Mamici norocoase de sept-oct 2008 (69)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Clau_geo multumesc pentru raspuns. Hmmm, eu termin cele 90 de zile de concediu medical legal pe 16 Iunie. Daca din saptamana 31 intru in prenatal - asta insemnand 5 Iulie, trebuie sa merg la comisie pentru acordarea de concediu medical pentru diferenta ca la birou nu ma intorc sub nici o forma . Oare cum se procedeaza cu comisia asta?

LE: Laureta tnx . Daca se poate si de la 28 de saptamani ar fi super, as fi "acoperita" total de cele 90 de zile si n-ar mai trebui sa ma plimb pe la comisii. Am sa intreb oricum medicul.

O burtica mititica

26+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Fetelor m-ati mai linistit putin.Multumesc
Inca ceva Clauca am citit ce ai trimis tu si mai am o intrebare : daca nu iei nimic din prenatal cum va fi cazul meu pentru ca eu intru in concediul meu de odihna lucrand la scoala cate zile ai dreptul la postnatal:63 sau toate 126 poti sa le iei postnatal.Sau esti obligat asa ailuat si prenatal?Asta de catre cine se plateste?

Diana
27+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

alinush ma bucur ca bebe este bine

ca tot mentionati de concediu, mai intai as vrea sa intru in medical in perioada cand amenajez in camera si pe urma sa incep concediul post si prenatal (sper ca am scris bine).

21+ - posibil baietel

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Diana poti sa intri in alea 126 de zile dupa ce nasti. Si e super ca primesti mai multi bani ( 85% din brut minus 1 %). Bani le iei de la angajator si ei se scad la CAS.

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Piersicutza vorbim totusi de ultrasunete, care nu s-au dovedit a fi radiatii, cel putin nu pana in prezent. Ecografia este bazata pe ultrasunete. Doar de curiozitate ce malformatii au cauzat ecografiile? Se specifica in studii? Ca pana la urma asta este cea mai mare grija in timpul unei sarcini. Eu nu sustin ecografia de dragul ei ci sunt de parere ca este in momentul de fata metoda cea mai putin invaziva de supraveghere a unei sarcini. Celelalte metode de diagnosticare a unei sarcini incipiente sunt tuseul vaginal, testul de sarcina si testul BHCG - sa imi fie cu iertare dar cei care au facut studii trebuie sa imi aduca argumente serioase ca toate astea sunt mai putin invazive decat ecografia si au aceiasi acuratete, ca testul de sarcina este sigur dar nu poate spune si daca sarcina este sau nu extrauterina. Nu ma intelege gresit, nu te combat pe tine, imi pare rau ca ai ajuns sa iti faci ganduri negre si sa pierzi nopti din cauza asta, poate pentru linistea ta ar fi bine sa iti reduci la maximum numarul de ecografii pe care le vei mai face in sarcina asta. Eu una sustin ecografia si supravegherea sarcinii cu ajutorul ei, cred cu fermitate ca este o metoda neinvaziva.

Miruna 25+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Adica poti sa iei toate 126 de zile dupa nastere?ar fi super.
Stiti cumva si ce acte trebuie duse la angajator: ma intereseaza in mod deosebit deoarece scoala unde sunt eu titulara e in alta localitate nu departe dar oricum si eu am lucrat detasata la mine in oras asa ca va trebui sa duc actele la scoala unde am cartea de munca ca banuiesc ca ei ma vor plati.

Alinuscha felicitari pentru vestile de la eco!!!!!

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Ancule o sa iti dea de la 28 de saptamani ca ai sarcina cu risc

Diana, trebuie dus foaie (din aia cu roz) de concediu medical unde medicul de familie bifeaza casuta respectiva pentru concediu de sarcina si lauzie.
Banuiesc ca se da o foaie din asta pe luna pina se fac alea 126 de zile.

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Alinush felicitari!!!!!!!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 15s!

25+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
Originally posted by dyanira

Fetelor m-ati mai linistit putin.Multumesc
Inca ceva Clauca am citit ce ai trimis tu si mai am o intrebare : daca nu iei nimic din prenatal cum va fi cazul meu pentru ca eu intru in concediul meu de odihna lucrand la scoala cate zile ai dreptul la postnatal:63 sau toate 126 poti sa le iei postnatal.Sau esti obligat asa ailuat si prenatal?Asta de catre cine se plateste?

Diana

Diana din cate stiu poi sa iei toate cele 126 zile dupa ce nasti, plus ca este mai convenabil, insa depinde de dr si de societatea la care lucrezi sa accepte acest lucru. Plata se face la fel ca si daca ai lua o parte din aceste 126 zile inainte sa nasti.

24+ Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
Originally posted by dyanira

Adica poti sa iei toate 126 de zile dupa nastere?ar fi super.
Stiti cumva si ce acte trebuie duse la angajator: ma intereseaza in mod deosebit deoarece scoala unde sunt eu titulara e in alta localitate nu departe dar oricum si eu am lucrat detasata la mine in oras asa ca va trebui sa duc actele la scoala unde am cartea de munca ca banuiesc ca ei ma vor plati.

Alinuscha felicitari pentru vestile de la eco!!!!!

Diana

vezi pe prima pagina ca am pus acum ceva timp link cu actele necesare.

24+ Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea

Mergi la inceput