Mamici norocoase de sept-oct 2008 (69)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Sau poti sa imtrimiti pe mail-ul de servici ca sunt mai mult aici decat acasa.... Roxana.Tache@allianztiriac.ro

Valentina 21 +

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

quote:
Originally posted by andreutac

Talie nici eu nu prea am, cele 3 kg in plus s-au depus fain frumos pe burtica si solduri. Asta e...macar sunt doar 3.

Andreea
22+
Vineee bebelusa!!!

Moaaamaa, ce invidie m-apuca!

23+

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

nu pot sa nu intru sa urez CASA DE PIATRA pt CD si babytza.
Sa aveti parte de o petrecere frumoasa si de o viata minunata impreuna.

Ratonelu LA MULTI ANI si soatei tale si tot ce e mai bun si mai frumos pe lume.

Lichide suficiente nu am putut sa beau niciodata. Totdeauna bag cu forta. Si bineninteles nu ajung la cantitatea recomandata. Dar vorba voastra bag fructe la greu.

Anca, esti super dulce. Si zau daca inteleg cum poti sa te mentii asa de slabuta. Te pup si ai grija de voi

Eu, iepurica 19+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Babytza scuze ca nu ti-am urat CASA DE PIATRA!!!!!!!
dar abia acum m-am dumerit ca te casatoresti si tu. Sa fiti sanatosi si sa aveti o petrecere frumoasa.

Ratonelu LA MULTI ANI FERICITI!!!! sotului si sa fiti fericiti impreuna.

25+ Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Doamne fereste sa nasc pana atunci...
Am ales data asta pentru ca doar atunci vine si mama lui in tara,ea este in Suedia. Daca putea sa vina mai devreme o faceam , dar pana in august nu are cum. asa ca am stabilit data pe 1 august.
Va pe toate !!!!
Si eu am luat doar 5 kg pana acum dar nu ma bucur inca. Si cu Valentina aveam tot 4-5 kg la 5 luni si pana am nascut am luat 20. Asa ca...

Valentina 21 +

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Eu nu am luat inca nimic-nimicutz pentru bebe, tot ce avem este o camarutza goala care il asteapta, care e, si ea, in asteptarea unei usi .. in rest - hainute, carucior, accesorii - ioc ... parca nu-mi vine, nu stiu de ce, cand ajung langa un magazin de bebei ma blochez cumva, parca nu pot constientiza ca vietzuca din burtica mea va fi un omuletz care trebuie hranit, imbracat, plimbat, etc. ... sunt cu capul ??

23+

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Nerantula stai linistita ca nu ai probleme, la unele femei se dezvolta mai greu simtul matern, dar sa vezi aunci cand te-o lovi ca nu o sa sti ce sa mai faci ca sa-i fie bine

Mergi la inceput

Nu stiu daca are legatura cu simtul matern, ca acela exista, se manifesta deja pentru contextul actual .. in sensul ca binele lui bebe e inainte de toate (altfel nu riscam sa raman cu un ochi defect ca nu am luat medicamente cand am avut zoster) .. dar nu prea pot sa concretizez exteriorul ambientului lui actual, ca sa zic asa ..

23+

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Off off Nera, nu stiu atunci ce sa zic, poate doar sa astepti sa te loveasca bucuria de a cumpara non stop pt bebe, asa cum m-a apucat pe mine. Ma stapanesc doar stiind ca nu am bani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Nerantula stai linistita...si eu sunt ca tine...n-am cumparat absolut nimic pentru bebe, da' nimic nimic.
Tot ce am este o suzeta, o tetina si o lingurita toate primite cadou la Baby Expo
Eu cred ca as fi cumparat pana acum dar sotul nu ma lasa...zice ca nu-i bine sa cumparam inainte blablabla. Cica o sa se ocupe el cat timp sunt eu la materninate, sa stau linistita ca nu o sa-mi lipseasca nimic.
Am salvat tot felul de listute cu ce trebuie pentru bebe dar acum daca te duci la un magazin pentru bebelusi...gasesti de toate acolo.
I-am zis: sa vezi certuri ce o sa avem daca nu-mi cumperi ce trebuie.
Ehh..eu mai am baza si in mama, macar ea sa fie cu capul pe umeri in momentele alea.

26+ cu Eduard

Mergi la inceput