtat aseara si pe tati prin toata casa alergand dupa un balon
.
Anca felicitari pt achizitii, v-ati innoit nu gluma! Sa le folositi sanatosi!
Andreea hai spune-ne ce face bb Eric, e cuminte, papacios? Din pacate nu stiu pediatru in Marasti. Daca vrei am nr de tel al dr Andreica si el din cate stiu vine si acasa. Zi-mi daca il vrei.
Felicitari Alexia!
Felicitari David!
Diana si
Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Andreea, mami de Eric, bine ai revenit!! Felicitari pentru bebe frumos si sanatos!!!
Pediatri in marasti sint asa:
Lupu Mihail(str Aurel Vlaicu nr 38) e mai in virsta, are f multi copii inscrisi, am auzit si lucruri bune si mai putin bune...
Pop Baldi Luminita (str Crinului nr 9), de care am auzit numai lucruri bune...am prietene care vin din manastur sau din gheorgheni cu copialsii la ea. pe Crinului mai e o dr, da' nu mai stiu cum o cheama, tot pediatru. si mai sint 2 dr la dispensaul de linga stanca, dr butiere rodica e una dintre ele, care iar e ok.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
Andree27 spune:
Am pus poze cu Ericut in album,daca vreti sa il vedeti!!!!
Poze
Andreea ,
de Ericut puiut!!!!