Mamici norocoase de sept-oct 2008 (69)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare tuturor!
Alinush felicitari!
Fetele, azi implinim 27 sapt, deci e luna a 7-a?????ca eu nu stiu sigur. Claudinna, felicitari si tie!Te intrebam zilele trecute dak mai ai dpn tot 3sept dar nu mi-ai raspuns.
Azi sunt cea mai fericita- de dimineata Lucas face gimnastica in burtica in continuu iar sotul meu vreo jumatate de ora m-a pupat intruna si imi tot zicea ce frumoasa sunt si ce mult ne iubeste pe amandoi; pupa si burtica si Lucas raspundea cu niste ghionturi.Ma simt tare fericita si implinita. Multumesc lui Dumnezeu pt miracolul din burtica si pt cel mai bun sot din lume
Pupici tuturor!

26+LUCAS
AMR 14 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Felicitari Bitza pentru schimbarea semnaturii. Da, esti oficial in luna a saptea si in trimestrul III . Ai reusit sa cumperi cosmeticele de la Greenland?

O burtica mititica

26+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Hello burtici, ce faceti ?! Noi ne invartim pe aici, mai muncim putin, mai stam, tragem matza de coada , dar e tare ciudat sa stai asa in casa zi dupa zi
Eu vreau sa imi iau liber maine jumate de zi si vineri o zi, sper sa nu faca sefa vreo mutra, dar si daca face...n-o vad, avantajul de a lucra d-acasa
fetelor as manca continuu, asa nu-i bine, si noaptea mi-e o foame...., nu stiu ce sa mai fac, eu incercs a ma abtin, dar...nu prea pot, nici nu m-am mai cantarit de cand pusesm6 kg, cine mai stie cate am mai acumulat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Felicitari Bitza pentru noua semnatura !!!!!!!

Valentina 21 +

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Alinushca felicitari si bine ca e totul ok. Sa-ti traiasca bebe-ul si mama lui impreuna cu el.

Muuh sunt perfect de acord cu tine ca ecografia nu e o metoda invaziva. Probabil ca net-ul nu e sursa cea ma buna pentru o astfel de informatie caci acolo scriu tot felul. Ceea ce nu m-a convins pe mine e doar faptul ca nu s-au facut suficient de multe studii sau daca da, nu s-au prea publicat rezultatele lor. Am gasit o lista cu reactii adverse dar nu si studiul cu pricina si numarul celor in cauza, asa ca nu sunt convinsa ca vreau s-o dau aici daca nu ma convinge sursa.

Cat despre mine, o sa continui sa merg la consultatiile propuse de medic fara sa-mi fac ganduri ca sunt prea dese deoarece am incredere in el si cred ca nu exagereaza deloc.

la toate burticile

21+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Oau, asa-s de aeriana, ca uitam sa schimb semnatura!Trimestrul III- oauuu
anca, astept sa-mi trimita mail dak au si magazin, sau numai online. Mi se par mici preturile-5 euro!!!Mi s-a pus tare pata pe produsele astea!Te anunt eu ce rezolv

27+LUCAS
AMR 13 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

quote:
Originally posted by bitza2008

Salutare tuturor!
Alinush felicitari!
Fetele, azi implinim 27 sapt, deci e luna a 7-a?????ca eu nu stiu sigur. Claudinna, felicitari si tie!Te intrebam zilele trecute dak mai ai dpn tot 3sept dar nu mi-ai raspuns.
Azi sunt cea mai fericita- de dimineata Lucas face gimnastica in burtica in continuu iar sotul meu vreo jumatate de ora m-a pupat intruna si imi tot zicea ce frumoasa sunt si ce mult ne iubeste pe amandoi; pupa si burtica si Lucas raspundea cu niste ghionturi.Ma simt tare fericita si implinita. Multumesc lui Dumnezeu pt miracolul din burtica si pt cel mai bun sot din lume
Pupici tuturor!

26+LUCAS
AMR 14 saptamani!!!

ma bucur pentru tine si felicitari pentru semnatura

21+ - posibil baietel

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

stie cineva un fotograf bun ? Am si eu cununia pe 1 august si tipa pe care o stiam eu e plecata din tara atunci....

Valentina 21 +

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Bitza, cam asa sunt preturile si la noi in tara, in jur de 25 ron am dat pe uleiul de migdale. Normal ca la mama lor tre' sa fie mai ieftine

Ma duc sa pap ceva ca tzipa asta mica de foame! S-a saturat sa-mi calareasca colul si acum si-a stabilit locul de joaca pe vezica mea . Oare cu cine o semana asa zglobie ? Auch, ma duc la shushu din 10 in 10 minute.

O burtica mititica

26+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
Originally posted by bitza2008

Salutare tuturor!
Alinush felicitari!
Pupici tuturor!

26+LUCAS
AMR 14 saptamani!!!

Bitza eu din cate stiu cand inchei 27 de saptamani intri in luna a 7-a, dar oricum felicitari pt semnatura noua

24+ Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea

Mergi la inceput