Mamici norocoase de sept-oct 2008 (69)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Babytza, angelynnamultumesc!
ca si voi si eu voi lua 2 mil lunar
Freshanana, unde esti???
Eva, spor la mutat!

27+LUCAS
AMR 13 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
Originally posted by babytza

stie cineva un fotograf bun ? Am si eu cununia pe 1 august si tipa pe care o stiam eu e plecata din tara atunci....

Valentina 21 +

Asa creste gandacelul nostru

intra pe w w w . a n d r e a s p h o t o . r o ,
eu am lucrat cu ei la nunta mea si sunt multumita.

24+ Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea

Mergi la inceput

Sigur sunt in luna a 7-a?Tocmai am citit aici pe site ce zice pt sapt 27 si acolo zice ca sunt inca in luna a 6-a. Caut eu mai tarziu ca acum nu am timp.

27+LUCAS
AMR 13 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

quote:
Originally posted by bitza2008

Sigur sunt in luna a 7-a?Tocmai am citit aici pe site ce zice pt sapt 27 si acolo zice ca sunt inca in luna a 6-a. Caut eu mai tarziu ca acum nu am timp.

27+LUCAS
AMR 13 saptamani!!!

Bitza,in "What to expect when you're expecting" scrie ca luna a 6a este intre 23 si 27 de sapt.Tu ai 27 saptamani implinite, deci esti in saptamana 28 si deci in luna a 7a.Eu am 22 de sapt implinite, sunt in saptamana 23 si deci in prima saptamana din luna a 6a.

22+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

quote:

Babytza, angelynnamultumesc!
ca si voi si eu voi lua 2 mil lunar
Freshanana, unde esti???
Eva, spor la mutat!

27+LUCAS
AMR 13 saptamani!!!

Asta este acum...daca aveam cele 2 luni era ok...oricum tati a zis sa fie el sanatos ca poate munci darr totusi ma gandesc si la el ...

Mie imi este foarte somn, am mancat mai devreme si acum nici ochii deschisi nu ii pot tine si pana plec acasa mai am

21+ - posibil baietel

Bebe

Mergi la inceput

Pe p a ri n t i.com zice ca am intrat in ultima sapt dinaintea cleui de-al 3-lea trim.Tocmai m-a sunat un coleg sa-mi zica ca mi-a gasit portofelul.Bani n-am decat 45 euro, dar acte, carduri...offff!mA LASA MINTILE!

27+LUCAS
AMR 13 saptamani!!!

Mergi la inceput

quote:

Pe p a ri n t i.com zice ca am intrat in ultima sapt dinaintea cleui de-al 3-lea trim.Tocmai m-a sunat un coleg sa-mi zica ca mi-a gasit portofelul.Bani n-am decat 45 euro, dar acte, carduri...offff!mA LASA MINTILE!

27+LUCAS
AMR 13 saptamani!!!

Asa stiam si eu ca abia cand implinesti 28 s intri in luna a 7-a, si ti-am raspuns si ceva mai devreme.

Imi pare rau ca ti-ai pierdut actele ca e nasol rau cu alergatura si bataia de cap sa le faci iar.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tzitziri

quote:

27+LUCAS
AMR 13 saptamani!!!

Bitza,in "What to expect when you're expecting" scrie ca luna a 6a este intre 23 si 27 de sapt.Tu ai 27 saptamani implinite, deci esti in saptamana 28 si deci in luna a 7a.Eu am 22 de sapt implinite, sunt in saptamana 23 si deci in prima saptamana din luna a 6a.

22+
bebe David

Tzitziri asa credeam si eu cand aveam 22 s ca am intrat in 6 luni insa medicul meu mi-a zis sa mai astept 10 zile si abia apoi intru in 6 luni. Cred ca e valabil si la ea cu cele 27 s implinite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by laureta

Diana poti sa intri in alea 126 de zile dupa ce nasti. Si e super ca primesti mai multi bani ( 85% din brut minus 1 %). Bani le iei de la angajator si ei se scad la CAS.

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

laurici nu e 85% din net? ca mie asa mi-au zis fetele de la contabilitate de la noi si sigur nu am inteles gresit ca m-am mirat si eu

alinush felicitari pentru vestile bune!!! asteptam si detaliile

feli am intors eu vreo 2 si in gura da am mai si lasat cateva sa iau masa dupa-amiaza impreuna cu sotul

diana stiu sigur ce iti va rapsunde marius la pm, si anume ca da, beneficiezi de CIC

spun asta pentru ca am citit la legislative chiar de curand o tipa intr-o situatie asemenatoare cu a ta si a intrebat si marius i-a raspuns ca nu are importanta ca ai lucrat cu jumate de norma si faptul ca ai cotizat impozitele la stat, deci stai relaxata ca intri

eu despre prenatal nush ce sa zic prefer daca ma simt bine sa mai merg la serviciu si sa-mi iau prin sept prenatal cu o luna inainte sa nasc ca atunci chiar e greu sa iesi din casa cu burtoiul

20+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:

Salutare tuturor!
Alinush felicitari!
Fetele, azi implinim 27 sapt, deci e luna a 7-a?????ca eu nu stiu sigur. Claudinna, felicitari si tie!Te intrebam zilele trecute dak mai ai dpn tot 3sept dar nu mi-ai raspuns.
Azi sunt cea mai fericita- de dimineata Lucas face gimnastica in burtica in continuu iar sotul meu vreo jumatate de ora m-a pupat intruna si imi tot zicea ce frumoasa sunt si ce mult ne iubeste pe amandoi; pupa si burtica si Lucas raspundea cu niste ghionturi.Ma simt tare fericita si implinita. Multumesc lui Dumnezeu pt miracolul din burtica si pt cel mai bun sot din lume
Pupici tuturor!

26+LUCAS
AMR 14 saptamani!!!

oauu ce frumos!!! felicitari pentru bebe lucas jucaus !!! si pentru semnatura

eu am citit chiar aici pe desprecopii ca in luna 7 se intra din s28, ma duc sa mai citesc o data sa nu vb prostii

edit: da am citit si din s28 intri in luna 7

20+ DAVID

Mergi la inceput